ΕΛΛΑΔΑ

Με αποσπάσματα του Γέροντα Παϊσιου ξεσηκώνουν τον κόσμο ενάντια στην πιθανότητα εμβολιασμού για τον κορωνοϊό | Βίντεο

Δεν είναι κάποιο περιθωριακό φαινόμενο.

Χιλιάδες συμπολίτες μας ενημερώνονται από φονταμενταλιστικές θρησκευτικές ιστοσελίδες όπου με όχημα τα λόγια του Γέροντα Παϊσιου καλούνε τους πιστούς να μην δεχθούν να εμβολιαστούν για τον κορωνοϊό, αν κι εφόσον βεβαίως βγει κάποια στιγμή εμβόλιο.

Τα likes και τα shares είναι χιλιάδες με συμπολίτες μας να εκφράζουν την βούλησή τους να μην “παραδώσουν το σώμα τους στην παγκόσμια δικτατορία”.

Βίντεο από ομάδα στο facebook που τάσσεται ενάντια στις νεες ηλεκτρονικές ταυτότητες αναφέρεται στο ζήτημα του εμβολιασμού με δηλώσεις του Μπιλ Γκέητς, και αποσπάσματα από κείμενα για τον Γέροντα Παϊσιο.

Τα σχόλια που ακολουθούν αποτυπώνουν αν μη τι άλλο ότι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα συμπολιτών μας που ταυτίζει τον εμβολιασμό με προσπάθειες ελέγχου των ανθρώπων:

  • “Προτιμώ να πεθάνω θα από οποιαδήποτε (ασθένεια που θα φτιάξετε ) παρά να κάνω το παλιό εμβόλιο σας. Δεν θέλω έλεγχο στη ζωή μου. Προτιμώ να πεθάνω τις πείνας παρά να δίνω αναφορά σε κάποιους που δεν έχουν δικαίωμα να κρίνουν τι είναι σωστό και λάθος για μένα. Ο Θεός είναι μεγάλος.”
  • Ας ξυπνήσουμε, αυτό τον Ιό τον έστειλαν, για το τσιπάρισμα, έχουν ζησάκης τα μέσα μαζικής λυσσάξει τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για τα εμβόλια δηλαδή το τσιπάρισμα αυτή είναι όλη η ιστορία αν δεν κάνεις το εμβόλιο θα πεθάνεις, ας πεθάνω τι σας νοιάζει σας, δώστε στον κόσμο δουλειές, ναι έχουν ευημερία, και θα σου πω εγώ Αν αρρωσταίνουμε ναι ή όχι;
  • Ο τύπος έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια σε Ινδία και Αφρική υποτίθεται να εμβολιασει κοσμο και οι γυναίκες έπαθαν στειρότητα και πόσα μικρά παιδιά απέκτησαν προβλήματα υγείας, ο ίδιος έχει πει ότι η γη έχει υπερπληθυσμο και πρέπει να μειωθεί και τώρα ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για την υγεία μας τα λένε φανερά δεν κρύβουν πλέον τα σχέδια τους
  • Για να αλλάξεις ένα λαό πρέπει να γνωρίζεις τους φόβους του και ο πρώτος φόβος που νιώθει ο άνθρωπος είναι ο θάνατος…μόλις γίνει σκλάβος του φόβου του τότε έρχεται το άθλιο κράτος να τν σώσει ώστε να τον υποτάξει στν εξουσία του…Το εμβόλιο θα είναι ο αργός θάνατος…νοιάστηκε ο Μασωνος για τους συναθρώπους…τι καλός ας γελάσω…έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στν κόσμο μεσα από την τηλεοραση φανταστείτε να δεχτούν και το εμβόλιο θα είναι όλοι ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!!!!!!!!

Δείτε το βίντεο:

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εντυπωσιακό θέαμα σε παραλία ωοτοκίας καρέτα – καρέτα στα Χανιά

Μια μοναδική εμπειρία έζησε χθες βράδυ, ένα ζευγάρι στον Πλατανιά. Η Ναταλία και ο Βαγγέλης…

14 hours ago

Στεγαστική κρίση και δημογραφικό: Το 72% των νέων Ελλήνων μένει με τους γονείς του

Είναι γνωστό ότι οι δημογραφικές τάσεις που επικρατούν σε μία χώρα επηρεάζουν και τις συνθήκες στέγασης, ειδικά…

14 hours ago

Αλλάζει το καθεστώς στις ΔΕΥΑ στην Κρήτη: Υπό εξέταση μόνο μία ανά νομό

Αλλαγές στο καθεστώς των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Άρδευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) εξετάζει η κυβέρνηση με το "μενού" να…

14 hours ago

Μεγάλη διάκριση για δύο καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης

Σημαντική διάκριση απέσπασαν οι καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης Κωνσταντίνος Ζοπουνίδης και Μιχάλης Δούμπος. Το άρθρο τους "Zopounidis, C. ,…

15 hours ago

Έρχεται για 3η χρονιά η Παραδοσιακή Στράτα του Δήμου Χανίων

Με ένα φαντασμαγορικό δρώμενο που θα διεξαχθεί στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων την Τρίτη 18 Ιουνίου…

15 hours ago

Μητσοτάκης στο Υπουργικό: Το 41% υποχωρεί από το προσκήνιο, προσοχή στην καθημερινή συμπεριφορά

Μετά από τον – όχι και τόσο ευρύ, όσο αρχικά είχε φανεί ότι θα είναι…

15 hours ago

This website uses cookies.