Η Γραμματεία Χανίων του ΠΑΜΕ καλεί σε κινητοποίηση για τα νέα χαράτσια της κυβέρνησης

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/09/2011 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2011 ΣΤΙΣ 10:00π.μ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ – ΑΓΡΟΤΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

Τα χαράτσια, οι κεφαλικοί φόροι έρχονται το ένα πίσω από το άλλο. Η ζωή της εργατικής οικογένειας γίνεται καθημερινά Γολγοθάς. Τα φορομπηχτικά μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την τρόικα και τα κόμματα της πλουτοκρατίας Ν.Δ., ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη, δεν αφήνουν κανένα στο απυρόβλητο.

Οι εργάτες, οι εργάτριες, οι άνεργοι, αι συνταξιούχοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι φτωχοί αγρότες, η νεολαία ένα δρόμο έχουν. Αυτόν της οργάνωσης παντού και της μαζικής άρνησης και ανυπακοής στα χαράτσια. Ούτε ένα ευρώ στα σεντούκια του κεφαλαίου.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ – ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

To ΠΑΜΕ καλεί τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του να πρωτοστατήσουν στην οργάνωση της πάλης, στην ανάταση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές, να εκφραστεί η αντίθεσή τους.

Να διεκδικήσουν αιτήματα που να καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες τους. Συζητάμε, προετοιμαζόμαστε και αποφασίζουμε την πρόταση του ΠΑΜΕ για 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη.

Στηρίζει τις πρωτοβουλίες και τις πολύμορφες δραστηριότητες των συνδικάτων σ΄ όλη την Ελλάδα που οργανώνουν την απάντηση των εργαζομένων κατά κλάδο και επιχείρηση.

Καλεί τους εργαζόμενους χωρίς φόβο, ξεπερνώντας διλήμματα και ιδεολογήματα να έρθουν σε επαφή με τα συνδικάτα, τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ και μαζικά μέσα από αυτά να συγκεντρώσουν, να επιστρέψουν τα χαράτσια σ΄ αυτούς που πρέπει να πληρώσουν, στην κυβέρνηση, στην πλουτοκρατία. Να συμμετέχουν οι ίδιοι στην οργάνωση της αντίστασης σ΄ όλους τους χώρους. Να συζητήσουν σε όλες τις επιχειρήσεις, τα γραφεία, τα γιαπιά, τα καράβια, παντού με τους συναδέλφους τους και να αποφασίσουν συλλογικά να αρνηθούν να πληρώσουν τα χαράτσια, τα χρέη του κεφαλαίου.

Να ξεπεράσουν τις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες και να πάρουν στα χέρια τους μαζί με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ την υπεράσπιση της ζωής τους.

ΟΛΟΙ:

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 20/09/2011 ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/09/2011 ΣΤΙΣ 10:00π.μ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ – ΑΓΡΟΤΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

7 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

7 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

7 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

7 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

7 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

8 hours ago

This website uses cookies.