Οι σημερινές περιοδείες του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα Περιοδειών του κόμματος με τους υποψηφίους βουλευτές του ΚΚΕ στα Χανιά, για σήμερα Σάββατο 28/4 θα είναι:

  • Σάββατο 28/4

9:30 Περιοδεία στους εργαζόμενους πολυκαταστημάτων του κέντρου.

10:00 πμ Περιοδεία στην περιοχή των Κουνουπιδιανών με επικεφαλής τους Φώτη Ρηγανάκο και Μαρία Γιαννάκη υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ.

10:00 Περιοδεία στην λαϊκή αγορά του Κούμ Καπί.

11:00 πμ Περιοδεία στην Δημοτικη Αγορά με επικεφαλής τους Νίκο Παπαντωνάκη και Γιώργο Νταγκουνάκη υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ.

15:00 μμ Περιοδεία στον αερολιμένα Χανίων Ι.Δασκαλογιάννης, με επικεφαλής τους Φώτη Ρηγανάκο και Αλέκο Μαρινάκη υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ.

18:00 μμ Περιοδεία στις περιοχές Γαλατά, Δαράτσου και Σταλού, με επικεφαλής τους Νίκο Παπαντωνάκη και Μαρία Γιαννάκη υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ.

18:30 Περιοδεία στην περιοχή του Ακρωτηρίου, με επικεφαλής τους Φώτη Ρηγανάκο και Μαρία Γιαννάκη, υποψήφιους βουλευτές Χανίων του ΚΚΕ.

21:00 Περιοδεία σε στέκια νεολαίας στην περιοχή του Κούμ Καπί, με επικεφαλής την Μαρία Γιαννάκη, υποψήφια βουλευτή Χανίων του ΚΚΕ.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ξεκινά σήμερα το Μουσικό Φεστιβάλ Χανίων στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης – Έως 14 Οκτωβρίου με διεθνώς καταξιωμένους μουσικούς

Η FAir Productions Christos Garmpidakis, η Περιφέρεια Κρήτης και ο Δήμος Χανίων συνδιοργανώνουν για δεύτερη…

7 mins ago

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αντισηπτικό για τα χέρια και όχι βότκα το μπουκάλι που βρέθηκε δίπλα του

Ο αδόκητος χαμός του Τζορτζ Μπάλντοκ συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα, εν αναμονή των τοξικολογικών εξετάσεων για…

29 mins ago

Εμπρησμός στο Μαλεβίζι: Aπολογούνται οι τρεις συλληφθέντες

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των απολογιών στην Α’ ανακρίτρια Ηρακλείου των τριών κατηγορουμένων στην…

37 mins ago

ΠΑΣΟΚ: Xάθηκε η τελευταία ευκαιρία;

Του Αργύρη Αργυριάδη Δικηγόρου Ο πρώτος γύρος των εσωκομματικών εκλογών ανέδειξε το δίδυμο Ανδρουλάκη –…

1 hour ago

Ο ΒΟΑΚ του… θανάτου: Μια νεκρή και επτά τραυματίες μετά από μετωπική σύγκρουση

"Μουδιασμένη" παρακολουθεί η κοινωνία της Κρήτης την ανθρωποθυσία που συνεχίζεται με αυξανόμενους ρυθμούς στους δρόμους…

1 hour ago

This website uses cookies.