Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Οι «καλόγριες» της μαριχουάνας που την καλλιεργούν για φαρμακευτικούς σκοπούς | Φωτός

Μια κάπως πρωτότυπη δουλειά κάνουν δύο γυναίκες που αυτοαποκαλούνται καλόγριες στην Καλιφόρνια: καλλιεργούν μαριχουάνα και έχουν άδεια για την παραγωγή της για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Η αδελφή Kate και η αδελφή Darcy- με την επωνυμία Sisters of the Valley- φωτογραφήθηκαν από τους Shaughn Crawford και John DuBois αναδεικνύοντας στιγμιότυπα από την αμφιλεγόμενη επιχείρησή τους που περιλαμβάνει την καλλιέργεια κάνναβης και την online πώλησή της για φαρμακευτικούς σκοπούς.

Οι δύο γυναίκες αυτοχαρακτηρίζονται μοναχές «αλλά όχι με την παραδοσιακή έννοια του Καθολικισμού», όπως γράφει η Daily Mail, έχουν νόμιμη άδεια για την καλλιέργεια μαριχουάνας, αν και πρόσφατα η επιχειρηματική τους δραστηριότητα μπήκε στο στόχαστρο των αρχών της Καλιφόρνια που θέλουν να τη θέσουν εκτός νόμου.

Τα οργανικά προϊόντα των αδελφών περιλαμβάνουν αλοιφές, βάμματα και έλαια που είναι φτιαγμένα για να καταπραΰνουν ενοχλήσεις όπως ημικρανίες και πόνους στον πλάτη.

Κάθε προϊόν περιέχει χαμηλά επίπεδα τετραϋδροκανναβινόλης (THC), της χημικής ένωσης που προκαλεί τα γνωστά αποτελέσματα της χρήσης μαριχουάνας.

Οι δύο καλόγριες, η 56χρονη Kate και η 24χρονη Darcy,προσεύχονται για το κάθε προϊόν πριν το στείλουν στους αγοραστές του.

Ένα χρόνο μετά την έναρξή της, η επιχείρηση βρίσκεται υπό απειλή. «Ονειρευόμασταν μια απλή ζωή, να φτιάχνουμε τα φάρμακά μας σε μια ήσυχη φάρμα, ένα πνευματικό περιβάλλον, να είμαστε αυτάρκεις», λένε.

newsbeast.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Χανιά: Εγκαινιάζεται η έκθεση σύγχρονης τέχνης της Barbara Knight

Η Αίθουσα Τέχνης Match More σε συνεργασία με το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Χανίων Ελαιουργείον και το εικαστικό πρόγραμμα ΧΑΝΙaRT-2024 παρουσιάζουν…

3 hours ago

Ζάκυνθος: Το νησί καιγόταν αλλά αυτόι συνέχιζαν το γλέντι στο πανηγύρι

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει ένα βίντεο στα social media που δείχνει τη μεγάλη φωτιά στην Ζάκυνθο να «καταπίνει» στρέμματα…

3 hours ago

Η Καίτη Αρετάκη «πέταξε» για την αιωνιότητα για να συναντήσει τον πατέρα της «Καπετάν Σφακιανό»

Για την αιωνιότητα ταξιδεύει από το Σάββατο η ψυχή της Αικατερίνης (Καίτης) Αρετάκη - Παπαδομιχελάκη,…

3 hours ago

«SOS Τροχαία Εγκλήματα»: Η Ελλάδα και πάλι πρωτοπόρος στα τροχαία εγκλήματα στην Ευρώπη

ΗΕλλάδα με 621 θανάτους το 2023 από τροχαία κατατάσσεται στην 26η θέση ανάμεσα σε 32 αναφερόμενες χώρες στους νεκρούς…

3 hours ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Υποψήφια για πρόεδρος και η Μιλένα Αποστολάκη

Συνεχίζεται ο χορός των υποψηφιοτήτων μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, όπου ο Νίκος…

3 hours ago

Η γιορτή του Αγίου Υακίνθου, του Κρητικού Άγιου του Έρωτα, στο δάσος του Ψηλορείτη

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί μια κατανυκτική λειτουργία προς τιμήν του Αγίου…

3 hours ago

This website uses cookies.