ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: «Σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από το κόμμα – Τέλος είπα, τέλος»

«Τινάχτηκε» η πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια σειρά από ζητήματα που τέθηκαν από μέλη του οργάνου στον δρόμο για το Συνέδριο του κόμματος, προκάλεσαν τη σφοδρή αντίδραση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, του Στέφανου Κασσελάκη, ο οποίος έδειξε την «πόρτα της εξόδου» σε κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου, λέγοντας πως «σε όποιον δεν αρέσει, να φύγει από το κόμμα. Τέλος, είπα, τέλος».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως από κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου (Σωκράτης Φάμελλος, Όλγα Γεροβασίλη, Γιάννης Ραγκούσης) τέθηκαν προβληματισμοί για το γεγονός πως ο ΣΥΡΙΖΑ οδεύει προς το συνέδριο χωρίς να υπάρχει εισήγηση για τις αλλαγές, ενώ επισημάνθηκε πως αρχίζει μια δημόσια διαβούλευση χωρίς να υπάρχει πλαίσιο συζήτησης.

Παράλληλα, σημειώθηκε – κατά τη συνεδρίαση του οργάνου – το ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα του προσυνεδριακού διαλόγου για τόσο σημαντικά ζητήματα όπως είναι οι καταστατικές αλλαγές. Τέθηκε, επίσης, το ζήτημα πως δεν συνηθίζεται στις διαδικασίες ενός κόμματος να ορίζονται στις ίδιες ημερομηνίες διαδικασίες άλλου κόμματος όπως έχει συμβεί με το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ που έχει προγραμματιστεί το Σαββατοκύριακο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, παρενέβη στη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιείτο διαδικτυακά, και σε έντονο τόνο διεμήνυσε πως «όποιος δεν συμφωνεί μαζί μου, να σηκωθεί να φύγει», προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο Νίκος Παππάς κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να ανακαλέσει, γεγονός που δεν συνέβη και οδήγησε στην αποχώρηση 8 μελών της Πολιτικής Γραμματείας από τη συνεδρίαση της ΚΟΕΣ.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Δωρεάν είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους και στα Χανιά, 28 και 29 Σεπτεμβρίου

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων προσκαλεί το κοινό να συμμετάσχει στις φετινές Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς.…

53 mins ago

Αυτό είναι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕΚ

Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του  Δημοτικού Περιφερειακού…

60 mins ago

Ο Στ. Γκίκας στο Ηράκλειο για τη Διεθνή Ναυτιλιακή Συνάντηση των λιμένων της Μεσογείου

Την Κρήτη και συγκεκριμένα το Ηράκλειο, θα επισκεφθεί την Πέμπτη 19 και Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου…

1 hour ago

Στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης ο Κωστής Χατζηδάκης

Συνάντηση για την προώθηση θεμάτων που άπτονται στον φορέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης πραγματοποιήθηκε χθες…

1 hour ago

Κρήτη: Έπαθε ανακοπή μέσα σε ταξί καθ’ οδόν στο νοσοκομείο

Μία παρολίγον τραγωδία σημειώθηκε σήμερα στη 1:00 το μεσημέρι σε κεντρικότατο δρόμο του Ηρακλείου όταν…

1 hour ago

Ιερέας κλείδωσε τη 19χρονη κόρη του σε καμπαναριό επειδή δεν του άρεσε ο τρόπος ζωής της

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η νέα υπόθεση κακοποίησης 19χρονης κοπέλας από τον ίδιο της τον…

1 hour ago

This website uses cookies.