ΤΟΠΙΚΑ

Κομάντα και Δράκοι: Το μεγάλο ευχαριστώ του “Ντόντο” σε όλους τους συντελεστές της σειράς του Θ. Παπαδουλάκη

Η σειρά “Κομάντα και Δράκοι” καθήλωσε το κοινό και ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο γνωστός μας “Ντόντος” ίσως ήταν ο πιο αγαπητός πρωταγωνιστής της. Με το τέλος της πρώτης σαιζόν, ο “Ντόντος” με κειμενο που ανάρτησε το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της σειράς, μα πιο πολύ αυτούς με τους οποίους έγινε φίλος. Όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης!

Διαβάστε το κείμενο:

Και κάπου εδώ ήρθε η ώρα να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και μείς για όλα αυτά που περάσαμε 7 μήνες.

Κομάντα και Δράκοι πρώτο γύρισμα 3 Ιουνίου 2021 στην καλύβα φτάνω με τον αγαπημένο μ φίλο και αδερφό Αντώνη Αναστασάκη και η καρδία μου χτυπούσε κόκκινο γιατί θα έκανα κάτι που δεν είχα ξανά κάνει, από την ενδυματολόγο στην μακιγέρ και απο κει στην κομμώτρια και κατευθίαν στο Παπαδουλάκη για γύρισμα.

Τοποθετούμε το μικρόφωνο εκεί δεν θυμάμαι πολλά από την αγωνία μου και τσουκ κάτω από την καλαμωτή, αφού κάναμε το πρώτο γύρισμα η καρδία πήγε στην θέση της τα κομάντα από την πρώτη στιγμή είχαν μπει στην καρδία μου και έτσι έπαιρνα δύναμη από αυτά.

Οσο περνούσε ο καιρός και μάθαινα το συνεργείο τόσο καλά τόσο πιο πολύ μπαίναν στην καρδία μου όλοι τους ήταν με το χαμόγελο και δίπλα μου και αυτό ίσως με έκανε και μένα να τους ανοικτό πολύ και να τους αγκαλιάσω, έκανα φιλίες που θα έχω δίπλα μου μια ζωή όπως η Μαρίτα μου όπως ο σύντεκνος μου ο Τσιτσιδάκης ο Νικος η Δανάη,Στέλλα Νατάσα,Πηνελοπη,Νικος Ευδοξια η Ευα η Αργυρο ο Μάνος ο Θωδορης ο Αντώνης η βιβή ο βασίλης Μαρίνος Κ.α.

Φυσικά δεν θα ξεχάσω ούτε θα χάσω με τίποτα την μητέρα της Ζαχαρένιας με τον άντρα της “Αντώνη και Ελενα σας ευχαριστώ για όλα” όπως και την οικογένεια του Σήφη “οικογένια Μπουρμπάκη σας ευχαριστώ για όλα πολύ”.

Οσο αναφορά τους ηθοποιούς τώρα γνώρισα κάτι άτομα που μου δίδαξαν πολλά πράγματα αρχικά είχα την τιμή να γνωρίσω τον Γιάννη τον Ζουγανέλη όποιος είναι ένας χαρακτήρα που πήρα τόσα πολλά πράγματα και τον ευχαριστώ πολύ για όλα και μετά γνώρισα τον Βασίλη Μπισμπίκη άλλος ένας υπέροχος άνθρώπος που πραγματικά ήταν χαρά μου που πέρασα ένα καλοκαίρι δίπλα του εκεί στα μεγάλα χωράφια (χαχαχα).

Φυσικά χαίρομαι που γνώρισα και ήρθα τόσο κοντά με τον Χρήστο τον Στρατάκη τον οποίο και αγαπώ τόσο πολύ εξίσου και την Αναστασία την Τσιλημπίου.

Να ξέρετε ότι οι οικογένεια μου “Οι δράκοι” είναι όλοι υπέροχοι ακόμα και το πυθικολίονταρο (ο θείος ο δρακοκωστής) όπως τον ξέρετε εσείς είναι ένας υπέροχος άνθροπος που τον ευχαριστώ που τον γνώρισα, νονέ δρακομιχάλη σαγαπάω πολύ και σε ευχαριστώ για όλα όσο για τα δύο μου ξαδέρφια να ξέρετε ότι είστε στην καρδία μου και είστε πραγματικά ξαδέρφια μου τελευταία θα αφήσω την μάνα μου “Βενετία”

Κα Μαρινέλλα σας ευχαριστώ για όλα όσα μου διδάξατε σε αυτό το ταξίδι είναι πράγματα που θα με ακολουθούν πάντα στην ζωή μου.

Κλείνοντας φίλε Θωδορή Παπαδουλάκη θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου έκανες την τιμή να έχω τον ρόλο του Ντόντου και να περάσω 7 μήνες δίπλα σου και να πάρω τόσα πράγματα. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΝΤΟΝΤΟΣ.»

 

 

zarpanews.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Θανάσης Παπακωνσταντίνου – “Εμένα ξεχάστε με!”: 5 πράγματα που μας έμειναν από το τελευταίο του live

Έπεσε η αυλαία των εμφανίσεων του Θανάση Παπακωνσταντίνου -το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Ιουνίου- και όπως είχε…

31 mins ago

Γάζα: Ο ηγέτης της Χαμάς λέει “ναι” στην πρόταση εκεχειρίας του Μπάιντεν

Η απάντηση της Χαμάς στην πιο πρόσφατη πρόταση για κατάπαυση του πυρός στη Γάζα συνάδει με τις αρχές που…

34 mins ago

Aκατέργαστα λύματα και βουνά σκουπιδιών – Η χειρότερη υγειονομική κρίση στη Γάζα

Ακατέργαστα λύματα, σμήνη από μύγες και κουνούπια, σκουπίδια συσσωρευμένα στους δρόμους. Καθώς ο καύσωνας κορυφώνεται, εκατοντάδες…

37 mins ago

Λύτρας: Η καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ για τη μη προφυλάκιση του δικηγόρου

Την εντονότατη αντίδραση της ΠΟΕΔΗΝ προκάλεσε η σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή να αφήσουν ελεύθερο με περιοριστικούς…

39 mins ago

Θεοχαρόπουλος: Παύει να ισχύει η συνεργασία του με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Αιχμές κατά Κασσελάκη

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος γνωστοποίησε την Δευτέρα ότι συνεργασία με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν ισχύει πλέον μετά…

40 mins ago

Σφακιά: Εκδήλωση για την Επανάσταση του 1770 και τον ήρωα Δασκαλογιάννη

Εκδήλωση του Δήμου Σφακίων για τον Εορτασμό της Επετείου της Επανάστασης του 1770 στην Κρήτη -  «Επανάσταση…

45 mins ago

This website uses cookies.