Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Νέο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών με τίτλο «γεωτεχνολογία και περιβάλλον» θα λειτουργήσει κατά το νέο ακαδημαϊκό έτος η Σχολή Μηχανικών Ορυκτών Πόρων του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Στο πρόγραμμα, όπως ανακοίνωσε σήμερα η σχολή, γίνονται δεκτοί διπλωματούχοι πολυτεχνικών σχολών και πτυχιούχοι σχολών θετικών επιστημών συναφούς γνωστικού αντικειμένου. Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι δύο εξάμηνα, ενώ ο αριθμός εισακτέων ορίζεται, κατ’ ανώτατο όριο, σε είκοσι υποψηφίους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών γίνεται με βάση τις επιδόσεις τους στις σπουδές και την τυχόν ερευνητική δραστηριότητά τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά έως και την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 στη διεύθυνση grammateia@mred.tuc.gr(Γραμματεία της Σχολής Μηχανικών Ορυκτών Πόρων) την αίτησή τους και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά). Στην ίδια αίτηση θα συμπληρώσουν και σύντομη περιγραφή (από μισή έως μία σελίδα) σχετικά με τους λόγους που τους ώθησαν να υποβάλουν την αίτηση καθώς και την κατεύθυνση στην οποία θα επιθυμούν να εξειδικευτούν.

Στο πρόγραμμα δεν προβλέπονται δίδακτρα.

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Κόκκινα Βέλη: Γιορτάζουν τα 60 χρόνια ζωής με επίδειξη στον εορτασμό της Μάχης της Κρήτης

Δύο εβδομάδες πριν δώσουν δυναμικό παρών στις εορταστικές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 83 χρόνων από τη Μάχη…

38 mins ago

Νέο υγειονομικό χάρτη μετά τις ευρωεκλογές ετοιμάζει το υπουργείο Υγείας

Σε επανασχεδιασμό του ΕΣΥ αναμένεται να προχωρήσει το Υπουργείο Υγείας μετά τις Ευρωεκλογές, αφού ήδη το σύστημα υγείας περιλαμβάνει νέα…

40 mins ago

Κλιματική αλλαγή: Συνεχίστηκε τον Απρίλιο η υπερθέρμανση του πλανήτη

Ο κόσμος έζησε (και) τον Απρίλιο «εξαιρετικές» θερμοκρασίες, καθώς καταγράφτηκαν μηνιαία ρεκόρ ζέστης τόσο στο έδαφος, όσο και…

53 mins ago

Η τεχνητή νοημοσύνη «καταλαβαίνει» τις πολιτικές σας πεποιθήσεις από το πρόσωπό σας

Σε έναν κόσμο όπου κάθε μας κίνηση φαίνεται να παρακολουθείται, να αναλύεται και να κατηγοριοποιείται, λίγα είναι…

54 mins ago

Ντόναλντ Τραμπ: Κόλαφος η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς – «Ο κ. Τραμπ δεν φορούσε προφυλακτικό»

«Μου θυμίζεις την κόρη μου… έξυπνη, ξανθιά και όμορφη. Και ο κόσμος την υποτιμά επίσης».…

56 mins ago

Στο λιμάνι της Σούδας ένα ακόμα κρουαζιερόπλοιο

Στο λιμάνι της Σούδας κατέπλευσε το πρωί της Τρίτης, το κρουαζιερόπλοιο Odyssey Of the Seas.…

57 mins ago

This website uses cookies.