ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο γνωστός ράπερ Mad Clip – Η ανάρτηση της Φουρέιρα – Ήταν μαζί στον γάμο πριν το τροχαίο – Tα 5 πιο επιτυχημένα τραγούδια του

Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (02/09) ο γνωστός ράπερ Mad Clip.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα, ο 34χρονος τραγουδιστής έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, και προσέκρουσε σε κολώνα στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη Αττικής.

Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική, με 12 πυροσβέστες και με 4 οχήματα, που κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον οδηγό μετά από σχεδόν δύο ώρες.

Ο Mad Clip, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα, μεταφέρθηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στον Ευαγγελισμό, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Το σημείο όπου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Mad Clip NEWS 24/7

Το βράδυ της Τετάρτης (01/09), μερικές ώρες πριν το μοιραίο τροχαίο, ο Mad Clip βρισκόταν στον γάμο φίλων και συνεργατών του, όπως φαίνεται από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media.

Ο Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το τελευταίο video clip του Mad Clip, για το τραγούδι “Μπορεί”, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Ο Light στο σημείο του τροχαίου

Στο σημείο του δυστυχήματος, αλλά και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν φίλοι, γνωστοί και θαυμαστές του αδικοχαμένου ράπερ, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τον θάνατό του.

Ποιος ήταν ο Mad Clip

Ο Mad Clip (Πίτερ Αναστασόπουλος) ήταν Ελληνοαμερικανός ράπερ / τράπερ που ανήκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.

Ο ίδιος δήλωνε μουσικός – τραγουδοποιός και των δύο ειδών.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, ακολούθησαν πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία ξεπέρασαν τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Κυκλοφόρησε 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.

Ο ράπερ Τάκι Τσαν τον βοήθησε να κυκλοφορήσει το πρώτο του σινγκλ Eimai Trelos σε ηλικία 27 ετών. Στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Capital Music.

Τα τραγούδια του ήταν πολύ δημοφιλή και γίνονταν αμέσως επιτυχίες, με μερικά από τα πιο γνωστά να είναι τα εξής: “Μπορεί” με την Ελένη Φουρέιρα, “Κότερα”, “Hustla”, “Baby”, “Ελπίδα”.

Ο γνωστός ράπερ είχε τεράστια απήχηση στη νεολαία.

Mad Clip – Η τηλεοπτική του συνέντευξη

Πριν από περίπου ένα χρόνο, ο Mad Clip είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή “The 2night show”, η οποία είχε προβληθεί στον ΑΝΤ1.

Ο ράπερ είχε αναφερθεί τότε αναλυτικά στη ζωή του και τα βιώματά του.

“Αυτά είναι τα βιώματα του κάθε καλλιτέχνη, ο κάθε ράπερ περνά τα δικά του μηνύματα. Δε νομίζω πως είπε κανένας σε κάποιον πιτσιρικά “έλα κάνε μια τζούρα”… Δεν ξέρω ποιος τα έχει πει αυτά. Εγώ αυτό που μπορώ να σου πω είναι πως κανένας μας δεν θέλει να δει κανένα νεαρό να καταστρέφεται. Αλλά στη σημερινή εποχή δεν είναι μόνο η ραπ μουσική, είναι πολλά πράγματα που μπορούν να σε επηρεάσουν. Ταινίες, video games”, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.

“Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι η σημασία που δίνουν οι γονείς. Δεν μπορούμε να πετάμε ένα iPad στο παιδάκι για να μπορεί να κάνει ο πατέρας ή η μάνα ό,τι γουστάρει. Αν ένα παιδάκι όμως το ‘χει μέσα του, είτε εγώ πω κάτι στα τραγούδια μου είτε δει τον Τόνι Μοντάνα, το ‘χει μέσα του. Πρέπει οι γονείς να είναι κοντά τους. Πρέπει να παίρνουν παραδείγματα από τους γονείς και όχι από τον αγαπημένο τους τραγουδιστή ή ηθοποιό. Εγώ έχω βρει τη συνταγή μου να κάνω τη δική μου ζωή και αλητεία, εμπορική”, ανέφερε μιλώντας για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά.

