ΤΟΠΙΚΑ

Ηράκλειο: Βανδάλισαν το Εκλογικό Κέντρο της Νέας Δημοκρατίας – Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Το εκλογικό κέντρο της Ν.Δ στην Πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, βανδάλισαν άγνωστοι το μεσημέρι της Δευτέρας (01/0/523).

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι δράστες πέταξαν μπογιές στην είσοδο του Εκλογικού Κέντρου με μάνικα για υγρό μπετόν!

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ η οποία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την πράξη βαδαλισμού.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Θρασύδειλοι τραμπούκοι που είχαν παρεισφρήσει σε πορεία για την εργατική Πρωτομαγιά, βανδάλισαν την είσοδο και την πινακίδα του Εκλογικού κέντρου του κόμματος μας στην πλ.Ελευθερίας.

Δηλώνουμε σε κάθε φυσικό ή ηθικό αυτουργό τέτοιων ενεργειών, που σκοπό έχουν την μπαχαλοποίηση και τον εκφοβισμό της κοινωνίας ότι δεν θα το επιτρέψουμε. 

Αποδεικνύουν τόσο με λόγια όσο και με πράξεις ότι το δίλημμα των επικείμενων εκλογών δεν είναι μόνο μπροστά ή πίσω, είναι σταθερότητα ή μπάχαλο.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας κάνουν πιο δυνατούς, πιο αποφασισμένους για την νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου. 

Αναμένουμε όπως εμείς, έτσι και όλες οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να καταδικάσουν αυτή την φασιστική ενέργεια.

Καταδικάζει ο Λευτέρης Αυγενάκης

Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού και Υποψηφίου Βουλευτή Ηρακλείου, Λευτέρη Αυγενάκη για την επίθεση στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο:

«Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο από διαδηλωτές, οι οποίοι βρήκαν τρόπο να γιορτάσουν την εργατική Πρωτομαγιά, πετώντας μπογιές στον χώρο και προκαλώντας φθορές.

Η Νέα Δημοκρατία άλλωστε, είναι το κόμμα που προωθεί και εξασφαλίζει καλύτερες συνθήκες για τους εργαζόμενους, λαμβάνοντας γενναίες πολιτικές, όπως η αύξηση του βασικού μισθού στα 780 ευρώ, η εισαγωγή της ψηφιακής κάρτας εργασίας, η υλοποίηση σύγχρονων προγραμμάτων κατάρτισης και η ενίσχυση των ελεγκτικών μηχανισμών

Οι τραμπουκισμοί αυτοί είναι απόλυτα καταδικαστέοι, καθώς αποτελούν ευθεία επίθεση στην ίδια τη Δημοκρατία και δεν έχουν καμία θέση σε μια ευνομούμενη κοινωνία.

Να γνωρίζουν πολύ καλά οι δράστες και οι υποκινητές τους, που επιχειρούν να δημιουργήσουν τρομοκρατικό κλίμα, ότι δεν μας φοβίζουν.

Αντίθετα, μας κάνουν ακόμα πιο δυνατούς στον αγώνα για τη νίκη και την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι μυστικές διαπραγματεύσεις των μεγάλων

Της Άννας Μανουκάκη - Μεταξάκη Αυτές τις μέρες, τις επετειακές μέρες του ΟΧΙ των Ελλήνων…

5 hours ago

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στα Χανιά – Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν την παρέλαση | Φωτός

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η 28η Οκτωβρίου στα Χανιά. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη…

6 hours ago

Τι γυρεύει ο Γερμανός Πρόεδρος στη μαρτυρική Κάντανο;

Άρθρο του Δρος Αριστομένη Ι. Συγγελάκη * Η επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανίας κ. Στάινμαγιερ…

6 hours ago

Ντ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη Σταϊνμάιερ στην Κάντανο: “Γυρίζουμε σελίδα αλλά δεν ξεχνάμε”

Στο περιθώριο της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ κ. Ντόρα…

6 hours ago

Αντιπολεμική δράση μελών του ΚΚΕ στην παρέλαση στα Χανιά | Φωτός

Και αντιπολεμική δράση εμπεριείχε η παρέλαση στα Χανιά. Προς την λήξη κι ενώ πραγματοποιούνταν η…

7 hours ago

Netflix: Αφαίρεσε πάνω από 25 ταινίες από την Παλαιστίνη- Αντιδράσεις από οργανώσεις

Το 2021 το Netflix ξεκίνησε τη συλλογή «Palestinian Stories» με στόχο να φέρει τις ιστορίες…

9 hours ago

This website uses cookies.