ΕΛΛΑΔΑ

Με 18 σφαίρες εκτέλεσαν 59χρονο επιχειρηματία στη Μάνδρα

Ενέδρα θανάτου έστησαν άγνωστοι δράστες, το απόγευμα της Τετάρτης, στον  59χρονο επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά στη Μάνδρα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, οι δράστες «γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο του 59χρονου ενώ στην συνέχεια το πυρπόλησαν.

Η δολοφονία σημειώθηκε λίγο μετά τις 18:30, στην οδό Αγίας Αικατερίνης σε κοντινή απόσταση από το σπίτι του θύματος. Όταν έφτασαν στο σημείο της επίθεσης οι αστυνομικοί, το αυτοκίνητο ήταν παραδομένο στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης της Πυροσβεστικής, στην όποια συμμετείχαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, εντοπίστηκε μέσα στο όχημα απανθρακωμένη η σορός του 59χρονου, καθώς και ένα καμένο καλάσνικοφ, που εκτιμάται πως ήταν των δραστών και το πέταξαν μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητο για να καλύψουν τα ίχνη τους.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της έρευνας της ΕΛΑΣ εντοπίστηκαν γύρω από το όχημα 18 κάλυκες, ενώ το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω διερεύνηση.

Λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ακόμα ένα αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών, οι οποίοι ενδεχομένως να το έκαψαν για να εξαφανίσουν αποδεικτικά στοιχεία. Στη συνέχεια, οι δολοφόνοι διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Ο 59χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας της περιοχής, με κύρια απασχόληση το εμπόριο κρεάτων, ενώ στο παρελθόν είχε διατελέσει πρόεδρος σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Υπήρξε ιδιοκτήτης της ομάδας του ΑΟ Τρικάλων όταν αυτή πρωταγωνιστούσε, της ΠΑΕ Πανελευσινιακός και είναι αυτός που ανέκτησε την ομάδα του Μανδραϊκού.

Σημειώνεται, ότι 2018 είχε δολοφονηθεί από ληστές, οι οποίοι συνελήφθησαν, έξω από το σπίτι της στην ίδια περιοχή η πρώην σύζυγος του θύματος. Σύμφωνα, όμως, με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας οι δύο υποθέσεις δεν φαίνεται να συνδέονται.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για κατοχή μεγάλης ποσότητας όπλων, αλλά είχε απαλλαγεί από τις κατηγορίες.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στρέφονται σε προσωπικές και επαγγελματικές διαφορές που μπορεί να είχε.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κάλεσμα από 63 πρώην βουλευτές και υπουργούς για «συστράτευση» με τη Νέα Αριστερά στις ευρωεκλογές – Ποιοι υπογράφουν

Με κείμενο – κάλεσμα προς τους αριστερούς και προοδευτικούς πολίτες 63 πρώην βουλευτές και πρώην…

6 mins ago

Καρυστιανού: Το ψήφισμα με το 1,5 εκατ. υπογραφές είναι σε νομικούς για πρόταση νόμου πριν τις ευρωεκλογές

Στην αποκάλυψη ότι συνταγματολόγοι έχουν αναλάβει να διαμορφώσουν το ψήφισμα με το 1,5 εκατομμύριο υπογραφές…

8 mins ago

Κρανίου τόπος στον Γάλατα… για την προστασία του περιβάλλοντος | Φωτός

Δίπλα στον ιστορικό και μαρτυρικό Γολγοθά, στο Σκινάρι, σύμφωνα με τους κατοίκους του Άνω Σταλού,…

13 mins ago

Οι Ζάλτος, Ρούμτσιος, Περισίδου και Αδαμοπούλου ξεχώρισαν στα «Βενιζέλεια» στα Χανιά

Η σφυροβολία είναι ένα αγώνισμα που τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα πρωταγωνιστούν αθλητές από την…

43 mins ago

Συγκλονιστικό δρώμενο στη Βαρκελώνη: Χιλιάδες διαδηλωτές παρίσταναν τους νεκρούς στη Γάζα | Βίντεο

Ενα συγκλονιστικό βίντεο κυκλοφορεί στα σόσιαλ, το οποίο έλαβε μέρος στη Βαρκελώνη, κατά την διάρκεια διαδήλωσης…

48 mins ago

Η επιστολή Mητσοτάκη σε Φον ντερ Λάιεν για την ακρίβεια: Να περιορίσουμε την ασύμμετρη δύναμη των πολυεθνικών κολοσσών

Την ανάγκη η Ευρώπη να παρέμβει δυναμικά προκειμένου να τεθούν αναχώματα στις Συμπληγάδες της ακρίβειας, που μαστίζουν τους οικονομικούς…

52 mins ago

This website uses cookies.