“Μοίρασε” περιφέρειες στους κορυφαίους ο Βενιζέλος

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως η Αννα Διαμαντοπούλου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, η Φώφη Γεννηματά και ο Μίμης Ανδρουλάκης επιστρατεύονται στα κλιμάκια που θα συντονίσουν σε κάθε εκλογική περιφέρεια την προεκλογική εκστρατεία και τη διαδικασία ανασύστασης του κινήματος.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με τους συμμετέχοντες στα εν λόγω κλιμάκια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, κωδικοποίησε τις ενέργειες στις οποίες πρέπει να προβούν για να κινητοποιηθούν οι δυνάμεις του κόμματος και της κοινωνίας, με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του κινήματος παρουσίασε τον εκλογικό στόχο του κόμματος, που είναι να προκύψει από τις εκλογές «κυβέρνηση με κορμό την υπεύθυνη κεντροαριστερά». Υπογράμμισε επίσης τον διμέτωπο χαρακτήρα του προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ που στρέφεται αφενός κατά της δεξιάς και συντηρητικής αντίληψης, αφετέρου δε κατά του πολιτικού τυχοδιωκτισμού και της επιπολαιότητας που οδηγεί σε κινδύνους τη χώρα.

Χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, την ευθύνη για την Α’ Αθηνών αναλαμβάνει η Αννα Διαμαντοπούλου, για την Β1 Περιφέρεια Αθηνών ο Μίμης Ανδρουλάκης, τη Β2 Περιφέρεια Αθηνών ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για την Α’ Πειραιώς η Φώφη Γεννηματά, για τη Β’ Πειραιώς ο Ανδρέας Λοβέρδος, για τη Δυτική Ελλάδα ο Πέτρος Ευθυμίου, για την Κεντρική Μακεδονία ο Πάρις Κουκουλόπουλος, για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ο Μάρκος Μπόλαρης και για την Κρήτη ο Κώστας Σκανδαλίδης.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απευθείας αναμετάδοση της συναυλίας μνήμης Τεμπών στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκοπουλου

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει μια συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του τραγικού…

1 hour ago

Μήνυμα του Κόλπου στις ΗΠΑ: «Μην αφήσετε το Ισραήλ να χτυπήσει το πετρέλαιο του Ιράν» – Κρίσιμη συνεδρίαση του ισραηλινού συμβουλίου

Τις έντονες πιέσεις των κρατών του Κόλπου προς τις ΗΠΑ να μην επιτρέψουν στο Ισραήλ…

2 hours ago

Ομιλία Παύλου Πολάκη στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής Χανιών Παύλος Πολάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική…

3 hours ago

Πού θα στηθούν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά για τον δεύτερο γύρο

Ανακοίνωση σχετικά με το πώς θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος εκλογών για την ανάδειξη του…

3 hours ago

Kίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση στο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ

Η σύμβαση κατασκευής του τμήματος Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) κόστους 157…

3 hours ago

Χανιά: Πυρκαγιά σε όχημα εν κινήσει στην εθνική οδό

Μια φωτιά σε όχημα προκάλεσε αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο…

3 hours ago

This website uses cookies.