ΤΟΠΙΚΑ

Μητέρα θύματος του δυστυχήματος στον Γαλατά απευθύνει έκκληση για μάρτυρες 2 μήνες μετά

Η μητέρα του 15χρονου Αλέξανδρου, ενός από τα τρία παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο στον ΒΟΑΚ στο ύψος του Γαλατά, απευθύνει έκκληση σε όσους ήταν μάρτυρες του συμβάντος να καταθέσουν στην Τροχαία.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το δυστύχημα, η οικογένεια εξακολουθεί να αναζητά απαντήσεις για το τι ακριβώς συνέβη εκείνο το μοιραίο πρωινό.

Η μητέρα του Αλέξανδρου τονίζει πως η ψυχή της δεν ηρεμεί όσο δεν γνωρίζει την αλήθεια για το θάνατο του παιδιού της και εκφράζει την απογοήτευσή της για το γεγονός ότι κάποιοι που είδαν το δυστύχημα δεν έχουν μιλήσει.

Επιπλέον, προαναγγέλλει νέες κινητοποιήσεις για την ασφάλεια του οδικού δικτύου, υπογραμμίζοντας ότι το θέμα δεν έχει τελειώσει.

Στην ανάρτησή της πιο αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

” Είμαι η μαμά του Αλέξανδρου 15 χρονών..Από το δυστύχημα στο ύψος του γαλατά όπου έχασαν την ζωή τους 3 νέα παιδιά.Σχεδόν 2 μήνες από το τραγικό αυτό γεγονός και ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ..

Η Ψυχή του Αλέξανδρου δεν έχει ηρεμήσει ακόμα γιατί δεν έχω μάθει πως χάθηκε το ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ και η δική μου ψυχή ΟΥΡΛΙΆΖΕΙ απ’τον πόνο.Κάθε μέρα που περνάει γίνετε πιο δύσκολο και πιο οδυνηρό.

ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ λοιπόν όποιον είδε κάτι και δεν έχει καταθέσει να πάει στο τμήμα τροχαίας ΒΟΑΚ..

Δεν γίνεται όταν έχεις δεί ένα τέτοιο γεγονός μπροστά στα μάτια σου και ξέρεις ότι χάθηκαν 3 νέα παιδιά να κάνεις σαν να μην τρέχει τίποτα..Πώς κοιμάσαι τα βράδια???Ήταν 9 το πρωί ο συγκεκριμένοσς δρόμος έχει πολύ κίνηση ειδικά περίοδο καλοκαιριού..

Και άλλες διαμαρτηρίες θα κάνουμε για τον ΒΟΑΚ γιατί ίσως κάποιοι νομίζουν ότι το θέμα θα ξεχαστεί..Το θέμα δεν τελείωσε..ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ θα πώ εγώ προσωπικά.Διαμαρτυρίες με ΦΩΝΗ όχι σιωπηλές..Αρκετή σιωπή έχουμε τόσα χρόνια..Με φωνή γιατί χθές ήταν ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ίσως αύριο να είναι το ΔΙΚΟ ΣΟΥ..

Γι ‘αυτο ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑ να μιλήσετε.Το μόνο που ζητώ είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ για το πως έφυγε ΑΔΙΚΑ ότι πιο ΠΟΛΎΤΙΜΟ είχα τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.

💔🩸ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ🩸❤️‍🩹 “.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

«Τους βρήκαμε!» – Επιστήμονες ετοιμάζονται να ανακοινώσουν επίσημα την ύπαρξη των εξωγήινων

Τελικά υπάρχουν εξωγήινοι, και εάν ναι, πότε έρχονται; Τις απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα έρχεται να…

2 hours ago

Το πολιτικό λάθος που ακούει στο όνομα Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου

Του Γιώργου Λακόπουλου Σημασία δεν είχε τι είπε, αλλά ότι το είπε λίγες ώρες πριν…

6 hours ago

Το σκοτεινό χρήμα κατακλύζει τα ταμεία της εκστρατείας της Κάμαλα Χάρις

Πριν η Kamala Harris γίνει αντιπρόεδρος, είχε μία σαφή θέση όσον αφορά τις οργανώσεις που…

6 hours ago

Στην κοινή συνεδρίαση υποεπιτροπών της ΚΣ του ΝΑΤΟ η Σέβη Βολουδάκη

Η Βουλευτής Χανίων, Σέβη Βολουδάκη, ως μέλος της ελληνικής αντιπροσωπείας στην ΚΣ ΝΑΤΟ, συμμετείχε σήμερα στην κοινή…

8 hours ago

Το Παιδικό Εργαστήρι -Τα Πάνω Κάτω Ήρθαν-, στο Πολύκεντρο Βουκολιών

Ο Δήμος Πλατανιά και το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε Χανίων διοργανώνουν…

8 hours ago

Ν. Συριγωνάκης: Απαραίτητο να δημιουργηθούν δύο χώροι προσωρινής φιλοξενίας, ένας στη δυτική και ένας στην ανατολική Κρήτη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, Νίκος Συριγωνάκης, τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του το αυξανόμενο πρόβλημα των μεταναστευτικών…

8 hours ago

This website uses cookies.