Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Οι γιατροί τον είχαν για νεκρό από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ όμως Ρώσος ξύπνησε σε νεκροτομείο, και επέστρεψε στο πάρτι

Ο Λάζαρος πρέπει να ήταν Ρώσος και να έπινε πολύ αλκοόλ.

Σύμφωνα με το Russia Today, ένας Ρώσος ξύπνησε σε νεκροτομείο, αφού οι γιατροί θεώρησαν ότι είναι νεκρός. Πριν να πάει στο νοσοκομείο, έπινε σφηνάκια βότκα με τους φίλους τους. Μετά τη θαυματουργή επιστροφή του στη ζωή, επέστρεψε στο πάρτι.

Ο άντρας που τον πέρασαν για νεκρό λιποθύμησε κατά τη διάρκεια ενός πάρτι εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Οι φίλοι του κάλεσαν έναν ασθενοφόρο και οι γιατροί που τον κοίταξαν αποφάσισαν ότι είναι νεκρός και οδηγήθηκε στο νεκροτομείο. Όμως, ο άνδρας βρήκε τις αισθήσεις του.

“Aυτή τη νύχτα το τοπικό νεκροτομείο είχε γεμίσει, και οπότε αρκετά πτώματα ήταν εκτός ραφιών, ακόμα και στο πάτωμα, όπου και βρέθηκε ο νεκρός ήρωάς μας”, είπε ο Aleksey Stoyev, αστυνομικός.

“Σε κάποιο σημείο, ο άνδρας ξύπνησε, μη μπορώντας να καταλάβει γιατί βρισκόταν εκεί. Ήταν πολύ σκοτεινά και είχε κρύο. Το κεφάλι του πονούσε εξαιτίας της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ. Μέσα στο σκοτάδι, ακούμπησε τα παγωμένα πλευρά ενός άλλου νεκρού ανθρώπου και πανικόβλητος έτρεξε στην πόρτο. Όμως αυτή ήταν κλειδωμένη!”, είπε ο αστυνομικός.

Άρχισε να ουρλιάζει για βοήθεια και να κτυπά την πόρτα. Οι φωνές του τράβηξαν την προσοχή του φρουρού του νεκροτομείο, που ενημέρωση τους γιατρούς για την κατάσταση. Οι γιατροί όμως νόμιζαν ότι ο φρουρός φαντάζεται πράγματα, σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. Πάραυτα, για λόγους ασφαλείας, οι γιατροί κάλεσαν την αστυνομία.

Ανοίγωντας την πόρτα η αστυνομία είδε τον άνδρα που “αναστήθηκε”, ο οποίος σε κατάσταση πανικού έτρεξε έξω από το δωμάτιο. Η αστυνομία ανέκρινε τον άνδρα και τον άφησε ελεύθερος.

Αυτός, επιστρέφοντας στο τόπο του πάρτι, βρήκε τους φίλους του που ακόμα έπιναν. Αυτή τη φορά εις μνήμη του νεκρού. Ο άνδρας που άνοιξε την πόρτα φοβήθηκε τόσο πολύ που λιποθύμησε. Η τελετή μνήμης του νεκρού γρήγορα μετατράπηκε σε ένα νέο ξέφρενο γενέθλιο πάρτι. Αυτή τη φορά για τον αναστημένο φίλο τους.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το πρωί της Παρασκευής (17/5), οι οποίοι…

26 mins ago

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ οι διεθνείς αντιδράσεις συνεχίζονται, κρατά στην…

27 mins ago

Ράφα: 6 από τους 7 ΥΠΕΞ των G7 καλούν το Ισραήλ να μην προχωρήσει σε ευρείας κλίμακας χερσαία επιχείρηση – Απουσιάζουν μόνο οι ΗΠΑ

Οι υπουργοί Εξωτερικών δεκατριών κρατών καλούν το Ισραήλ με κοινή επιστολή τους να μην προχωρήσει…

30 mins ago

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άντρες. Δεν μπορούσα…

32 mins ago

Με δύο νέους γιατρούς ενισχύθηκε το νοσοκομείο Χανίων

Η ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων “O Άγιος Γεώργιος” με ιατρικό προσωπικό συνεχίζεται απρόσκοπτα. Σήμερα ορκίστηκε…

44 mins ago

Σλοβακία: Ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο γλίτωσε από τον θάνατο «παρά τρίχα»

Ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, είναι σε σταθερή κατάσταση, αλλά «δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον…

46 mins ago

This website uses cookies.