Categories: ΤΟΠΙΚΑ

Ομιλία Καμμένου στα Χανιά: επιτροπή λογιστικού ελέγχου για το χρέος την επόμενη των εκλογών

Κάλεσμα στους πολίτες των Χανίων να ακολουθήσουν τον δρόμο που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση απηύθυνε σε ομιλία του στο Επιμελητήριο της πόλης, ο Πάνος Καμμένος.

 

Αφού ανέφερε ότι «υπάρχει ελπίδα, δεν είναι μαύρα τα πράγματα», ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέπτυξε τις προτάσεις του που οδηγούν, όπως είπε, «στον άλλο δρόμο που έχει ανάγκη η χώρα και οι πολίτες.

Αυτός ο δρόμος σημαίνει αποκατάσταση των μισθών, ανταγωνιστική φορολογία με χαμηλούς συντελεστές, καταγγελία των μνημονίων, διαγραφή του επαχθούς χρέους έστω και μονομερώς και επιστροφή του κατοχικού δανείου».

Ο κ. Καμμένος κάλεσε τους πολίτες «να ακολουθήσουν τον δρόμο αυτό και όχι το καράβι της συγκυβέρνησης» και να αντισταθούν στην ακολουθούμενη σήμερα πολιτική.

Χαρακτήρισε αντισυνταγματικούς όλους τους νόμους που επέβαλε το μνημόνιο και τόνισε ότι «από την Κρήτη αρχίζει η μάχη για να αλλάξουμε τα πράγματα, να επαναφέρομαι την αξιοπρέπεια του πολίτη και την εθνική ανεξαρτησία της χώρας, η μάχη για να φέρουμε πίσω τη Δημοκρατία».

Παράλληλα, απηύθυνε μήνυμα ενότητας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ζήτησε από το πρώτο βράδυ των εκλογών να συσταθεί επιτροπή λογιστικού ελέγχου για το χρέος και χαρακτήρισε σημαντικό γεγονός την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να αποδεχτεί την πρόταση που κατέθεσε το κόμμα του στη Βουλή για τα «κόκκινα» δάνεια.

Ξεχωριστή αναφορά έκανε σε κινήματα που είναι ενεργά στην Κρήτη, ενάντια στις ανεμογεννήτριες αλλά και τους πλειστηριασμούς.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι αναλαμβάνει πρωτοβουλία συναντήσεων με εκπροσώπους κινημάτων που αντιτίθενται στο μνημόνιο σε όποιο χώρο και αν ανήκουν, σε μικρά κόμματα, να συμπαραταχθούν σε ψηφοδέλτια των ΑΝΕΛ ώστε, όπως επισήμανε, «να δημιουργηθεί μια μεγάλη πλειοψηφία που μπορεί να ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση».

Επιπλέον, εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και Ποτάμι επειδή, όπως εξήγησε, δεν στήριξαν την πρόταση του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά στο Ευρωκοινοβούλιο για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Τέλος, έκανε λόγο για πλήρη καταστρατήγηση της Δημοκρατίας εξαιτίας της συγκυβέρνησης που, όπως σημείωσε, έχει καταργήσει το Σύνταγμα με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, επιβάλλοντας στη χώρα ξένη κατοχή.

Να σημειώσουμε ότι τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ συνοδεύουν βουλευτές του κόμματος μεταξύ αυτών και ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος, σύμφωνα με το flashnews.gr φέρεται να είχε λεκτικό επεισόδιο με πολίτη νωρίτερα το απόγευμα καθώς διερχόταν από τα καφέ της παραλίας του Κουμ Καπί.

Το σημερινό πρόγραμμα του Πάνου Καμμένου περιλαμβάνει συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων, Τάσο Βάμβουκα.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Εστίαση: Φορολογούν τώρα και τα… πουρμπουάρ – Τα POS μετατρέπουν το φιλοδώρημα σε μέρος του μισθού

Ένα σοβαρότατο πρόβλημα που έχει προκύψει στα καταστήματα εστίασης με το πουρμπουάρ και την φορολόγησή…

51 mins ago

«Νομοθετήστε για τα smartphones σαν να είναι τσιγάρα», λέει υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ

Την άποψη ότι τα κινητά τηλέφωνα πρέπει να αντιμετωπίζονται από τους νομοθέτες ως προϊόντα περίπου όσο επικίνδυνα…

1 hour ago

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις 10 το βράδυ το εκλογικό αποτέλεσμα – Πάνω από 150.000 τα νέα μέλη

Για αποτέλεσμα στις 10 το βράδυ και συμμετοχή πάνω από 300.000 ψηφοφόρους έκανε το μέλος…

1 hour ago

Φαράγγι της Σαμαριάς: “Ταβάνι” τα 1.000 άτομα την ημέρα

Ο Οργανισμός Φυσικού Περιβάλλοντος & Κλιματικής Αλλαγής (Ο.ΦΥ.ΠΕ.Κ.Α.) ανακοινώνει ότι παρατείνεται το μέτρο του μέγιστου…

1 hour ago

Καθημερινότητα οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη

Καθημερινότητα έχουν γίνει πλέον οι αφίξεις μεταναστών στην Κρήτη, με τα περιστατικά να καταγράφονται το…

1 hour ago

Τουρισμός: Φρενάρουν οι αφίξεις για το 2025

Στο 2025 έχουν στρέψει ήδη το ενδιαφέρον τους αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια αλλά και γενικότερα η…

1 hour ago

This website uses cookies.