Mad Clip: Η ανάρτηση της Φουρέιρα

Στον γάμο ήταν, επίσης, και η Ελένη Φουρέιρα, μία από τις αγαπημένες φίλες και συνεργάτιδες του Mad Clip, με την οποία σημείωσαν τεράστια επιτυχία με το ντουέτο τους “Μπορεί”.

Άλλωστε, ο γαμπρός Γιώργος Μπενιουδάκης σκηνοθέτησε το video clip του ντουέτου τους, ενώ η σύζυγός του Λία Παπαδοπούλου είναι Pr Manager στη δισκογραφική εταιρεία που ανήκε ο καλλιτέχνης.

Μάλιστα, οι δυο τους διασκέδασαν και τους καλεσμένους, τραγουδώντας μαζί την μεγάλη επιτυχία τους στο πάρτι του γάμου.

Οι αναρτήσεις της Φουρέιρα για τον Mad Clip

Απόλυτα συντετριμμένη, η γνωστή τραγουδίστρια ανήρτησε μια μαύρη εικόνα σε post και σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σε ένδειξη πένθους για τον αιφνίδιο χαμό του Mad Clip.

 

Η μεγάλη τους επιτυχία

Η Ελένη Φουρέιρα και ο Mad Clip είχαν πρόσφατα κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι “Μπορεί”, το οποίο ακουγόταν παντού αυτό το καλοκαίρι.

Αυτά είναι τα 5 πιο επιτυχημένα τραγούδια του

Τα τραγούδια του Mad Clip ήταν ιδιαίτερα αγαπητά στη νεολαία, ενώ βρίσκονταν στην κορυφή των trends στο Youtube και έπαιζαν σε όλα τα ραδιόφωνα, καθώς και τα clubs.

Οι 5 μεγαλύτερες επιτυχίες του Mad Clip

Mad Clip – Kotera

Mad Clip – Elpida

Mad Clip – Kinitro

Mad Clip X Josephine – Fimi

Mad Clip & Eleni Foureira – Mporei

news247.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ SAMARIA για την “πραγματική αξία της εταιρείας”: Είναι η ιστορία της, οι άνθρωποί της, η εμπιστοσύνη των καταναλωτών

Ο πρόεδρος της ΕΤΑΝΑΠ SAMARIA, Εμμανουήλ Αποστολάκης, προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με δηλώσεις του που…

2 hours ago

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι παρακολουθήσεις εταρειών κινητής τηλεφωνίας εναντίον Ελλήνων πολιτών – Όλα όσα αποκαλυπτικά ειπώθηκαν | Βίντεο

O Γιώργος Φλωράς είναι επιχειρηματίας ο οποίος παρακολουθούταν από εταιρείες κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα. Στις…

2 hours ago

Σήμερα ο τερματισμός του Υπερμαραθώνιου Ευαισθητοποίησης για την Οδική Ασφάλεια στο Γιαλί Τζαμί

Απόψε, Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, στις 18:00 θα γίνει ο τερματισμός του Υπερμαραθωνίου Ευαισθητοποίησης για…

2 hours ago

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταγγέλλει την απέλαση μελών του Grup Yorum

Η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων καταδίκασε έντονα την απαγόρευση εισόδου στη χώρα και την απέλαση των…

4 hours ago

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλει την κράτηση και απέλαση των 2 μελών του Grup Yorum

Η Πρωτοβουλία Αντίστασης καταγγέλλει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα και τελικά την απέλαση από το…

4 hours ago

Δύο διασώσεις αλλοδαπών πεζοπόρων σε μία μέρα στα Χανιά

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία στα Χανιά πραγματοποίησε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις διάσωσης αλλοδαπών πεζοπόρων μέσα σε λίγες…

5 hours ago

This website uses cookies.