Καμπανάκι συναγερμού για την υγεία

Μεταδοτικές  ασθένειες,  ταλαιπωρούν και απειλούν ακόμη περισσότερο, τους Ελληνες.
Οι Λοιμώξεις, π.χ κυκλοφορούν και απλώνονται, ακόμη και μέσα στα Νοσοκομεία.
Στέρησε η ΤΡΟΪΚΑ από τα Νοσοκομεία, τον βασικό εξοπλισμό, για την αποφυγή, της διάδοσής τους. ΛΕΙΠΟΥΝ, γάντια για τα χέρια, διαλύματα καθαρισμού χεριών, ακόμη και ποδιές Νοσηλευτών. Υπάρχει έλλειψη ανθρώπινου Προσωπικού, πρώτης γραμμής και κυρίως, σε Νοσηλευτές.  Είναι δυσανάλογα μεγάλος, ο αριθμός των ασθενών, σε σχέση με τους Νοσηλευτές. Τα μικρόβια, απέκτησαν, επικίνδυνη αντοχή, στ’ αντιβιοτικά.   (Εχει αυξηθεί η αντοχή τους μέσα σε έξι χρόνια από 28% σε 68%).
Σ’ αυτές τις διαπιστώσεις, προέβει, το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νοσημάτων, που επισκέφτηκε πρόσφατα, την Ελλάδα.  (Μάρκ ΣΠΡΕΝΓΚΕΡ).
Και όλα αυτά, συμβαίνουν, ένεκα των μειωμένων έως ανύπαρκτων κονδυλίων, που, διατίθενται μετά την ΤΡΟΪΚΑ,  για την ΥΓΕΙΑ.
Οι παραπάνω διαπιστώσεις, αποτελούν, καμπανάκι  εθνικού συναγερμού.
Και σημεία, έντονου Ευρωπαϊκού προβληματισμού.
Γιατί, οι ασθένειες οι λοιμώξεις και τα μικρόβια, δεν έχουν περιορισμούς στην κυκλοφορία τους, στους χώρους.   Δεν είναιμπάλα στο γήπεδο, για να δέχεται σφυρίγματα, όταν βγαίνει «out». Εξαπλώνονται και εγκαθίστανται, χωρίς κανόνες, «μικρής και μεγάλης περιοχής».
Ο περιορισμός, των ασθενειών, των λοιμώξεων και των μικροβίων, δεν γίνεται, με «αντίθετες» ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ από τα Μ.Μ.Ε.  Ούτε με ειδήσεις αποπροσανατολισμού.  Ούτε βέβαια με φοβίες, πανικούς και στρουθοκαμηλισμούς.
Γίνεται, με χρηματικά ΚΟΝΔΥΛΙΑ, που, θα εξασφαλίσουν, ενεργό και πρόθυμο, ανθρώπινο Δυναμικό και απεριόριστα ιατρικά και φαρμακευτικά ΜΕΣΑ.
Τα Κονδύλια, αυτά που, χρειάζονται για την ΥΓΕΙΑ, δεν είναι δυνατόν να τ’ αρπάζουν, «έναντι του χρέους»,   οι Δανειστές.
Τ’ αντίθετο, αποτελεί, έγκλημα έσχατης απανθρωπιάς. Και για τους δότες.  Και για τους άρπαγες.
Οταν οι αρρώστειες θερίζουν τον πληθυσμό ενός κράτους και απειλούνται, όλα τα χειρότερα, παραπέρα για την ανθρώπινη αξία,  ο Δανειστής-Τοκογλύφος,  ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.

Οπως είναι γνωστό αίτημα ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗΣ καθιέρωσης, τέτοιας Αρχής, -«κατάστασης ανάγκης»- εκκρεμεί, στο Γενικό Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, (Λουξεμβούργο) όπου έχει προσφύγει, η Κίνηση, «Συνταγματική Παρέμβαση των Ελλήνων –ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ.»
Ενίσχυσέ την, σ’ αυτό το κρίσιμο στάδιο, με την υπογραφή σου.
→ www.1millionsignatures.eu Βοήθησε τους φίλους σου να κάνουν το ίδιο.
Ηδη, την Κίνηση θωρακίζουν,  82.789 Ευρωπαϊκές συνειδητές υπογραφές.  Κάνε επικοινωνία μαζί τους.      →www.seisachtheia.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Από 13 Ιουλίου έως 10 Νοεμβρίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στο χρόνο με όχημα 150 αυθεντικές αργυροτυπίες, που φέρουν την υπογραφή της…

1 min ago

Αλκίνοος Ιωαννίδης: Ο συγκλονιστικός λόγος του για την Κύπρο και την Παλαιστίνη

Την ώρα που τα περισσότερα “στόματα” της Δύσης έχουν αρχίσει να κλείνουν σχετικά με το θέμα…

17 mins ago

Η ΝΔ διέγραψε τον Αυγενάκη μετά τη χειροδικία σε βάρος υπαλλήλου στο «Ελ. Βενιζέλος»

Παρελθόν από τη Νέα Δημοκρατία αποτελεί ο Λευτέρης Αυγενάκης, καθώς ανακοινώθηκε η διαγραφή του από…

43 mins ago

Λευτέρης Αυγενάκης: Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της ΝΔ – Τη διαγραφή του ζητούν ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Νέα Αριστερά, Ελληνική Λύση, Σπαρτιάτες

Σφίγγει ο κλοιός για τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, μετά το περιστατικό βιαιοπραγίας κατά υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος,…

2 hours ago

Ο αποχαιρετισμός του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων στον σπουδαίο Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη

Με θλίψη αποχαιρετούμε τον Χανιώτη σκηνοθέτη και παραγωγό Γιώργο Σγουράκη, έναν άνθρωπο που αφιέρωσε τη…

2 hours ago

Δωρεά λαογραφικού υλικού στην Αντιπεριφέρεια Χανίων

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφτηκε σήμερα, Τρίτη 2 Ιουλίου 2024, η κα Δήμητρα…

2 hours ago

This website uses cookies.