ΤΟΠΙΚΑ

Η Λαϊκή Συσπείρωση Αποκόρωνα για το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ Καλυβών

Με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Αποκόρωνα αναφέρεται στην απόφαση για κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Καλύβες:

Τα ΕΛΤΑ παρέχουν υπηρεσίες ταχυδρομικές, ταχυμεταφορών και χρηματοοικονομικές, που περιλαμβάνουν ανάμεσα σε άλλα, πληρωμές συντάξεων, πληρωμές λογαριασμών υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, έκδοση εργόσημων  για τους εργάτες γης, κ.α.

Το τσουνάμι  κλεισίματος  καταστημάτων  ΕΛΤΑ σε όλη την χώρα, όπως και των Καλυβών στο Δήμο μας, είναι το αποτέλεσμα της υλοποίησης νομοθετικής ρύθμισης με ημερομηνία 3/12/2020 της κυβέρνησης της ΝΔ  για υπαγωγή των ΕΛΤΑ στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Με το κλείσιμο του καταστήματος Καλυβών, η  ταλαιπωρία των κατοίκων του δυτικού Αποκόρωνα η υποβάθμιση των ταχυδρομικών υπηρεσιών, οι δυσμενέστεροι όροι δουλειάς για τους εργαζόμενους, ή ακόμα και η απόλυση τους,  είναι δεδομένη.

Ο δήμαρχος μας κ. Κουκιανάκης,  βλέπει τις χρήσιμες για τον Αποκορωνιώτικο λαό  υποδομές του δήμου μας, να κλείνουν η μια μετά  την άλλη, άλλοτε τράπεζες (Εθνική Βρυσών, Πειραιώς Καλυβών) και τώρα το  ταχυδρομείο Καλυβών,αλλά είναι ανήμπορος να αντιδράσει αφού αυτό είναι το αποτέλεσμα των πολιτικών που αποδέχεται και υπηρετεί.

Η Λαϊκή Συσπείρωση καλεί τον Αποκορωνιώτικο λαό και  τους φορείς του  να παλέψουν οργανωμένα για τις δικές του ανάγκες για ταχυδρομικό έργο με σύγχρονες υπηρεσίες, φτηνό και αξιόπιστο, προσβάσιμο σε όλους και όλες.Θα συνεχίσει να πρωτοστατεί και να στηρίζει τους αγώνες για την επίλυση λαϊκών προβλημάτων, για να μην χειροτερεύει η ζωή μας καθημερινά. Το δυνάμωμα των αγώνων θα αυξηθεί  μέσα από τη συμπόρευση και την ισχυροποίηση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις εκλογές του Οκτώβρη.

Οι εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση

Μελισσάκης Νικήτας

Ζώης Σταύρος

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Η Ελλάδα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και οι μυστικές διαπραγματεύσεις των μεγάλων

Της Άννας Μανουκάκη - Μεταξάκη Αυτές τις μέρες, τις επετειακές μέρες του ΟΧΙ των Ελλήνων…

5 hours ago

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η 28η Οκτωβρίου στα Χανιά – Χιλιάδες πολίτες παρακολούθησαν την παρέλαση | Φωτός

Με λαμπρότητα εορτάστηκε και φέτος η 28η Οκτωβρίου στα Χανιά. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με τη…

6 hours ago

Τι γυρεύει ο Γερμανός Πρόεδρος στη μαρτυρική Κάντανο;

Άρθρο του Δρος Αριστομένη Ι. Συγγελάκη * Η επίσκεψη του Προέδρου της Γερμανίας κ. Στάινμαγιερ…

6 hours ago

Ντ. Μπακογιάννη για την επίσκεψη Σταϊνμάιερ στην Κάντανο: “Γυρίζουμε σελίδα αλλά δεν ξεχνάμε”

Στο περιθώριο της παρέλασης για την 28η Οκτωβρίου η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ κ. Ντόρα…

6 hours ago

Αντιπολεμική δράση μελών του ΚΚΕ στην παρέλαση στα Χανιά | Φωτός

Και αντιπολεμική δράση εμπεριείχε η παρέλαση στα Χανιά. Προς την λήξη κι ενώ πραγματοποιούνταν η…

7 hours ago

Netflix: Αφαίρεσε πάνω από 25 ταινίες από την Παλαιστίνη- Αντιδράσεις από οργανώσεις

Το 2021 το Netflix ξεκίνησε τη συλλογή «Palestinian Stories» με στόχο να φέρει τις ιστορίες…

9 hours ago

This website uses cookies.