Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ηράκλειο: Διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση οι τέσσερις που “λούστηκαν” με ποτάσα

Σε κρίσιμη κατάσταση, διασωληνωμένοι και σε καταστολή νοσηλεύονται στις ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ και του Βενιζελείου οι τέσσερις που τραυματίστηκαν σοβαρά, χθες, στο Οινοποιείο της ΕΑΣΗ στην Αυγενική, όταν λάστιχο “έσκασε” και τους “έλουσε” με καυστική ποτάσα.
Σοβαρότερη όλων κρίνεται η κατάσταση του 38χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου νοσοκομείου, έχοντας υποστεί χημικά εγκαύματα της τάξης του 40-45% σε όλο το σώμα του.

Κρίσιμη θεωρείται η κατάσταση του 41χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ με πολλαπλά εγκαύματα σε όλο του το σώμα, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή εκτιμάται η κατάσταση του 46χρονου που νοσηλεύεται επίσης.

Πιο ελαφριά εγκαύματα από όλους έχει υποστεί ο 31χρονος που φέρει επίσης εγκαύματα αλλά της τάξης του 30%, σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Ωστόσο τα νοσοκομεία είναι σε ετοιμότητα, ώστε, εφόσον χρειαστεί, κάποιος ή κάποιοι να μεταφερθούν σε Ειδική Μονάδα Εγκαυμάτων στην Αθήνα.

cretalive.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Guardian: Αμερικανικής κατασκευής τα ισραηλινά πυρομαχικά που βομβάρδισαν το κέντρο της Βηρυτού

Πυρομαχικά αμερικανικής κατασκευής χρησιμοποιήθηκαν σε επίθεση στο κέντρο της Βηρυτού που σκότωσε 22 άτομα και τραυμάτισε 117, σύμφωνα με ανάλυση των θραυσμάτων των…

2 mins ago

Κατάφεραν να δικαιωθούν ένας στους τρεις φορολογούμενους που προσέφυγαν κατά των αποφάσεων των φορολογικών αρχών

Ένα σημαντικό ποσοστό πολιτών που προσφεύγουν στη Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών (ΔΕΔ) της ΑΑΔΕ καταφέρνουν να…

4 mins ago

Λίβανος: Τουλάχιστον 60 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα την Παρασκευή

Τουλάχιστον 60 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 168 τραυματίστηκαν από τα ισραηλινά πλήγματα του προηγούμενου 24ώρου σε…

5 mins ago

ΠΑΣΟΚ: Όλα έτοιμα για την κρίσιμη κάλπη της Κυριακής – Οι στρατηγικές και οι συμμαχίες της τελευταίας στιγμής

Νίκος Ανδρουλάκης ή Χάρης Δούκας; Σ’ αυτό το ερώτημα θα κληθούν να απαντήσουν τα μέλη…

7 mins ago

Ρίγη συγκίνησης στο Καλλιμάρμαρο στη συναυλία για τα 57 θύματα των Τεμπων: 40.000 ένωσαν τη φωνή τους για ένα έγκλημα που δεν πρέπει να ξεχαστεί

Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισε χθες το βράδυ το Καλλιμάρμαρο στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο σύλλογος συγγενών…

8 mins ago

Καταστράφηκαν οι ελιές: Έμειναν μόνο το… κουκούτσι και ο φλοιός!

Πολύ χειρότερη, από ό,τι περίμεναν οι ίδιοι οι παραγωγοί, είναι η κατάσταση που επικρατεί στην…

13 mins ago

This website uses cookies.