Η Διοίκηση του ομίλου EM Resorts επιθυμεί, με σημερινή της ανακοίνωση, «να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη της προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, τον Δήμο Πλατανιά και το προσωπικό του ξενοδοχείου Minoa Palace Resort για την άμεση και αμέριστη βοήθειά τους στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Πλατανιά και πλησίον του ξενοδοχείου μας τις προηγούμενες ημέρες.

Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την άριστη λειτουργία του συστήματος πυρόσβεσης του ξενοδοχείου, αποφεύχθηκε η επέκταση της φωτιάς και προστατεύθηκαν τόσο οι επισκέπτες μας όσο και το προσωπικό. Η ταχύτητα και η αποτελεσματικότητα με την οποία ανταποκρίθηκαν οι αρμόδιοι φορείς υπήρξε καθοριστική για την άμεση κατάσβεση της φωτιάς και την περιορισμένη έκταση των ζημιών.

Επιπλέον, είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για την αποφασιστικότητα και την αυτοθυσία που επέδειξαν τα μέλη του προσωπικού μας. Με επαγγελματισμό και ψυχραιμία, συνέβαλαν στην ασφάλεια των επισκεπτών και στην υποστήριξη των πυροσβεστικών δυνάμεων κατά τη διάρκεια της κρίσης. Η προσήλωσή τους στην προστασία του ξενοδοχείου και της κοινότητας αποτελεί παράδειγμα υψηλού επαγγελματισμού.

Για μια ακόμη φορά, ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης κατάστασης. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση και τον συντονισμό, οι ζημιές περιορίστηκαν στο ελάχιστο, ενώ κανένας από τους επισκέπτες ή το προσωπικό δεν τραυματίστηκε.

Για τον Όμιλο EM Resorts
Γιώργος και Μαρία Μαθιουλάκη».