«Κρήτη: Οι ρίζες της Μεσογειακής Διατροφής, απολαμβάνοντας τα οφέλη μιας από τις πιο υγιεινές κουζίνες του κόσμου όπου κι αν ζείτε»
Η Rose έχει λάβει πολλά βραβεία από το National Geographic, τα Ηνωμένα Έθνη και πολλές άλλες οργανώσεις για την επιτυχία της στην πραγματοποίηση γαστρονομικών ταξιδιών, βιώσιμου τουρισμού – βασισμένου στην τοπικότητα, που επικεντρώνονται στην επέκταση της έρευνας για την αειφορία. Οι εισπράξεις από αυτό το βιβλίο θα διατεθούν στις τρέχουσες πρωτοβουλίες των Creteʼs Culinary Sanctuaries.
Πληροφορίες και προεπισκόπηση κεφαλαίων του βιβλίου στην ιστοσελίδα: cookingincrete.com
Μετάλλιο της τιμής (Medal of Honor) για "Εξαιρετική συμβολή στη διοίκηση της παραγωγής και τον…
Ο 52χρονος καθηγητής και ένας από τους πιο διάσημους οικονομολόγους στον κόσμο μιλάει στα «ΝΕΑ»…
Μια σειρά ευεργετικών αλλαγών στον ανθρώπινο οργανισμό πυροδοτούν δέκα με δεκαπέντε λεπτά συνεχούς γέλιου. Αρχικά ενεργοποιείται…
Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με αφορμή τη συμπλήρωση των 40 χρόνων λειτουργίας του (1984-2024), διοργανώνει επετειακή εκδήλωση εορτασμού…
Το επίσημο Ισραήλ έχει δώσει στους Ισραηλινούς όλη την εικόνα και σίγουρα έχει πει λιγότερα από όσα…
Του Ιωάννη Ιντζέ * Λίγο μετά την μαζική επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με βαλλιστικούς…
This website uses cookies.