ΤΟΠΙΚΑ

Κ. Παπαμαρκάκης: Το όνειρο για προπονητήριο σφύρας στα Χανιά γίνεται πραγματικότητα

Το τμήμα σφυροβολίας του «Ελ. Βενιζέλου» βρίσκεται στην ελίτ του κλασικού αθλητισμού της χώρας με τους αθλητές-τριες του να σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες σε εθνικό αλλά και διεθνές επίπεδο. Πρωτομάστορας στην επιτυχημένη αυτή πορεία είναι ο προπονητής Κώστας Παπαμαρκάκης που βγάζει πρωταθλητές παρότι οι συνθήκες προπόνησης που είχε στη διάθεση του όλα αυτά τα χρόνια ήταν ανεπαρκείς έως κυριολεκτικά ανύπαρκτες… Αυτό ομως φαίνεται ότι θα αλλάξει το επόμενο διάστημα.

Με ανάρτησή του ο Χανιώτης προπονητής αναφέρεται σε “ευχάριστη είδηση της τελευταίας στιγμής”:

Το όνειρο για προπονητήριο σφύρας στα Χανιά φαίνεται να βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών .Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου και ο Υπουργός ήρθαν σε συμφωνία κι έτσι προχωράνε οι επικαιροποιοιμένες μελέτες του αθλητικού κέντρου στο χώρο του κολυμβητηρίου.

Κατα προτεραιότητα θα προχωρήσει το προπονητήριο στης σφυροβολίας έτσι ώστε ο Χανιώτης πρωταθλητής Χρήστος Φραντζεσκακης να μπορέσει στις αρχές του 2024 να κάνει απρόσκοπτα την προετοιμασία του για τους ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού.

Το προπονητήριο θα περιλαμβάνει κτιριακές υποδομές αποδυτηρίων, αίθουσας βαρών και αποθηκευτικού χώρου συνολικού εμβαδού 80τμ και βαλβίδες με κλωβούς Ολυμπιακών διαστάσεων.

Ο χώρος του προπονητήριου είναι μέσα στο κόκκινο κύκλο στα σχέδια που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε.Ημερα χαράς και γιορτής η σημερινή για τα Χανιά και για τα παιδιά της σφύρας!!!!!

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί - όχι βέβαια πάντα -…

10 hours ago

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature Communications», εντόπισαν πρωτεΐνες στο αίμα οι…

10 hours ago

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική εκδήλωση  συζήτηση την Τετάρτη 22 Μαΐου…

10 hours ago

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος…

10 hours ago

Κουτσούμπας για Συμφωνία Πρεσπών: Ήταν απόφαση των ΗΠΑ και άλλων “συμμάχων” μας στο ΝΑΤΟ

«Το ΚΚΕ δεν έχει καμία δέσμευση απέναντι στην ΕΕ και μπορεί να αποκαλύπτει τις οδηγίες,…

10 hours ago

Τι θα ζητήσει ο Μητσοτάκης από την Κομισιόν για τις τιμές των πολυεθνικών

Το 78% των Ελλήνων πολιτών δηλώνει, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco, ότι η ακρίβεια είναι το βασικό…

11 hours ago

This website uses cookies.