Κάλεσμα για συμμετοχή στην απεργία από την Ομοσπονδία Επαγγελματιών-Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν.Χανίων

Και ο τελευταίος επιχειρηματίας γνωρίζει ότι ο εγκλωβισμός  στο δόκανο τοκογλύφων και εκβιαστών  οδηγεί μοιραία στην οικονομική χρεοκοπία.

Και ο τελευταίος επαγγελματίας ,έμπορος και βιοτέχνης καταλαβαίνει ότι με τα αλλεπάλληλα χαράτσια στις μικρές επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες, με τη συνεχή μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων και συνταξιούχων οδηγούνται αργά ή γρήγορα στο κλείσιμο.

Και ο τελευταίος πολίτης νοιώθει ή διαισθάνεται το τσουνάμι της ανεργίας, των απολύσεων και των λουκέτων που οδηγούν στη κοινωνική χρεοκοπία.

Το εκβιαστικό δίλημμα ακαριαίος θάνατος ή αργός θάνατος που εκπορεύεται από τους ηγετικούς κύκλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της «τρόικα» και μεταφέρει στον Ελληνικό λαό η κυβέρνηση με το νέο μνημόνιο και τα νέα αλλοπρόσαλλα μέτρα  πρέπει να απαντηθεί με ένα ηχηρό ΟΧΙ.

Η Ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να γίνει η Ιφιγένεια στο βωμό του τέρατος των αδηφάγων και ανεξέλεγκτων χρηματαγορών που αυτοί δημιούργησαν.

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Χανίων καλεί όλους τους επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμπορους να συμμετέχουν μαζικά στις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται για τις 28 και 29 Ιούνη, μαζί με όλους τους εργαζόμενους και τους νέους.

Τους καλεί να συμμετέχουν  τη Τρίτη 28-6-2011 στο παλλαϊκό συλλαλητήριο στις 10.30π.μ. στην Πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. Επαγγελματίες, βιοτέχνες. έμποροι, εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, άνεργοι, νέοι και νέες διεκδικούμε:

• Να σταματήσει ο αδιέξοδος κατήφορος των μνημονίων και των αλλεπάλληλων αντικοινωνικών μέτρων.

• Ριζικό επαναπροσδιορισμό της διαχείρισης της κρίσης χρέους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για μια Ευρώπη των λαών και όχι των τραπεζικών.

• Σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης της ελληνικής οικονομίας με βασικούς μοχλούς, την αύξηση των δημόσιων επενδύσεων  και την ενίσχυση του ρόλου των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Όχι στην εκποίηση στρατηγικής σημασίας δημόσιων επιχειρήσεων.

• Δίκαιο φορολογικό σύστημα με πάταξη της φοροδιαφυγής. Φορολόγηση των μεγάλων εισοδημάτων ( τραπεζών, ιδιωτών και μονοπωλιακών επιχειρήσεων ) και όχι φοροεπιδρομή στα χαμηλά εισοδήματα και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Πρόεδρος: Αντώνης Παπαδεράκης
Ο Γεν. Γραμματέας: Σήφης Κουρομιχελάκης

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Μέχρι την Κρήτη έφτασε ο καπνός από τη φωτιά στην Κερατέα

Βορειοδυτικά της Κρήτης έφτασε ο καπνός από τη φωτιά της Κερατέας, όπως φαίνεται και στη…

15 hours ago

SOS Τροχαία εγκλήματα: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη.

Θλίψη και οργή εκφράζει ο Πανελλαδικός σύλλογος SOS Τροχαία Εγκλήματα, με αφορμή τη δημοσιοποίηση της…

15 hours ago

Συνέλευση για το Μαρκοπούλου από τον σύλλογο «Γειτονιά του ΑηΓιάννη»

Σε ανοιχτή συνέλευση για το πρώην στρατόπεδο Μαρκοπούλου καλεί αύριο Δευτέρα 1 Ιουλίου στις 8…

16 hours ago

Με μεγάλη προσέλευση οι κρίσιμες εκλογές στη Γαλλία

Στις κάλπες προσέρχονται από σήμερα το πρωί οι Γάλλοι ψηφοφόροι για τις πρόωρες εκλογές της…

17 hours ago

Προθεσμία έως τις 15 Ιουλίου για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Οι ιδιοκτήτες οικοπέδων καλούνται υποχρεωτικά για πρώτη φορά φέτος να δηλώσουν ηλεκτρονικά τον καθαρισμό του…

17 hours ago

Το θαύμα των κρεμαστών κήπων… πολυαιθυλενίου της Βαβυλώνας  στα Χανιά!!

Του Μανόλη Καπετανάκη* Τι έλειπε από τη Μαριορή, όπως είπε κάποτε και ο Κωλέττης; Μα…

17 hours ago

This website uses cookies.