Καταγγελία για παρακράτηση της μισθοδοσίας λιμενικών υπαλλήλων Χανίων από την Εμπορική Τράπεζα

Στην ΄Ενωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης , χθες  24-02-2012, της  κατατέθηκαν  έγγραφες καταγγελίες  από δημοσίους υπαλλήλους, κατά της Εμπορικής  Τράπεζας ( υποκατάστημα Χανίων), που τους αφαιρέθηκε ολόκληρο το ποσό, από λογαριασμό της μισθοδοσίας τους. Πρόκειται για παρακράτηση της μισθοδοσίας λιμενικών υπαλλήλων Χανίων, που η υπηρεσία τους ,καταθέτει την μισθοδοσία τους,  στο συγκεκριμένο πιστωτικό ίδρυμα.

Όμως η ανάλγητη Τραπεζική λογική δεν έχει όρια, αφενός αφαιμάσσει τους μισθούς των σκληρά εργαζομένων λιμενικών υπαλλήλων , με όλες τις μειώσεις που  έχουν υποστεί από τα διάφορα μέτρα, υπαλλήλους  που έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις , είναι γονείς,  αφήνοντας στους στο έλεος της πείνας και της εξαθλίωσης, αφετέρου δεν σέβεται την υπάρχουσα Νομοθεσία.

.Επί του συγκεκριμένου, η εν λόγω τράπεζα γνώριζε , ότι η κίνηση της δεν είναι νόμιμη, και παρά ταύτα, αυθαίρετα και ετσιθελικά, διέπραξε ανάληψη χρημάτων από λογαριασμούς μισθοδοσίας των δημοσίων υπαλλήλων, και παρά ότι  παρόμοιες συμπεριφορές πολύ πρόσφατα, έχουν τιμωρηθεί με τσουχτερό πρόστιμο από τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή

Η Ένωση Προστασίας  Καταναλωτών Κρήτης , επί της πρακτικής της Τράπεζας,  εκφράζει την αγανάκτηση της , στηρίζει τα “θύματα” της πρακτικής της Τράπεζας ,άμεσα έδρασε ,ενημερώνοντας τον ίδιο τον Γενικό Γραμματέα Καταναλωτή δια της  Γραμματέως του, για τα περαιτέρω.

Τέλος η ΄Ενωση βιώνοντας την σκληρή πολιτική των Τραπεζών. Καλεί όλους τους καταναλωτές της Κρήτης , που έχουν υποστεί απροειδοποίητη απόσυρση καταθέσεων από μισθολογικούς ή άλλους λογαριασμούς να έρθουν σε επαφή μαζί της , στα τηλέφωνα 282109266 ή 2821092306  καταγγέλλοντας  το γεγονός στο Νομικό Τμήμα της .

Η  Πρόεδρος της ΄Ενωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης
Ιωάννα Μελάκη

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κατάμεστο το Επιμελητήριο στην έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας Πολάκη – Παρουσίασε πρόγραμμα 6 πυλώνων | Φωτός

Την προεκλογική εκστρατεία του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τα Χανιά ο Παύλος…

6 hours ago

“Οι Απαράδεκτοι”… Υποστηρίζουν τη Διαμαντοπούλου | Φωτός

Ένα διαφορετικό βίντεο προεκλογικής εκστρατείας για τις εσωκομματικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, δημοσίευσε στο Twitter η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος, Άννα…

9 hours ago

Τώρα αμερικάνοι συνταξιούχοι και στο Κουμ – Καπί;

Υπάρχει μία τάση τα τελευταία χρόνια που διαρκώς γίνεται πιο ισχυρή. Είναι η τάση ανθρώπων…

9 hours ago

Ο Παύλος Πολάκης ξεκινά σήμερα από τα Χανιά την προεκλογική του εκστρατεία για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη του συγκέντρωση ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξήγγειλε την Τρίτη ο Παύλος Πολάκης. Ο βουλευτής…

11 hours ago

Συνεχίζεται το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ που στον προγάμο τους χόρευαν τη «Δραπετσωνα» της φτωχολογιάς

Δεν έχει τέλος το άγριο «κράξιμο» στους Γλύξμπουργκ. Τα social media έχουν πάρει φωτιά με χρήστες…

11 hours ago

Σε κλίμα συγκίνησης τα εγκαίνια του μνημείου για τα θύματα των εργατικών δυστυχημάτων στον Κρουσώνα

Ένα όραμα των συνδικαλιστών της Κρήτης και Ρόδου έγινε πράξη σήμερα Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην…

12 hours ago

This website uses cookies.