ΤΟΠΙΚΑ

Κρήτη: Η μητέρα έλειπε στη δουλειά και ο σύντροφός της έσερνε με τη βία την 9χρονη κόρη της στο κρεβάτι

Μαρτύρησε στα χέρια του 32χρονου συντρόφου της μητέρας του ένα 9χρονο κοριτσάκι, το οποίο πέρασε τα πάνδεινα κοντά του, τόσο σωματικά όσο και σεξουαλικά. Ούτε 7 ετών δεν ήταν όταν ξεκίνησε να «στολίζει» το κορμάκι του με μελανιές και εκχυμώσεις. Άλλοτε με τα χέρια, άλλοτε με τα πόδια και κάποιες φορές με αντικείμενα που πετούσε κατά πάνω του.

Η σεξουαλική κακοποίηση ξεκίνησε στην ηλικία των 9 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive.gr η μητέρα έφευγε τις νύχτες για δουλειά καθώς εργαζόταν σε μπαρ και άφηνε το κοριτσάκι στο σπίτι με τον Πακιστανό σύντροφο της. Ένα μικρό παιδί ήταν και εκείνος το έσερνε με τη βία  στο κρεβάτι για να το κακοποιήσει σεξουαλικά, «σφραγίζοντας» το στόμα του υπό το καθεστώς του φόβου. Η ζωή του παιδιού είχε γίνει εφιάλτης, σωματικά και ψυχικά. Ήταν όμως  τόσο μεγάλο το βάρος που κουβαλούσε στις μικρές του πλάτες, που «λύγισε».  Μία ημέρα, τον Δεκέμβριο του 2022, επιστρέφοντας από το σχολείο, συνοδευόμενη από τη μητέρα της, άνοιξε την καρδιά της και της εκμυστηρεύτηκε τα πάντα. Η 31χρονη είχε αντιληφθεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και έτσι άρχισε να  ρωτάει το κορίτσι.

Η υπόθεση εκδικάστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου, την Τρίτη, 21 Μαϊου.  Ο 32χρονος Πακιστανός, ο οποίος ήταν προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης, κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης ανηλίκου κατ΄ εξακολούθηση από πρόσωπο που συνοικεί με τον ανήλικο, της σωματικής βλάβης ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση αλλά και της σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου καθώς ο 32χρονος Πακιστανός φέρεται συχνά-πυκνά να ξεσπούσε και κατά της μητέρας της 9χρονης.

Στον 32χρονο επιβλήθηκε η ποινή της ισόβιας κάθειρξης για την κατηγορία του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 15 ετών και 8 μηνών για τις λοιπές πράξεις.

cretalive.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το προσκύνημα του τρόμου στη Μέκκα: Πάνω από 1.300 οι νεκροί υπό 52 βαθμούς Κελσίου

Η Σαουδική Αραβία ανακοίνωσε την Κυριακή ότι περισσότεροι από 1.300 πιστοί έχασαν τη ζωή τους κατά τη…

2 hours ago

Κίσσαμος: Προφυλακίστηκαν 5 από τους 16 συλληφθέντες

Συνολικά πέντε άτομα προφυλακίστηκαν μετά τις απολογίες τους, που ολοκληρώθηκαν χθες (Κυριακή 23/06) το απόγευμα,…

3 hours ago

Τι ήταν τελικά το “άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο” που πέρασε πάνω από την Κρήτη;

Ένα ιπτάμενο αντικείμενο που διέσχισε την Κρήτη το βράδυ της Κυριακής έγινε viral στα social media με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν…

3 hours ago

Προς τον θερμότερο Ιούνιο που έχει καταγραφεί ποτέ οδεύει η Ελλάδα – Ανύπαρκτος ο χειμώνας στην Κρήτη!

Ο θερμότερος Ιούνιος που έχει καταγραφεί ποτέ στην Ελλάδα εκτιμάται πιθανόν να είναι ο φετινός με βάση τις…

3 hours ago

Ο θάνατος βρήκε τον 20χρονο Μιχάλη στον γυρισμό από το γλέντι!

Δεν έχει τέλος ο βαρύς φόρος αίματος που πληρώνει η Κρήτη στην άσφαλτο. Νωρίς το…

3 hours ago

Συγκομιδή ρεκόρ για την Ελλάδα στο Βελιγράδι με 17 μετάλλια – Δεύτερη στη λίστα όλων των χωρών!

Ονειρική ήταν η παρουσία της χώρας μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Υγρού Στίβου, κατακτώντας συνολικά 17…

3 hours ago

This website uses cookies.