Categories: ΤΟΠΙΚΑ

ΙΝ.ΚΑ.: Τα 35α γενέθλια – spot του Θ.Παπαδουλάκη

Ένα πολύ όμορφο τηλεοπτικό σποτ δημιούργησε ο Θοδωρής Παπαδουλάκης για τα γενέθλια των 35 ετών από την ίδρυση των ΙΝΚΑ. Σε σχετικό δελτίο τύπου που δόθηκε στη δημοσιότητα αναφέρεται:

 

Τα γενέθλια των 35, αποτελούν σημαντικό σταθμό στη ζωή κάθε ανθρώπου.

Και τα super markets ΙΝ.ΚΑ., όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσο κι αν μεγαλώσουν, σε όποιο σημείου του τόπου μας κι αν φτάσουν, θα παραμείνουν οι άνθρωποί που τα στηρίζουν:

Ντόπιοι Κρητικοί παραγωγοί, που με το μόχθο, το μεράκι, τη γνώση και τη φροντίδα τους, φέρνουν στην πόρτα μας μόνο τα καλύτερα.

Γι’ αυτούς, αλλά και για όλους όσοι τους εμπιστεύονται καθημερινά για το τραπέζι αλλά και το ίδιο τους το σπίτι, είναι αφιερωμένη η επετειακή διαφημιστική καμπάνια για τα 35 χρόνια παρουσίας των ΙΝ.ΚΑ. με τίτλο «Γενέθλια».

Μια καμπάνια, όπου μεγάλοι και μικροί γιορτάζουν με την ίδια αφορμή. Και μια γιορτή, που θα συνεχιστεί για 35 ολόκληρες εβδομάδες, με δώρα και προσφορές για όλους.

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από την Cream, ενώ την παραγωγή του διαφημιστικού σποτ ανέλαβε η Indigo View με σκηνοθέτη τον Θοδωρή Παπαδουλάκη.

height=360
Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Γιορτή στη Δημοτική Αγορά Χανίων για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Conference League | Φωτός

O Ολυμπιακός έγραψε ιστορία! Μετά τον Παναθηναϊκό έγινε η δεύτερη ομάδα της Ελλάδας που φτάνει…

2 hours ago

47 μετανάστες διασώθηκαν νότια της Γαύδου – Φιλοξενούνται προσωρινά στα Χανιά

Συνολικά 47 μετανάστες, οι οποίοι εντοπίστηκαν σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή 36 ναυτικά μίλια Ν…

5 hours ago

Επιτήδειοι ξεγελούν πολίτες σε όλη την Κρήτη με ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Δεν έχουν τέλος οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές απάτες στην Κρήτη, με τους επιτήδειους χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα να…

5 hours ago

Τον καταπλάκωσε το τρακτέρ που οδηγούσε

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα ένας 60χρονος στον Μυλοπόταμο. Πρόκειται σύμφωνα με το goodnet.gr, για τον 60χρονο Αντώνη Βαρότση, ιδιαίτερα…

5 hours ago

Βροχερή Παρασκευή και στην Κρήτη

Σε μία περίοδο που κανονικά θα έπρεπε να λέμε "επιτέλους, ζέστη", λέμε... "επιτέλους, βροχή". Από την…

5 hours ago

Αρνείται τον βιασμό ο 28χρονος – Έκανε λόγο για συναινετικές ερωτικές περιπτύξεις

Εντοπίστηκε ο 28χρονος Πακιστανός που καταγγέλθηκε από την μητέρα της 16χρονης Βρετανίδας ότι την βίασε…

5 hours ago

This website uses cookies.