ΕΛΛΑΔΑ

Μετά τον Νταλάρα κι η Super Κική: «Είστε τρελοί, βρείτε μια κανονική δουλειά» είπε η… instagrammer στους δημοσιογράφους

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουνίου στην Ευελπίδων, εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά της Super Κικής.

Αφορμή στάθηκε ένα χιουμοριστικό βίντεο της instagrammer στα social media πριν μήνες, στο οποίο σύμφωνα με τον ενάγοντα, αμφισβητεί ότι η σύζυγός του, Ιλάειρα Ζήση είναι έγκυος στο δικό του παιδί.

Ρεπόρτερ από τηλεοπτικές εκπομπές βρίσκονταν από το πρωί έξω από το δικαστήριο, προκειμένου να αποσπάσουν κάποια δήλωση από τη Super Κική.

Εκείνη, ωστόσο, αντέδρασε με αγένεια, ενώ παρότρυνε τους ρεπόρτερ να βρουν μια «κανονική δουλειά».

«Ρε είστε τρελοί; Είστε παλαβοί όλοι;» είπε αρχικά και όταν μια δημοσιογράφος της απάντησε ότι κάνουν τη δουλειά τους, εκείνη απάντησε ως εξής: «Κανονική δουλειά δεν μπορείτε να βρείτε;»

Νωρίτερα, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να κινηθεί νομικά κατά της instagrammer, αποκαλύπτοντας τι ζητά από την Κική Λιτσάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα.

«Είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά»

«Είναι απαράδεκτο κάποιος να ανοίγει το στόμα του και να λέει ότι θέλει για έναν άλλο άνθρωπο. Αναγκάστηκα να κινηθώ νομικά γιατί δεν το δέχομαι αυτό. Η δήλωσή της ότι θα με σχολιάζει μέχρι να πεθάνει είναι απάνθρωπη και είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά για να διασφαλίσω εμένα, τη γυναίκα μου και το παιδί μου. Έχουμε που έχουμε τα θέματά μας με την εγκυμοσύνη της Ιλάειρας, γιατί είναι μια δύσκολη εγκυμοσύνη, αλλά κάποια πράγματα είναι αδιανόητα. Αυτή η κοπέλα πρέπει να σταματήσει να δημιουργεί πρόβλημα σε εμένα και σε άλλους ανθρώπους» τόνισε.

«Με κάλεσε στην εκπομπή της αλλά εγώ δεν μπορώ να πάω σε μια εκπομπή που δεν έχει κανένα μέτρο, που φτύνουν και βρίζουν. Μου δεσμεύτηκε εξωδικαστικά ότι θα κατεβάζει τα βίντεο και τελικά δεν τα κατέβασε. Δεν μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της. Δεν φτάνει που ανέχομαι όλο αυτό που γίνεται, αλλά να είναι και αισχροκέρδεια πάνω στην πλάτη μου και στο αγέννητο παιδί μου» είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στο κάλεσμα που του έκανε η Super Κική στη διαδικτυακή της εκπομπή.

«Εγώ δεν ζητάω κάτι από τη Super Κική, ούτε λεφτά, εγώ αυτό που ζητάω είναι να σταματήσει να αναφέρεται στο όνομά μου και να σβήσει αυτά τα αισχρά βίντεο, τα οποία θα αντιμετωπίσει τα παιδί μου σε πέντε χρόνια που θα πάει στο σχολείο. Όλο αυτό δεν είναι σάτιρα» εξήγησε.

Το βίντεο της Super Κικής που ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου

Όλα ξεκίνησαν όταν, πριν από λίγους μήνες, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν. Οι δυο τους, μέσα από ένα πάρτι, ανακάλυψαν μαζί με τους καλεσμένους τους ότι θα αποκτήσουν κόρη.

Από το πάρτι αναρτήθηκαν πολλά βίντεο στα social media με τη Super Κική να κάνει μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Συγκεκριμένα, η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν, το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν με την ίδια να κάνει κάποιες γκριμάτσες. Το εν λόγω βίντεο  ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε ειρωνικό τόσο προς τον ίδιο όσο και προς τη σύζυγό του.

«Μου έστειλαν πάρα πολλοί αυτό το χυδαίο TikTok που ανέβασε, όπου ειρωνεύεται ένα ζευγάρι που πριν μερικούς μήνες έχασε ένα μωράκι και τώρα περιμένει με την ευλογία του Θεού ξανά ένα μωράκι, θα έπρεπε η ίδια να ξέρει πώς είναι αυτό το συναίσθημα, μάλλον το ξέχασε. Θα της ευχηθώ ολόψυχα να το ξανανιώσει πολύ σύντομα, για να συνειδητοποιήσει ότι δεν χωράνε ειρωνείες με τη χαρά ενός ζαγαριού που περιμένει το μωράκι του. Να σαι καλά, την αγάπη μας» ανέφερε σε story του στο Instagram.

topontiki.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

13 mins ago

Σεμινάριο φωτορεπορτάζ / φωτογραφίας δρόμου / δημιουργίας φωτο-ιστοριών με τον διακεκριμένο φωτορεπόρτερ Θανάση Σταυράκη

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ Σεμινάριο Φωτορεπορτάζ / Φωτογραφία Δρόμου…

4 hours ago

Ο Σπύρος Δερβενιώτης στα Χανιά για το Chaniartoon – International Comic & Animation Festival

Ο Σπύρος Δερβενιώτης ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες δημιουργούς κόμικς και γελοιογράφος με δουλειές…

4 hours ago

Χανιά: Αγωνία για Γερμανό πεζοπόρο που αγνοείται

Σε κινητοποίηση βρίσκονται οι αρχές στα Σφακιά, καθώς από το απόγευμα της Παρασκευής αγνοείται ένας…

4 hours ago

Τραγωδία στα Μάλια: Νεκρός 69χρονος Γερμανός στην παραλία

Σοκαριστικό είναι το περιστατικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στην παραλία των Μαλίων, όπου…

4 hours ago

“Μας περνάνε για ηλίθιους!”: Οι «Ενεργοί Γονείς» καταγγέλλουν παραπληροφόρηση για προσλήψεις στο Νοσοκομείο Χανίων

Οι «Ενεργοί Γονείς» του Νομού Χανίων εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλουν την Διοίκηση του…

4 hours ago

This website uses cookies.