Οι Anonymoys Hackers «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του υπ. Δικαιοσύνης

Οι Anonymoys Hackers «χτύπησαν» την ιστοσελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, η οποία βρίσκεται εκτός λειτουργίας από τα ξημερώματα της Παρασκευής. Σε μήνυμά τους προειδοποιούν ότι θα παραβιάσουν και άλλες ιστοσελίδες υπουργείων, αλλά και ελληνικών μέσων ενημέρωσης και ζητούν να φύγει η Ελλάδα από την Συμφωνία ACTA (Διεθνής Εμπορική Συμφωνία για την Καταπολέμηση της Παραποίησης/Απομίμησης ACTA – Anti-Coutnerfeiting Trade Agreement). Δίνουν, μάλιστα, δύο εβδομάδες διορία. Συγκεκριμένα στο βίντεο που έχουν αναρτήσει αναφέρουν ότι «η δικαιοσύνη γεννήθηκε στην χώρα σας και εσείς την σκοτώσατε». Επιπλέον επισημαίνουν ότι η σημερινή τους επίθεση είναι μόνο ένα δείγμα από το τι μπορούν να κάνουν.

Το μήνυμα των Anonymous
«Αυτό που συμβαίνει τώρα στη χώρα σας είναι απαράδεκτο. Ανεβήκατε στην εξουσία για να εκφράσετε τις επιθυμίες και του λαού σας και έχετε αποτύχει ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας που είναι η Δημοκρατία. Η Δημοκρατία γεννήθηκε στη χώρα σας και εσείς τη σκοτώσατε. Οι ίδιοι οι πολίτες σας σάς μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε τη δικτατορία στους ώμους τους και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να υποδουλώσουν τον λαό σας, οικονομικά και πολιτικά.
Οι πολίτες σας πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται. Τι κρίμα. Η αστυνομία εκμεταλλεύεται τη δύναμή της και επιτίθεται σε διαδηλωτές που ζητούν την απονομή της δικαιοσύνης. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά εσείς δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.
Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA (σ.σ. η οποία καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμα θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας) στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο.
«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Είμαστε Λεγεώνα. Δεν συγχωρούμε, δεν ξεχνάμε. Έπρεπε να μας περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις, οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».
Στο κάτω μέρος της σελίδας, οι Anonymous προειδοποιούν:
“Ξέρουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, έχουμε τους ΚΩΔΙΚΟΥΣ σας, σας παρακολουθούμε.
ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ MEDIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΕΡΤ κλπ)
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΙΑΧΕIΡΙΣΗΣ  ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ MEDIA
Έιμαστε Λεγεώνα. Αυτή είναι ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
www.ministryofjustice.gr είναι απλά ένα παράδειγμα για το τι είμαστε ικανοί να κάνουμε
Έχετε 2 εβδομάδες να σταματήσετε το ACTA στην Ελλάδα αλλιώς θα κάνουμε ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΟΛΕΜΟ αλώνοντας 300 ιστοσελίδες και όλα τα media και τα υπουργεία.
Αν δεν μας πιστεύετε, απλά ελέγξτε το email σας ministryofjustice:
http://webmail.ministryofjustice.gr  user: info@ministryofjustice.gr    pass: igotowned “

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Netflix: Αφαίρεσε πάνω από 25 ταινίες από την Παλαιστίνη- Αντιδράσεις από οργανώσεις

Το 2021 το Netflix ξεκίνησε τη συλλογή «Palestinian Stories» με στόχο να φέρει τις ιστορίες…

46 mins ago

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου: «Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν» – Το μήνυμα του σμηναγού Γιώργου Σωτηρίου

Με τα λόγια του Κωστή Παλαμά, «Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν»,…

48 mins ago

Δύο μαθητές τίμησαν την 28η Οκτωβρίου στο μικρό νησί της Γαύδου

Με μια συγκινητική εκδήλωση τιμήθηκε η 28η Οκτωβρίου στη Γαύδο. Παρά το μικρό μέγεθος του…

1 hour ago

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κρήτη: 70 άτομα εντοπίστηκαν στην Τρυπητή

Μια νέα ομάδα 70 προσφύγων και μεταναστών εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην παραλία της…

1 hour ago

Έρχεται ο ατομικός ηλεκτρονικός φάκελος για κάθε φορολογούμενο

Στη δημιουργία ψηφιακού φορολογικού φακέλου για κάθε Έλληνα φορολογούμενο προχωρά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων όπως αποκαλύπτει το στρατηγικό σχέδιο…

6 hours ago

Κάτοικοι Λενταριανών κινητοποιούνται ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας

Οι κάτοικοι των Λενταριανών έχουν συστήσει επιτροπή αγώνα με στόχο την απομάκρυνση των κεραιών κινητής…

6 hours ago

This website uses cookies.