ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν για την επιτυχία του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στις Πανελλαδικές: Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας ο μ…ας

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του πατέρα της Καρολάιν στην είδηση ότι ο δολοφόνος της κόρης του, Μπάμπης Αναγνωστόπουλοςπέρασε στις πανελλαδικές εξετάσεις 2024.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της Καρολάιν που έχασε τη ζωή της στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, συγκλονίζοντας το πανελλήνιο, ανέφερε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1: «Δεν έχω ακούσει κάτι πιο γελοίο στη ζωή μου. Θα είναι τυχερός αν ξαναδεί το φως της ημέρας μέχρι να βγει από τη φυλακή αυτός ο μ…ας».

«Εκπλήσσομαι που θέλει να σπουδάσει πολιτικές επιστήμες ή νομική γιατί στη Βρετανία είναι ένα μάθημα που μελετούν συνήθως άνθρωποι που θέλουν να παραμείνουν στον ακαδημαϊκό χώρο κι όχι άτομα που θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική.

Η Καρολάιν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να σπουδάσει γιατί εκείνος ο μ…ας της έκλεψε τη ζωή», ανέφερε οργισμένος ο πατέρας της, ο οποίος βρίσκεται σε οίκο ευγηρίας του Βόλου.

«Θα πρέπει να ασχοληθεί με κάτι που θα του δώσει την ευκαιρία να κερδίσει τα προς το ζην, κάτι που να ταιριάζει περισσότερο στα ταλέντα του. Κάτι σαν να καθαρίζεις τουαλέτες ή να σκουπίζεις τους δρόμους. Το αγγελούδι μου έγινε 4 ετών και περνάει καταπληκτικά, όπως η μαμά της ήταν πολύ δημοφιλής και είχε κάνει πολλούς φίλους», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με το Star, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που δολοφόνησε τη σύζυγό του Καρολάιν Κράουτς στο σπίτι τους στα Γλυκά Νεράσυγκέντρωσε 17.800 μόρια στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

και μάλιστα περνάει στη Νομική Θεσσαλονίκης ή στη Νομική Κομοτηνής.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρίσκεται κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, ενώ σημειώνεται πως πέρσι είχε διακόψει την προσπάθειά του να ξαναγράψει στις Πανελλήνιες εξετάσεις, δίνοντας μόνο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

topontiki.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Οι κορυφαίοι της Παγκόσμιας Σκοποβολής Σκητ στα Χανιά για το «Grand Prix Μάχη της Κρήτης-Στέλιος Καραμπινάκης»

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι προπονήσεις στο Εθνικό Σκοπευτήριο Χανίων όπου για 34η χρονιά διεξάγονται…

2 hours ago

Η Χανιώτικη παραλία που βρίσκεται ανάμεσα στις καλύτερες “μυστικές” της Ευρώπης

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και η αλήθεια είναι πως το μυαλό όλων μας ταξιδεύει σε ιδιαίτερους…

2 hours ago

Εκδόθηκε η υπουργική απόφαση για το ιδιωτικό έργο των γιατρών του ΕΣΥ

Την Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται όροι, οι προϋποθέσεις και η διαδικασία της δυνατότητας…

3 hours ago

Τιμούν δύο λαμπρούς Κρητικούς επιστήμονες

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασή Γωνιάς «Ο Τίμιος Σταυρός» σε συνεργασία με τον Δήμο Αποκορώνου διοργανώνουν…

3 hours ago

Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών: Απαράδεκτη εγκύκλιος! Χαρίζει δύο ώρες απλήρωτης εργασίας

Την απόσυρση της ερμηνευτικής εγκυκλίου του ν.Χατζηδάκη "που χαρίζει 2 ώρες απλήρωτης εργασίας στους εργοδότες"…

3 hours ago

Φιάσκο με το MyCoast: Από τις 6.622 καταγγελίες για παρανομίες στις παραλίες, έχει εγκριθεί… μία

Είτε οι καταγγελίες των πολιτών για αυθαιρεσίες στις παραλίες δεν προχωρούν σε επεξεργασία, είτε διαπιστώνονται…

3 hours ago

This website uses cookies.