ΤΟΠΙΚΑ

Η άγνωστη σχέση της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου με την Κρήτη

Όταν η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν 12 ετών οι γονείς της χώρισαν και ο πατέρας της Ανδρέας Παναγιωτόπουλος εγκαταστάθηκε μόνιμα πλέον στο Ηράκλειο όπου και ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλη μια κόρη από τον γάμο αυτό, τη Μαρία
Η είδηση του θανάτου της ηθοποιού Άννας Παναγιωτοπούλου σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο της χώρας.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ταλαιπωρημένη από Αλτσχάιμερ όπως αναφέρουν τα περισσότερα αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών και ο θάνατός της έγινε γνωστός από μια ανάρτηση του Σταμάτη Κραουνάκη με το λακωνικό: «Έφυγε η Άννα» και αργότερα με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Προέδρου του ΣΕΗ Σπύρου Μπιμπίλα.

Η κηδεία της Άννας Παναγιωτοπούλου αν και επισήμως δεν έχει υπάρξει ανακοίνωση της οικογένειας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου.

Η ταλαντούχος ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου είχε όμως και μια άγνωστη σχέση με την Κρήτη όπως αποκαλύπτει για όσους δεν γνωρίζουν σήμερα το neakriti.gr.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου επισκεπτόταν την Κρήτη, όχι συχνά αλλά κυρίως στο πλαίσιο περιοδείας μιας παράστασης, καθώς υπήρχαν συγγενικοί δεσμοί.

Στο Ηράκλειο γεννήθηκε και ζούσε μια αδελφή της η Μαρία η οποία ωστόσο απεβίωσε τον Νοέμβριο του 2020.

Η Ηρακλειώτισσα αδελφή της Άννας Παναγιωτοπούλου ήταν μια «σιδηρά» κυρία της διαφήμισης και των πρώτων ιδιωτικών τοπικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Κρήτης κυρίως τη δεκαετία των ‘90’s και της δεκαετίας του 2000 καθώς με τον σύζυγό της είχαν μια επιτυχημένη πορεία στα πρώτα ιδιωτικά ραδιόφωνα στην Κρήτη.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε άλλη μια αδελφή, πολεοδόμος στο επάγγελμα, από τον πρώτο γάμο του πατέρα της ο οποίος προερχόταν από πλούσια οικογένεια και είχε παντρευτεί τη μητέρα της ηθοποιού η οποία ήταν Μικρασιατικής καταγωγής.

Όταν η Άννα Παναγιωτοπούλου ήταν 12 ετών οι γονείς της χώρισαν και ο πατέρας της Ανδρέας Παναγιωτόπουλος εγκαταστάθηκε μόνιμα πλέον στο Ηράκλειο όπου και ξαναπαντρεύτηκε και απέκτησε άλλη μια κόρη από τον γάμο αυτό, τη Μαρία.

Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός είχε μιλήσει ακροθιγώς για τη δεύτερη οικογένεια του πατέρα της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Η Άννα Παναγιωτοπούλου είχε πει ότι είχε επισκεφθεί και φιλοξενηθεί στο σπίτι της αδερφής της ενώ ο πατέρας τους ακόμη ζούσε και μάλιστα τότε είχε έρθει για παράσταση στο Ηράκλειο και είχε κάπως τραυματιστεί.

Ο πατέρας ύστερα από λίγο διάστημα πέθανε από ανεύρυσμα στην καρδιά σε νοσοκομείο στην Αθήνα όπου μεταφέρθηκε από το Ηράκλειο.

Όμως μεγάλο μέρος της ζωής του το έζησε στο Ηράκλειο ως γαμπρός.

Η οικογένεια της αδερφής της Μαρίας, αν και η ίδια δε βρίσκεται στη ζωή ύστερα από μια πολύ σύντομη περιπέτεια υγείας, ζει στο Ηράκλειο.

neakriti.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Παρέμβαση ΕΛΜΕ στο ΔΣ του Δήμου Χανίων για το θέμα της αναδιάταξης των σχολικών μονάδων

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί τα μέλη της σε παρέμβαση στο ΔΣ του Δήμου Χανίων που θα λάβει…

3 hours ago

ΕΛΜΕ Χανίων: Όχι στη συνδικαλιστική δίωξη της ΣΕΠΕ Χανίων

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΕΛΜΕ Χανίων: Στις 4/6/2024 έχει οριστεί δικάσιμος για την…

3 hours ago

ΑΙ: Η οικονομία της τεχνητής νοημοσύνης – Σε αχαρτογράφητα νερά βαδίζει η ανθρωπότητα

Ζούμε στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης με τα οφέλη και τους κινδύνους να αρχίζουν να μπαίνουν στη…

3 hours ago

Στο προσεχές διάστημα οι υπογραφές για την ανάπτυξη φοιτητικών εστιών του Πανεπιστημίου Κρήτης

Μετά από αρκετές καθυστερήσεις σε τροχιά υλοποίησης αρχίζουν να μπαίνουν τα κτιριακά έργα ΣΔΙΤ (Σύμπραξη…

3 hours ago

Ο Ρωσικός Στρατώνας του Δήμου Χανίων ανοιχτός για τα παιδιά

Ο Ρωσικός Στρατώνας, χώρος που ανακατασκευάστηκε από τον Δήμο Χανίων με στόχο να φιλοξενήσει δράσεις…

3 hours ago

Τα προβλήματα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων στη Βουλή από τον Χ. Μαμουλάκη

Τα προβλήματα των οδηγών τουριστικών λεωφορείων φέρνει στη Βουλή ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο.…

3 hours ago

This website uses cookies.