Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Κρήτη: Ίδρυση επιταχυντή καινοτομικής επιχειρηματικότητας

Την πρότασή τους για την ίδρυση του επιταχυντή νέας καινοτομικής επιχειρηματικότητας στην Κρήτη, παρουσίασαν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων Επιμελητηρίων του νησιού.

Την πρόταση, παρουσίασε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Έρευνας και Καινοτομίας Κρήτης πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χανίων Γιάννης Μαργαρώνης.

Η πολιτική του Περιφερειακού Συμβουλίου αφορά την έρευνα, τη σύνδεση των ιδρυμάτων εκπαίδευσης και της έρευνας με τον επιχειρηματικό κόσμο και τα σχετικά προγράμματα ενίσχυσης του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Τα Επιμελητήρια του νησιού αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τις διαδικασίες εφαρμογής της έξυπνης εξειδίκευσης και στο πλαίσιο αυτό, εκπονήθηκε η πρόταση για την ίδρυση του επιταχυντή νέας καινοτομικής επιχειρηματικότητας στη Κρήτη, ως μέσον συντονισμένης και ολιστικής ενίσχυσης της καινοτομικής επιχειρηματικότητας, στην τρέχουσα περίοδο.

Στον Επιταχυντή προβλέπεται να συμμετέχουν τα Επιμελητήρια της Κρήτης, τα ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, οι συνεταιριστικές τράπεζες και φορείς της Περιφέρειας.

 

efsyn.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το πρωί της Παρασκευής (17/5), οι οποίοι…

48 mins ago

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ οι διεθνείς αντιδράσεις συνεχίζονται, κρατά στην…

49 mins ago

Ράφα: 6 από τους 7 ΥΠΕΞ των G7 καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση – Απουσιάζουν μόνο οι ΗΠΑ

Οι υπουργοί Εξωτερικών δεκατριών κρατών καλούν το Ισραήλ με κοινή επιστολή τους να μην προχωρήσει…

52 mins ago

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα…

54 mins ago

Με δύο νέους γιατρούς ενισχύθηκε το νοσοκομείο Χανίων

Η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “O Άγιος Γεώργιος” με ιατρικό προσωπικό συνεχίζεται απρόσκοπτα. Σήμερα ορκίστηκε…

1 hour ago

Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο γλίτωσε από τον θάνατο «παρά τρίχα»

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον…

1 hour ago

This website uses cookies.