Νέος Ιστότοπος της Περιφέρειας Κρήτης www.crete.gov.gr

Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΣΤΟ TWITTER
Η Περιφέρεια Κρήτης  στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειας αναβάθμισης και βελτίωσης της καθημερινής ενημέρωσης των πολιτών της Κρήτης, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενου φορέα, επιχειρήσεων, επισκεπτών εγκαινίασε χθες το νέο ιστότοπό της στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.crete.gov.gr
Η άμεση, έγκαιρη και πληρέστερη ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων στα πλαίσια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, της διαφάνειας και της εξυπηρέτησης των πολιτών αποτελούν βασικό στόχο της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας.
Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες της δικτυακής πύλης μπορούν να βρουν τη σχετική πληροφορία για τις αποφάσεις των συλλογικών οργάνων, τις δράσεις και τα έργα, την Κρήτη, ηλεκτρονικές υπηρεσίες, επενδυτικά προγράμματα, θέσεις εργασίας, διαγωνισμούς, ερωτηματολόγια και άλλες χρηστικές υπηρεσίες.
Οι επισκέπτες επίσης μπορούν να ακολουθούν και να παρακολουθούν καθημερινά τις δραστηριότητες της Περιφέρειας μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης (Twitter, Facebook, YouTube, Linkedin).
Ο ιστότοπος εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες υπηρεσίες που αφορούν σε θέματα εξυπηρέτησης πολιτών, επισκεπτών, επενδυτών.
Ο νέος Ιστότοπος της Περιφέρειας Κρήτης  αποτελεί σε συνδυασμό και με τις υπόλοιπες τεχνολογικές υποδομές βάση αμφίδρομης και ουσιαστικής επικοινωνίας συμβάλλοντας παράλληλα στους στόχους που έχουν τεθεί και που υλοποιούνται με ταχείς ρυθμούς.
Επιπλέον στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού και της εξασφάλισης αποτελεσματικής οργάνωσης και διοίκησης της Π.Κ βρίσκονται σε στάδιο υλοποίησης μεταξύ άλλων δράσεις όπως η ανάπτυξη εσωτερικού δικτύου επικοινωνίας όλων των υπηρεσιών της Π.Κ και η ανάπτυξη ενός αξιόπιστου συστήματος διαχείρισης γνώσης, συστήματος εσωτερικού ελέγχου και συστήματος ολικής ποιότητας.
Ο σχεδιασμός, και η ανάπτυξη του νέου Ιστοτόπου υλοποιήθηκε εσωτερικά και χωρίς κόστος από το στελεχιακό δυναμικό της Περιφέρειας και τους συνεργάτες του Περιφερειάρχη και των Αντιπεριφερειαρχών.

Ο νέος ιστότοπος της Περιφέρειας Κρήτης
(www.crete.gov.gr)

Η Περιφέρεια Κρήτης στο Twitter
(@CreteRegion)

Η Περιφέρεια Κρήτης στο FaceBook
(Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete)

Η Περιφέρεια Κρήτης στο YouTube
( http://www.youtube.com/creteregion)

Linkedin : (Crete Region)

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Πολάκης: Όσο και να μαγειρεύετε τις δημοσκοπήσεις, την αλήθεια θα τη δείτε – Να σταματήσει η ανθρωποφαγία και ο καυγάς

Ο Παύλος Πολάκης σχολιάζοντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει σε…

40 mins ago

Ο ποταμός που ρέει ανάποδα: Το κρυμμένο μυστικό της Κρήτης που λίγοι γνωρίζουν

Σε έναν από τους πιο άγνωστους και εντυπωσιακούς φυσικούς θησαυρούς της Κρήτης, τον ποταμό Αναποδάρη και το…

1 hour ago

Σπυριδάκη: «Μια κυβέρνηση που λειτουργεί χωρίς διαφάνεια και λογοδοσία, αυτό είναι το μεγαλύτερο δημοκρατικό έλλειμμα που έχουμε»

Ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής τοποθετήθηκε η Βουλευτής Λασιθίου ΠΑΣΟΚ,  Κατερίνα Σπυριδάκη, ενόψει της συζήτησης του Νομοσχεδίου…

1 hour ago

Νέο ΔΣ στο Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ»

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανέδειξε το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Ηρακλείου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» μετά τις εκλογές, οι οποίες διενεργήθηκαν στις 09/09/2024. Το…

1 hour ago

Ημερίδα για την βελτίωση της ποιότητας του ελαιολάδου στο ελαιουργείο και την τυποποίηση

Η Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με το Δήμο Αγίου Νικολάου,…

1 hour ago

Τα φωτοβολταϊκά οδεύουν σε χρονιά ρεκόρ, όχι όμως για την Κρήτη

Στο πρόσφατο αναθεωρημένο ΕΣΕΚ (Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα) ορίστηκαν οι μακροπρόθεσμοι…

1 hour ago

This website uses cookies.