ΤΟΠΙΚΑ

Ηράκλειο: Παλεύουν για τη ζωή τους το μικρό αγοράκι και ο 24χρονος

Στιγμές απόλυτης αγωνίας βιώνουν δύο οικογένειες στο Ηράκλειο καθώς τα αγαπημένα τους πρόσωπα δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σε έναν 24χρονο ο οποίος το βράδυ της περασμένης Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά όταν το δίκυκλο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός, συγκρούστηκε κάτω από άγνωστε συνθήκες, με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 32χρονη στη Λεωφόρο Κνωσσού, στο ύψος των φαναριών που βρίσκονται κάτω από την γέφυρα της Εθνικής Οδού.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια ο συνεπιβάτης του δικύκλου να υποστεί σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και να μεταφερθεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασης υγείας του είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο οδηγός του δικύκλου γλίτωσε τα χειρότερα αφού ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός.

Αγωνία για μικρό αγοράκι

Την ίδια ώρα, στιγμές αγωνίας βιώνει και η οικογένεια του μικρού αγοριού που πριν από μία εβδομάδα τραυματίστηκε σοβαρά όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβενε συγκρούστηκε με διερχόμενο βαν επί της Εθνικής Οδού λίγο πριν τη Λυγαριά.

Το 21 μηνών παιδάκι δίνει μάχη για τη ζωή του καθώς έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και γιατροί καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να το κρατήσουν στη ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι από το τροχαίο είχε σκοτωθεί η γιαγιά του μικρού παιδιού και οδηγός του αυτοκινήτου ενώ τα χειρότερα γλίτωσε η μητέρα του.

Η Κρήτη από την αρχή του έτους θρηνεί στην άσφαλτο πέντε ανθρώπινες ζωές με τελευταίο θύμα τον 43χρονο σύζυγο και πατέρα τεσσάρων μικρών παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στον Ζαρό, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.

ekriti.gr

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μητσοτάκης από τη ΔΕΘ: Εξαγγελία 45 μέτρων και επίκληση στην σταθερότητα

Με έμφαση στις 1.000 ημέρες που έχει ακόμα διάρκεια η θητεία της τρέχουσας κυβέρνησης, ο πρωθυπουργός παρουσίασε…

5 hours ago

Η κίνηση του πατέρα Κασσελάκη στην ΚΕ που ξεσήκωσε το Twitter

Κύμα σχολιασμού στα social media επέφερε η παρουσία του πατέρα του Στέφανου Κασσελάκη κατά την ομιλία του στην…

6 hours ago

Τέμπη: Νέα «πυρά» της Καρυστιανού κατά Μητσοτάκη

Η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023 και μητέρα της 20χρονης Μάρθης Ψαροπούλου που έχασε…

6 hours ago

Χανιά: Οι διάλογοι σοκ του ιερέα με την σύζυγό του μπροστά σε Μητροπολίτη

Δεν σταματούν να έρχονται στη δημοσιότητα οι αποκαλύψεις για τον 74χρονο ιερέα από τα Χανιά,…

6 hours ago

16 μέρες μέχρι την έναρξη του Rock Under The Clock Festival 2024

16 ημέρες ακόμα.... Μόνο 16 μέρες μέχρι την έναρξη του Rock Under The Clock Festival…

7 hours ago

Σαντορίνη: Εκλεισε το παράρτημα του Εθνικού Ωδείου στο νησί – Θα γίνει Airbnb

Θύμα του υπερτουρισμού φαίνεται πως πέφτει η μουσική εκπαίδευση σ’ ένα από τα πιο τουριστικά…

7 hours ago

This website uses cookies.