ΤΟΠΙΚΑ

Κρήτη: Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης Νικολέττας – Ψυχολόγοι σήμερα στο Λύκειο Μοχού

Ακόμα δεν μπορούν να εξηγήσουν στην τοπική κοινωνία της Σταλίδας τι ακριβώς συνέβη με τη 17χρονη μαθήτρια και τη βουτιά θανάτου από τη γέφυρα του ΒΟΑΚ που έφερε τον τραγικό θάνατο της. Η είδηση έχει συγκλονίσει όλους. Την τραγική οικογένεια, φίλους και συγγενείς, συμμαθητές από το σχολείο και όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του Μοχού, όπου φοιτούσε το μικρό κορίτσι.

Στο Λύκειο του Μοχού βρίσκονται από το πρωί ψυχολόγοι του Κέντρου Διεπιστημονικής Αξιολόγησης και Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΔΑΣΥ) για να στηρίξουν και να βοηθήσουν εκείνα τα παιδιά που το έχουν ανάγκη καθώς ολη η σχολική κοινότητα είναι σε κατάταση σοκ!

Όπως εξήγησε στο Cretalive ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης Μανολης Καρτσωνάκης οι ενδοσχολικές εξετάσεις γίνονται κανονικά εκτός κι αν κάποιο παιδί επικαλεστεί κώλυμα και μπορεί να ζητήσει την εξαίρεση του και να εξεταστεί άλλη μέρα.

Άτομο μοναχικό και κλειστό, η 17χρονη Νικολέτα δεν ανοιγόταν ιδιαίτερα και δεν είχε πολλές παρέες όπως λένε στο Cretalive όσοι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα, κανείς όμως δεν ήξερε αν είχε κάποιο πρόβλημα που την απασχολούσε.

Στην Αστυνομία τώρα περιμένουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα ιστολογικά στοιχεία προκειμένου να δουν αν μπορούν να φωτίσουν περισσότερο τα αιτία της τραγωδίας.

Ωστόσο τα αναπάντητα ερωτηματικά παραμένουν και φαίνεται πως η Νικολέττα εκείνα που τη βασάνιζαν τα πήρε μαζί της καθώς δεν είχε μιλήσει για αυτά που την απασχολούσαν!

 

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ουκρανία: Τα κύρια σημεία του τελικού ανακοινωθέντος της Συνόδου Κορυφής

Περίπου 80 χώρες συμφώνησαν σήμερα στην Ελβετία στην «Σύνοδο Κουρφής/Διεθνή Διάσκεψη για την Ουκρανία» ότι ο «διάλογος…

11 mins ago

Παράπονα για τα beach bar: Περίοικοι έχασαν τον ύπνο τους από την ένταση της μουσικής – Τι λέει ο νόμος

Με θετικά μηνύματα ξεκίνησε η τουριστική σεζόν με χιλιάδες τουρίστες να κατακλύζουν τις πόλεις και…

15 mins ago

Κουρταλιώτικο φαράγγι: Αναστάτωση με νεαρό που λίγο έλειψε να πνιγεί

Σε κίνδυνο βρέθηκε την Κυριακή νεαρός που βούτηξε στα νερά στο Κουρταλιώτικο φαράγγι και λίγο…

15 mins ago

Στην Κρήτη ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως των Αρμενίων κ.κ. Σαχάκ Μασαλιάν

Μεγάλη τιμή και χαρά και κυρίως ευλογία  για την παροικία των Αρμενίων στην Κρήτη θα…

18 mins ago

Βασίλης Μπισμπίκης: “Φτιάχνουμε με τη Δέσποινα σπίτι στην Κρήτη για να μείνουμε εκεί”

O Bασίλης Μπισμπίκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και για άλλη μια φορά…

38 mins ago

“Ξεχείλισε η αγανάκτηση”: H “ΛΑΣΥ Χανίων” για τα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης

Στα προβλήματα των κατοίκων της παλιάς πόλης Χανίων αναφέρεται σε ανακοίνωση της η "Λαϊκή Συσπείρωση" κοινότητας Χανίων, με αφορμή…

41 mins ago

This website uses cookies.