Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Μαζί με τον Τσίπρα στην Ιταλία ο Γιώργος Σταθάκης

Στην Ιταλία θα βρεθεί το προσεχές τριήμερο ο βουλευτής Χανίων και υπεύθυνος του Τομέα Ανάπτυξης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιώργος Σταθάκης, συνοδεύοντας τον Πρόεδρο του Κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα στο ετήσιο Φόρουμ του Κόμο, το διεθνές συνέδριο που διοργανώνει εδώ και 40 χρόνια το ίδρυμα «The European House – Ambrosetti».

Ο πρόεδρος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα απευθύνει ομιλία στον κύκλο παρεμβάσεων με γενικό τίτλο «Η ατζέντα για την αλλαγή στην Ευρώπη» και ειδικότερα στην ενότητα που αφορά τον συσχετισμό δυνάμεων στη Νέα Ευρώπη. Κατά τη διάρκειά της θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει τη θέση του κατά των ασκούμενων πολιτικών λιτότητας στην Ε.Ε. και να παρουσιάσει την πάγια πρότασή του για συνολική ρύθμιση των χρεών της Ευρωζώνης, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής διάσκεψης για το χρέος και για ένα ευρωπαϊκό New Deal για την προώθηση της ανάπτυξης.

Τα μέλη της αντιπροσωπίας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. θα πραγματοποιήσουν υψηλές επαφές μεκορυφαίους πολιτικούς, επιχειρηματίες και οικονομικούς παράγοντες, καθώς στη λίστα των συμμετεχόντων συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οι πρώην πρωθυπουργοί της Ιταλίας Ενρίκο Λέτα και Μάριο Μόντι, ο τέως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, ο πρώην κεντρικός τραπεζίτης της Ευρωζώνης Ζαν-Κλοντ Τρισέ, οι Γιεργκ Άσμουσεν, Χοακίν Αλμούνια και Μισέλ Μπαρνιέκαι πλήθος άλλων Ευρωπαίων παραγόντων.

Η πρόσκληση στο συγκεκριμένο συνέδριο συνιστά σαφέστατα έμμεση αναγνώριση της παγίωσης της αίσθησης ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αποτελεί πολιτική δύναμη που μπορεί να επηρεάσει τις εξελίξεις όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά ευρύτερα στην Ευρώπη και πιθανότατα θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Τελικά, είναι βαρβαρότητα το σούβλισμα του ταύρου;

Προκαλεί αντιδράσεις η εικόνα του ταύρου που σουβλήθηκε στα Καλουδιανά στα πλαίσια πανηγυριού που πραγματοποιείται…

15 mins ago

“Άσπρισαν” από το χαλάζι τα ορεινά Τρικάλων – Απίστευτες εικόνες

Μπορεί ο υδράργυρος να κινείται σε όλη τη χώρα σε υψηλά επίπεδα και ο καύσωνας…

38 mins ago

Τραγωδία στο Ζούμπερι: 37χρονος Αιγύπτιος έχασε τη ζωή του στην προσπάθεια του να σώσει ηλικιωμένο

Τραγικό θάνατο βρήκε, την Κυριακή, στη Νέα Μάκρη άνδρας αιγυπτιακής καταγωγής στην προσπάθειά του να σώσει ηλικιωμένο.…

41 mins ago

Απίστευτος θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό κολύμβησης: Η Ελλάδα χρυσό και αργυρό στα 50μ ελεύθερο και 100μ ύπτιο με Γκολομέεβ, Μπίλα, Χρήστου και Μακρυγιάννη!

Ανεπανάληπτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης στο Βελιγράδι. Η Ελλάδα μέσα σε 20 λεπτά έκανε το…

42 mins ago

Έτρεξαν και “στόλισαν” την Γαύδο με ψηφιδωτά! Δείτε φωτογραφίες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η 3η Γιορτή Αθλητισμού του Δήμου Γαύδου, όπου το παρών έδωσαν συμμετέχοντες από…

43 mins ago

Πεζοπόρος χάθηκε στη Σούγια Χανίων – Διασώθηκε από την Πυροσβεστική

Άγχος και κινητοποίηση προκάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (23/06) η εξαφάνιση ενός 67χρονου Γερμανού τουρίστα,…

48 mins ago

This website uses cookies.