ΤΟΠΙΚΑ

Με βροχές και βοριάδες η Κυριακή των Βαΐων στην Κρήτη

Βροχερό θα είναι το Σαββατοκύριακο στις περισσότερες περιοχές της χώρας μας, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, ενώ την Κυριακή των Βαΐων το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι στο  Αιγαίο.

Στην Κρήτη, την Κυριακή των Βαΐων οι βροχές θα είναι κατά τόπους έντονες, κυρίως στα βόρεια του νησιού ενώ την εμφάνισή τους θα κάνουν και οι βόρειοι άνεμοι που θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και θα έχουν ως αποτέλεσμα και την πτώση της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή – Δείτε χάρτες

Το Σάββατο 24/04 προβλέπονται νεφώσεις με βροχές στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας μας, ενώ τοπικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα κεντρικά και στα νότια. Εξαίρεση θα αποτελέσουν τα Δωδεκάνησα όπου αναμένονται λίγες νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες. Τα φαινόμενα στα κεντρικά ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα. Την Κυριακή των Βαΐων 25/04, σύμφωνα με το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, οι βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και γρήγορα θα εξασθενήσουν, ενώ έως το βράδυ θα έχουν σταματήσει. Στη Βόρεια Κρήτη οι βροχές πιθανόν να είναι κατά τόπους έντονες.Το αθροιστικό ύψος βροχόπτωσης για το Σαββατοκύριακο 24/04 – 25/04, παρουσιάζεται στο Χάρτη 1, ο οποίος ακολουθεί.

Τα εκτιμώμενα ύψη βροχόπτωσης για το Σαββατοκύριακο 24/04 – 25/04, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr. 

Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι το Σάββατο 24/04 στα νότια πελάγη, ενώ σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr, η μέγιστη έντασή τους αναμένεται την Κυριακή των Βαΐων 25/04, όπου στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα φτάνει τα 6-7 μποφόρ.

Οι εκτιμώμενες μέγιστες εντάσεις των ανέμων και η διεύθυνσή τους για την Κυριακή των Βαΐων 25/04, όπως υπολογίζονται από το αριθμητικό μοντέλο πρόγνωσης καιρού του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / Meteo.gr.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απατεώνες προσπάθησαν να εξαπατήσουν 80χρονη υποδυόμενοι γιατρούς – Ζήτησαν 80.000 ευρώ

Σε νέο περιστατικό τηλεφωνικής απάτης προχώρησαν απατεώνες στα Χανιά, με θύμα μια ηλικιωμένη γυναίκα 80…

12 hours ago

Σε ύφεση η φωτιά που ξέσπασε στην Ασή Γωνιά Χανίων

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι του Σαββάτου, όταν παρατηρήθηκαν πυκνοί καπνοί στην περιοχή…

12 hours ago

Βιασμός 5χρονου: «Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;» – Τη Δευτέρα η δίκη γονιών και εκπαιδευτικών

«Μαμά άμα σου πω την αλήθεια, θα με αγαπάς ακόμα;». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια…

13 hours ago

Τσιτσιπάς: Προπονείται ξανά με τον πατέρα του μετά το επεισόδιο μεταξύ τους – «Μου ζήτησε πολλές συγγνώμες, είναι καλό παιδί»

Ο πατέρας του πρωταθλητή τενίστα Στέφανου Τσιτσιπά, προχώρησε σε αποκαλύψεις σχετικά με τις σχέσεις τους μετά…

13 hours ago

Σχιζοφρένεια: Εγκρίθηκε το πρώτο φάρμακο για την πάθηση μετά από 30 χρόνια – Δεν μεταβάλλει τα επίπεδα ντοπαμίνης

Για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ ενέκρινε…

13 hours ago

Απ’ τον Ελευθέριο Βενιζέλο, στο σημερινό μίζερο Κέντρο

Του Δημήτρη Μηλάκα Η αποδιοργάνωση του κεντρώου πολιτικού χώρου στην Ελλάδα εκδηλώθηκε αστραπιαία μετά το…

15 hours ago

This website uses cookies.