Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα ΔΗΠΑΚ για στήριξη όλων των αναξιοπαθούντων, αλλοδαπών και ημεδαπών

Θέση για τη συνεχιζόμενη προσφυγική κρίση πήρε η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων καλώντας όσους μπορούν να στηρίξουν όλους του αναξιοπαθούντες, αλλοδαπούς και ημεδαπούς, ανεξαρτήτως φυλής, χρώματος, θρησκείας ή εθνικότητας.

Γράφουν σχετικά σε ανακοίνωσή τους:

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων, καλεί τους Χανιώτες συμπολίτες μας, που έχουν την δυνατότητα και το επιθυμούν, να στηρίξουν από το υστέρημα τους ΟΛΟΥΣ τους αναξιοπαθούντες συνανθώπους μας αλλοδαπούς ΚΑΙ ημεδαπούς με τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ρουχισμού χωρίς να ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ φυλή, χρώμα, θρησκεία ή εθνικότητα.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ τα προσφερόμενα είδη να δοθούν στα συσσίτια αγάπης που ήδη λειτουργούν προσφέροντας καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητού, σε συνανθρώπους μας, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ σε εθνικότητες και θρησκείες, όπως αυτά της Μητροπόλεως Χανίων, του Αγίου Γεωργίου των Κατσιφαριανών, του Αγίου Νικολάου Σπλάτζιας και άλλα, καθώς και στις κατα τόπους ενορίες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την επιλεκτική “αλληλεγγύη” κάποιων ΜΚΟ, Κομμάτων, Συλλόγων και Φορέων που η “ευαισθησία” περιορίζεται ΜΟΝΟΝ σε συγκεκριμένων φυλετικών και θρησκευτικών κατηγοριών συνανθρώπων μας και ΟΥΔΕΠΟΤΕ σε δυστυχισμένους, πεινασμένους και κατατρεγμένους, εφόσον αυτοί είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, εστω και αν είναι θύματα της λαοκτόνας πολιτικής των μνημονίων, ή της ιμπεριαλιστικής επίθεσης στην Σερβία, ή της Τουρκικής βαρβαρότητας στην Κύπρο, στην Σμύρνη, στον Πόντο, αλλά αντίθετα, αυτοί οι “φιλάνθρωποι” βεβηλώνουν και ασελγούν, ακόμη και πάνω στις μνήμες τους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ επίσης την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων αυτών που ενώ αγωνιούν δήθεν για την εγκατασταση και σίτιση των ξεριζομένων Συρίων προσφύγγων, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ αρθρώσει ουτε μία λέξη εναντίον της ξενόδουλης “ελληνικής” κυβέρνησης που ΚΑΙ με την δική της υπογραφή στο δολοφονικό για τον Συριακό λαό εμπάργκο σε τρόφιμα και φάρμακα, τον οδηγεί σε ξεριζωμό.

ΔΗ.ΠΑ.Κ ΧΑΝΙΩΝ

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εκδηλώσεις με πλούσιο πρόγραμμα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Δύο εκδηλώσεις έρχονται αυτή την εβδομάδα στo Πνευματικό Κέντρο Χανιών, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή…

12 mins ago

Το έργο “Ο Πατούχας” έρχεται στα Χανιά

Παρουσίαση από τον Σύλλογος Φίλων Θεάτρου Χανίων, του έργου του Ιωάννη Κονδυλάκη «Ο Πατούχας», την…

14 mins ago

Παράκτια αιολικά πάρκα: Η Σητεία στις περιοχές από τις οποίες θα ξεκινήσει το πρόγραμμα

Μέσα στο 2026 αναμένεται να ολοκληρωθούν οι ανεμολογικές και ωκεανογραφικές μελέτες, προκειμένου μέσω των μετρήσεων…

15 mins ago

BBC: Το ελληνικό λιμενικό πετάει μετανάστες στη θάλασσα, οδηγώντας τους στον θάνατο

Ως υπεύθυνο για τον θάνατο δεκάδων μεταναστών στη Μεσόγειο σε διάστημα τριών ετών “δείχνει” το Λιμενικό Σώμα το BBC,…

39 mins ago

Η δημιουργία μέσου σταθερής τροχιάς της Κρήτης, επανέρχεται στη Βουλή από τον Χάρη Μαμουλάκη

Επαναφέρει στη Βουλή την ανάγκη εκπόνησης μελέτης σκοπιμότητας για τη βιωσιμότητα κατασκευής ενός μέσου σταθερής…

51 mins ago

Σ. Βαλυράκης: Αναβολή της δίκης για την δολοφονία του

Αναβολή για τις 20 Ιανουαρίου του 2025 έλαβε η υπόθεση ανθρωποκτονίας του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη, η…

59 mins ago

This website uses cookies.