ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: Έδωσε 1.000 ευρώ σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου στις Σπέτσες για την πενθήμερή τους

Ξημέρωσε Δευτέρα και το νησί των Σπετσών μετά από ένα έντονα πολιτικό τριήμερο με τους 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να συσκέπτονται στο αρχοντικό του Στέφανου Κασσελάκη στην περιοχή Κουνουπίτσα, επανήλθε στην χειμωνιάτικη καθημερινότητα του.

Έσβησαν οι κάμερες, έφυγαν οι δημοσιογράφοι, όχι όμως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καθώς ο Στέφανος Κασσελάκης είχε κανονίσει για σήμερα το πρωί συνάντηση με τους γονείς και τους μαθητές της Γ’ Λυκείου του νησιού και τους παρέδωσε τα 1.000 ευρώ που τους είχε υποσχεθεί για να ενισχύσει τον κουμπαρά τους ώστε να πάνε την πενταήμερη εκδρομή τους.

Ο κ. Κασσελάκης είχε δώσει το «παρών» στη σχολική γιορτή στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου όπου ήταν καλεσμένος από τους μαθητές.

Τα παιδιά και τους γονείς τους υποδέχτηκε ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης στο κεφαλόσκαλο του αρχοντικού έχοντας μαζί του το σκυλάκι του, τη Φάρλι με τους μαθητές να του προσφέρουν ένα κουτί με γλυκά.

Το πρώτο που ρώτησε ο κ. Κασσελάκης τα παιδιά ήταν πότε και πού θα πάνε εκδρομή. «Την άνοιξη, Μάρτιο ή Απρίλιο στην Κρήτη» ήταν η απάντηση των μαθητών. «Γι’ αυτό σας δίνω με χαρά το ποσό αυτό για να συμβάλω ώστε να περάσετε όμορφα» ήταν το σχόλιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος προέτρεψε του μαθητές «ό,τι διαδικαστικού χαρακτήρα θέμα θέλετε να λύσετε μην διστάσετε να απευθυνθείτε σε εμένα».

Στην πορεία της συζήτησης ρώτησε αν κάποια από τα παιδιά μιλάει αγγλικά ώστε να καταλαβαίνει και ο Τάιλερ που βρισκόταν στη συνάντηση κάτι που έγινε. Σε κάποια στιγμή ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε, χαμογελώντας, σε μία από τις μητέρες που ήταν παρούσες και την ρώτησε «ήταν διαφήμιση για το νησί;». «Εννοείται. Χειμώνας καιρός και να συμβεί τέτοιο γεγονός στο νησί, δεν έχει ξανασυμβεί» ήταν η απάντηση που πήρε

Σε γονέα που τον ρώτησε, δε, για το εστιατόριο που δείπνησαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατο, το “Νερό της Αγάπης”, ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε πως είναι το αγαπημένο του στο νησί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ξεπροβόδισε παιδιά και γονείς με τους μαθητές να του εύχονται «καλό αγώνα και όλα να πάνε καλά».

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο συλληφθείς ως επίδοξος δολοφόνος του Ντόναλντ Τραμπ,…

55 mins ago

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Σταυρού, συγκέντρωσε εκατοντάδες…

1 hour ago

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ) ανάρτησε στον ιστότοπό του τις…

1 hour ago

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση απάτης που είχε ως…

1 hour ago

Η ΕΛΜΕ Χανίων ενάντια σε «Εκπαιδευτικούς Ομίλους», «Μέντορες» και «Ενδοσχολικούς Συντονιστές» στα σχολεία

Η ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει την επιβολή «Εκπαιδευτικών Ομίλων», «Μέντορων» και «Ενδοσχολικών Συντονιστών» στα σχολεία, χαρακτηρίζοντας…

3 hours ago

Τεμπονέρας: “Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”

“Δεν θα είμαι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ” ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Διονύσης…

3 hours ago

This website uses cookies.