Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Μακάβρια δημοσκόπηση του ISIS: «Ποια θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα φωτιστεί ο Πύργος του Άιφελ την επόμενη φορά;»

Μετά τους πανηγυρισμούς για τις πολύνεκρες επιθέσεις στις Βρυξέλλες, οι οπαδοί του ISIS τώρα προχωρούν στη διεξαγωγή δημοσκόπησης για να αποφασίσουν ποια πόλη ή χώρα θα έπρεπε να είναι ο επόμενος στόχος της οργάνωσης.

Η δημοσκόπηση που διεξάγεται στο forum al-Minbar, το οποίο χρησιμοποιείται από εξτρεμιστές, σύμφωνα με την Washington Times θέτει το εξής ερώτημα στους χρήστες του: «ποια θα πρέπει να είναι τα χρώματα που θα φωτιστεί ο Πύργος του Άιφελ την επόμενη φορά;».

Η ερώτηση ήρθε λίγες ώρες μετά τον συμβολικό φωτισμό του πύργου του Άιφελ, όπως και άλλων ιστορικών μνημείων ανά τον κόσμο, στα χρώματα της σημαίας του Βελγίου ως ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στο βελγικό λαό.

Στη συγκεκριμένη δημοσκόπηση το Ηνωμένο Βασίλειο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τους μισούς χρήστες του forum να το τοποθετούν εκεί. Πρώτες στις προτιμήσεις είναι και οι ΗΠΑ με την Ρωσία.

«Το Ισλαμικό Κράτος θα επιτεθεί στο Λονδίνο, την Ουάσιγκτον, τη Ρώμη και όλες τις άπιστες πατρίδες » έγραψε ένας υποστηρικτής της οργάνωσης.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

30 πολιτιστικοί συλλόγοι του Αποκόρωνα ενάντια στους σχεδιασμούς για εγκατάσταση πυλώνων υπερυψηλής τάσης – Το κείμενο που διάβασαν στην Περιφέρεια Κρήτης

Κείμενο διαβάστηκε στην σύσκεψη της επιτροπής Περιβάλλοντος και Χωροταξίας Περιφέρειας Κρήτης στο Ηράκλειο την Πέμπτη…

9 mins ago

Το Ελαφονήσι στο Top 5 του Ευρωπαϊκού Δείκτη Παραλιών αλλά και… η δεύτερη πιο ακριβή!

Μία ελληνική παραλία, το Ελαφονήσι στην Κρήτη, περιλαμβάνεται στο Top 5 του Ευρωπαϊκού Δείκτη Παραλιών…

16 mins ago

Η “ελεύθερη κατασκήνωση” εξαφάνισε την παραλία Θαψά στην Εύβοια

Είναι μια από τις ωραιότερες παραλίες της Εύβοιας αλλά και μία από τις πιο δύσβατες. Είναι σχετικά…

21 mins ago

Wikileaks: Οι μεγαλύτερες αποκαλύψεις της σελίδας του Τζούλιαν Ασάνζ που ταρακούνησαν κράτη και εταιρείες

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη δικαστική οδύσσεια 14 ετών που βίωσε ο μάρτυρας δημοσίου συμφέροντος και…

25 mins ago

ΣΥΡΙΖΑ: Μανιφέστο κατά Κασσελάκη και «μισή» παραίτηση από τα κομματικά όργανα από Τεμπονέρα, Κοτσακά και Τσιόκα

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η εσωκομματική αναταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ, με τρία στελέχη του κόμματος να απαντούν στον πρόεδρο, Στέφανο…

29 mins ago

Ευάγ. Αποστολάκης: “Όλα τα κόμματα έχουν μαύρα”

Ο Στέφανος Κασσελάκης έριξε τη «βόμβα» για τα «μαύρα λεφτά» και ο Ευάγγελος Αποστολάκης τα…

29 mins ago

This website uses cookies.