ΤΟΠΙΚΑ

Μητσοτάκης, Κουτσούμπας το Σάββατο 1 Ιουνίου στο Ηράκλειο – Σήμερα ο Βαρουφάκης

Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 9ης Ιουνίου τα κομματικά επιτελεία ανεβάζουν ταχύτητες και δίνουν τη μητέρα των μαχών για την αύξηση των ποσοστών συσπείρωσης. Τα βλέμματα στρέφονται στη Κρήτη και μια «ανάσα» πριν ανοίξουν οι κάλπες οι πολιτικοί αρχηγοί ετοιμάζονται για ένα νέο γύρο περιοδειών στο νησί, όπου είναι σε εξέλιξη πολλαπλές πολιτικές… μάχες.

Από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία θέλει να πετύχει εκ νέου αυτό που κατάφερε στις περσινές εκλογές, δηλαδή να αναδειχθεί πρώτη δύναμη στο νησί.

Την ίδια στιγμή ο ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά πως υπάρχουν περιθώρια να αυξήσει τα ποσοστά του όμως περαιτέρω αύξηση των ποσοστών του στοχεύει και το ΠΑΣΟΚ, που στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου είχε καταφέρει να αναδειχθεί δεύτερο κόμμα σε τρεις νομούς (Ηράκλειο, Λασίθι και Ρέθυμνο), ξεπερνώντας τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μητσοτάκης στο Ηράκλειο

Στις 10 το πρωί θα φτάσει αύριο Σάββατο στο Ηράκλειο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αμέσως μετά θα επισκεφθεί τον ΟΛΗ και στη συνέχεια θα έχει εθιμοτυπική συνάντηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό στη Λότζια. Ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει περίπατο στο κέντρο της πόλης και θα απευθύνει χαιρετισμό μπροστά από το περίπτερο της ΝΔ στον πεζόδρομο της Δικαιοσύνης.

Το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει για το Γεράνι Ρεθύμνου και στη συνέχεια για τα Χανιά όπου την Κυριακή θα πραγματοποιήσει πολιτική ομιλία στο Αρσενάλι ενώ θα παραχωρήσει και διακαναλική συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα

Προεκλογική ομιλία Κουτσούμπα το Σάββατο στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο αύριο και ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Ηράκλειο με θέμα «Τώρα ΚΚΕ πιο δυνατό. Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της ΕΕ και των κομμάτων της, στον αγώνα για την ανατροπή τους!» θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 το απόγευμα στο Μεϊντάνι στον πεζόδρομο της Ίδης με κεντρικός ομιλητή το Δημήτρη Κουτσούμπα.

Την Τρίτη 4 Ιουνίου η ομιλία Κασσελάκη στο Ηράκλειο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Στέφανος Κασσελάκης θα επισκεφτεί το Ηράκλειο την Τρίτη 4 Ιουνίου. Ο κ. Κασσελάκης επιλέγει να επισκεφτεί την Κρήτη την τελευταία εβδομάδα των προεκλογικών επισκέψεων ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου όπου και θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία του στις 19: 30 το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Τίτου

Μήνυμα από το Ηράκλειο θέλει να στείλει ο Νίκος Ανδρουλάκης

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης θα ολοκληρώσει την προεκλογική εκστρατεία του κόμματός του για τις ευρωεκλογές την Παρασκευή 7 Ιουνίου με ομιλία τονίζοντας ότι αν το ΠΑΣΟΚ είναι ισχυρό, μπορεί να ενοποιήσει τον προοδευτικό κόσμο απέναντι στη συντήρηση την επόμενη ημέρα».

Ομιλία Βαρουφάκη στο Ηράκλειο

Στο Ηράκλειο σήμερα (Παρασκευή 31/5) ο γραμματέας του Μέρα 25 και υποψήφιος Ευρωβουλευτής Γιάννης Βαρουφάκης, που θα μιλήσει σε προεκλογική συγκέντρωση μαζί με συνυποψήφιους/ες της ενωτικής πρωτοβουλίας ΜέΡΑ25 | Ανατρεπτική Οικολογική Αριστερά στις 8 μ.μ. στο Ηράκλειο, στην Πλατεία Κορνάρου (Βαλιδέ Τζαμί).

Μαζί με τον Γιάνη Βαρουφάκη θα βρεθούν οι υποψήφιοι/ες ευρωβουλευτές/ευτριες  Αθηνά Γιαννουλάκη, Δημήτρης Ιωακειμίδης (Jo Di) και Μιχάλης Κριτσωτάκης, αλλά και η Μαριάνα Τσίχλη, συν-γραμματέας της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπόταχτη Αριστερά.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξέσπασε για την αγένεια στα social media – «Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αηδία»

Για τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται στις μέρες μας κάποιοι χρήστες στα social media μίλησε ο Γρηγόρης…

35 seconds ago

«Καρφιά» Μπακογιάννη για Σαμαρά: «Κατέθεσε την προσωπική του πικρία, το ότι δεν τον παίζουνε»

Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η πρώην ΥΠΕΞ, Ντόρα Μπακογιάννη (η οποία ήταν παρούσα στην εκδήλωση)…

8 mins ago

Οριστικό το χάσμα Σαμαρά-Καραμανλή με τον Μητσοτάκη

Σε πλήρη αποδόμηση της κυβερνητικής πολιτικής σε όλα τα πεδία, αλλά με έμφαση σε ζητήματα…

8 mins ago

Ενοίκια: Η κυβέρνηση εξετάζει μέτρα για να συγκρατήσει τις τιμές- Τι σχεδιάζει για τα Airbnb

«Φάρμακο» για το μεγάλο έλλειμμα που υπάρχει στη στέγη αναζητεί η κυβέρνηση και θα επιχειρήσει…

10 mins ago

Ανεμολογικοί ιστοί ατάκτως αδειοδοτημένοι!

Της Βάννας Σφακιανάκη Τον Μάιο του 2024 η Εταιρεία Περιβάλλοντος Κύμης (ΕΠΠΠΟ ΚΥΜΗΣ) και ο…

14 mins ago

Διεθνές μουσικό φεστιβάλ Κρήτης, στα Χανιά – Μια γιορτή με επίκεντρο την διαφορετικότητα

Φέτος το Διεθνές Μουσικό Φεστιβάλ Κρήτης, που έχει μαγέψει το μουσικόφιλο κοινό στο νησί της Κρήτης, με διοργανωτές…

12 hours ago

This website uses cookies.