Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος στο Ηράκλειο: Tρεις νεκροί από μετωπική σύγκρουση

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8 το πρωί  στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, σε ένα σημείο – καρμανιόλα, κοντά στον κόμβο των Δαφνών και σε μικρή απόσταση από το εργοστάσιο Γιαννούλη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο ΙΧ αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά με ιδιαίτερη σφοδρότητα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το αυτοκίνητο μάρκας mitsubishi που οδηγούσε ο 36χρονος Μύρωνας Φραγκιαδάκης με κατεύθυνση προς το Ηράκλειο καρφώθηκε πλαγιωμετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν 43χρονη Μαρίνα Εφεντάκη και η 70χρονη πεθερά της Έλλη Καταχανάκη  που είχαν κατεύθυνση προς τις Μοίρες.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 36χρονος από τη Γέργερη προσπέρασε αυτοκινητοπομπή περίπου 10 αυτοκινήτων (!) πριν καρφωθεί στο αυτοκίνητο των δυο γυναικών.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αρχές και στο σημείο σπευσε δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου με 7 πυροσβέστες και δύο οχήματα, άνδρες της Τροχαίας αλλά και τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Οι πυροσβέστες ξεκίνησαν μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ωστόσο παρά τις προσπάθειες όλων, ανασύρθηκαν νεκρές πρώτα οι δύο γυναίκες που επέβαιναν στο ένα όχημα και κατόπιν ο  οδηγός του δεύτερου οχήματος.

Πρόκειται για μια γυναίκα περίπου 40 χρόνων, πιθανότητα και η οδηγός του ενός αυτοκινήτου και για μια ηλικιωμένη 80 περίπου ετών, ενώ το τρίτο θύμα είναι ένας άνδρας περίπου 36 ετών.

Oι δύο γυναίκες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο ήταν μητέρα και κόρη….

cretapost.grcretalive.gr

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Άνυδροι χειμώνες στη Κρήτη και στο Αιγαίο

Του Γιώργου Ουρανού Οι συνέπειες της μεγάλης μείωσης των  βροχοπτώσεων  που συντελείται στις περιοχές της…

11 hours ago

Περικοπές ενέργειας: Τεράστιο το οικονομικό και περιβαλλοντικό κόστος

Της Βάννας Σφακιανάκη Το καλοκαίρι του 2023 η «Καθημερινή» δημοσίευσε ένα κείμενο του Κ. Σταμπολή,…

11 hours ago

Βαγγέλης Μεϊμαράκης από Χανιά: “Όλοι θέλουμε να βελτιωθεί η Ευρώπη, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να φύγουμε”

"Η Ευρώπη υπάρχει στην καθημερινότητά μας, υπάρχει ατζέντα την οποία πρέπει να διαχειριστούμε με επιτυχία…

12 hours ago

Kρήτη: Πού κυμάνθηκαν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Αύξηση του αριθμού των επιβατών αλλά και μειώσεις στις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων παρατηρούνται από την επεξεργασία…

12 hours ago

Επίσκεψη της Μαρίας Δαφέρμου στην Ομοσπονδία Τριτέκνων Χανίων

Επίσκεψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Χανίων πραγματοποίησε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαφέρμου,…

12 hours ago

Περιοδεία κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ στο νομό Χανίων

Περιοδεία της Νομαρχιακής Επιτροπής και της Δ.Ο. ΠΑΣΟΚ Κανδάνου - Σελίνου θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Σάββατο…

12 hours ago

This website uses cookies.