ΚΟΣΜΟΣ

Μεντβέντεφ: Οδηγούμαστε σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Βολές κατά της Δύσης για το γεγονός ότι εξοπλίζει τους Ουκρανούς εξαπέλυσε εκ νέου ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ. Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας διεμήνυσε μάλιστα πως η πιθανότητα αποστολής πυραυλικών συστημάτων MLRS στο Κίεβο θα οδηγήσει σε Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

«Ο ταχύτερος δρόμος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία και να εξελιχθεί σε μη αναστρέψιμο παγκόσμιο πόλεμο είναι να προμηθεύσει κανείς τους ψυχοπαθείς στο Κίεβο με πυραύλους MLRS» έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram.

Ο Μεντβέντεφ συμβούλευσε την ηγεσία του ΝΑΤΟ και το «αμερικανικό κατεστημένο» να «σκεφτούν λογικά και να αποφύγουν υπαρξιακούς κινδύνους».

«Η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ πως μία νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε ήττα για τη Βορειοατλαντική Συμμαχία είναι άμεση επιβεβαίωση πως το μπλοκ συμμετέχει στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε, δεν ήταν και ό,τι πιο έξυπνο, αλλά δήλωση από αγνή καρδιά. Ένας ειλικρινής Νορβηγός επιτέλους ομολόγησε» έγραψε μεταξύ άλλων ο Μεντβέντεφ.

 

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Έγραψε τον λειτουργικό ορισμό του “αντισημιτισμού” – Τώρα λέει ότι ο όρος εργαλοποιείται

Ο δικηγόρος Kenneth Stern έγραψε τον λειτουργικό ορισμό του "αντισημιτισμού", ο οποίος τώρα πιστεύει ότι…

27 seconds ago

Γερμανική Κατοχή: Ο «Ποντικοβασίλης» – Κάμποι Κυδωνίας, 7 Μαΐου 1944

Του Μιχαήλ Κατσανεβάκη * Θα δανειστούμε μερικούς στοίχους από το ιστορικό δημοτικό τραγούδι, του Ποντικάκη…

9 mins ago

“… μα φέρανε τους Γερμανούς οι προδότες”: Τα γεγονότα της 8 Μαίου 1944 και η εκτέλεση 37 αγωνιστών από τους Κάμπους Κεραμιών

Τα γεγονότα στους Κάμπους στις 8 Μάη του 1941 είχε καταγράψει και ο Νίκος Καζαντζάκης…

23 mins ago

1,9 °C στο Τζερμιάδο Λασιθίου

Μονοψήφιες χαμηλότερες θερμοκρασίες σημειώθηκαν σε αρκετές ηπειρωτικές περιοχές της χώρας το πρωί της Τρίτης 07/05. Η ελάχιστη θερμοκρασία σημειώθηκε…

30 mins ago

Γκριμάλντι: Αυτό είναι το σχέδιο εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι του Ηρακλείου

Ο Εμανουέλε Γκριμάλντι σχεδιάζει επενδύσεις πολλών εκατομμυρίων ευρώ για το λιμάνι του Ηρακλείου. Σύμφωνα με συνέντευξη που παραχώρησε…

31 mins ago

Σητεία: Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον Φοίβο Ιωαννίδη

Την Παρασκευή στις 12.00 το μεσημέρι στο ναό της Αγίας Αικατερίνης στη Σητεία θα γίνει η κηδεία…

33 mins ago

This website uses cookies.