ΚΟΣΜΟΣ

Η μυστική συνάντηση Πούτιν – Πριγκόζιν στο Κρεμλίνο

Με τον Πριγκόζιν, καθώς και με όλη τη διοίκηση της μισθοφορικής «Βάγκνερ», συναντήθηκε ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν, στο Κρεμλίνο, πέντε μέρες μετά την ανταρσία.

Το Κρεμλίνο επιβεβαίωσε τη συνάντηση του Πούτιν με τον Πριγκόζιν και τους διοικητές του, στις 29 Ιουνίου.

«Πράγματι, ο πρόεδρος είχε μια τέτοια συνάντηση, κάλεσε 35 άτομα σε αυτήν – όλους τους διοικητές των σχηματισμών και τη διοίκηση της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Πριγκόζιν. Αυτή η συνάντηση έγινε στο Κρεμλίνο στις 29 Ιουνίου, διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες », είπε ο προεδρικός εκπρόσωπος, Ντμίτρι Πεσκόφ, στους δημοσιογράφους.

Ο ίδιος δεν μπήκε σε λεπτομέρειες: «Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο πρόεδρος έκανε μια αξιολόγηση των ενεργειών της εταιρείας στο μέτωπο κατά τη διάρκεια της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης και έδωσε επίσης την αξιολόγησή του για τα γεγονότα της 24ης Ιουνίου. Ο Πούτιν άκουσε τις εξηγήσεις των διοικητών και τους πρόσφερε περαιτέρω επιλογές για απασχόληση. Οι ίδιοι οι διοικητές παρουσίασαν την εκδοχή τους για το τι συνέβη, τόνισαν ότι είναι ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του ανώτατου αρχιστράτηγου και είπαν επίσης ότι ήταν έτοιμοι να συνεχίσουν να πολεμούν για την Πατρίδα» είπε ο Πεσκόφ.

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ξεκινούν οι εγγραφές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά, σε συνεργασία με την Ένωση Φροντιστών Μέσης Εκπαίδευσης  Ν. Χανίων, πρόκειται να υλοποιήσει και φέτος το…

41 seconds ago

Matala Beach Festival 2024: Για πρώτη φορά θα συμμετέχει και το Youth Crete

Η Περιφέρεια Κρήτης ανακοινώνει ότι το Youth Crete (Παγκρήτια Συνέλευση Νέων), θα συμμετάσχει φέτος για…

2 mins ago

Τάσος Φιλαλήθης: Έφυγε από τη ζωή ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης

Έφυγε από τη ζωή ο Ομότιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Τάσος Φιλαλήθης. Ο Τάσος Φιλαλήθης…

4 mins ago

Στη Βουλή από την Ελληνική Λύση η υπολειτουργία της Πνευμονολογικής Κλινικής Χανίων λόγω υποστελέχωσης

Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και την Υπουργό Εργασίας κατέθεσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης…

2 hours ago

Χανιά: Τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών για τους Παιδικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

Από τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής του Δήμου Χανίων ανακοινώνονται τα προσωρινά αποτελέσματα εγγραφών - επανεγγραφών…

2 hours ago

Ο Τασούλας ανακοίνωσε τον αποκλεισμό Αυγενάκη από τη Βουλή

Τον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη από τις επερχόμενες συνεδριάσεις της Βουλής ανακοίνωσε ο Κώστας Τασούλας μετά το περιστατικό…

2 hours ago

This website uses cookies.