Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Νέο Τηλεοπτικό πρόγραμμα από τη ΝΕΑ ΤV

Το Νέο της Τηλεοπτικό πρόγραμμα παρουσίασε η Νέα Τηλεόραση Κρήτης την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου στις 9:00 το βράδυ, στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Avra Imperial Beach Resort  &  Spa στο Κολυμβάρι Χανίων.

Η παρουσίαση του προγράμματος έγινε ενώπιον εκπροσώπων θεσμικών φορέων, εκπροσώπων του χώρου των media και της διαφήμισης, επιχειρηματιών καθώς και του τηλεοπτικού κοινού.

Το πρόγραμμα της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης για την τηλεοπτική σεζόν 2014-2015, ξεκινά την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου με προτεραιότητα την ενημέρωση και ειδικότερα την τοπική ειδησεογραφία, την ποιοτική ψυχαγωγία και τον πολιτισμό.

Παράλληλα, η νέα επικοινωνιακή ταυτότητα, βασισμένη στην εναλλαγή χρωμάτων έχει ως στόχο να δημιουργήσει ένα ευχάριστο περιβάλλον τόσο για τους τηλεθεατές όσο και στο να αναδείξει την διαφημιστική προβολή των επιχειρήσεων που επιλέγουν τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης για την προβολή τους.

Για άλλη μια φορά το πρόγραμμα στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στις εσωτερικές παραγωγές και στην αξιοποίηση του προσωπικού του σταθμού.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Τουρκία: Νέα Navtex στην περιοχή μεταξύ Κρήτης και Κύπρου

Επιμένει η Τουρκία στην συστηματική αμφισβήτηση των ελληνικων κυριαρχικών δικαιωμάτων στην Ανατολικη Μεσόγειο με αφορμή…

28 seconds ago

Κασσελάκης προς Τσίπρα: Aνάλαβε και θα είμαι στρατιώτης, αλλιώς στήριξέ με χωρίς παιχνίδια

Δραματικές είναι οι ώρες στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς η σύγκρουση φτάνει πλέον σε οριακό σημείο, και…

13 mins ago

Στο Ηράκλειο η συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Διευρυμένη Συνεδρίαση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος…

20 mins ago

Πυρκαγιά σε διώροφη μονοκατοικία στη Γεωργιούπολη

Συναγερμός σήμανε τη νύχτα στην περιοχή της Γεωργιουόπολης του Δήμου Αποκορώνου, από φωτιά που ξέσπασε…

33 mins ago

Χανιά: Νεκρός 29χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο στο κέντρο της πόλης

Ένας 29χρονος μοτοσικλετιστής είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου στα Χανιά. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε…

40 mins ago

Ιράν: Στο δεύτερο γύρο ένας μεταρρυθμιστής και ένας υπερσυντηρητικός στις προεδρικές εκλογές

Ο μεταρρυθμιστής υποψήφιος Μασούντ Πεζεσκιάν και ο υπερσυντηρητικός υποψήφιος Σαΐντ Τζαλιλί έρχονται πρώτοι στις προεδρικές…

52 mins ago

This website uses cookies.