ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ – ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ Ν. ΧΑΝΙΩΝ: Η συμμετοχή στο κλείσιμο των επιχειρήσεων ξεπέρασε το 90% και σε ορισμένους κλάδους ήταν καθολική

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων  Ν. Χανίων χαιρετίζει τους συναδέλφους Επαγγελματίες ,Βιοτέχνες και Έμπορους για τη μαζική συμμετοχή τους στην Γενική απεργιακή κινητοποίηση της 18ης Οκτωβρίου.

Η συμμετοχή στο κλείσιμο των επιχειρήσεων ξεπέρασε το 90% και σε ορισμένους κλάδους ήταν καθολική. Η συμμετοχή  των Επαγγελματοβιοτεχνών στο Συλλαλητήριο στη πλ. Δημ. Αγοράς  ξεχώριζε και  ήταν σημαντική.

Ο αγώνας όμως πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την  ανατροπή της πολιτικής της λιτότητας, των ατελείωτων μέτρων που μέρα με τη μέρα πνίγουν τις επιχειρήσεις ,την οικονομία και τη κοινωνία.

Και αγώνας δεν είναι μόνο οι απεργίες και τα συλλαλητήρια.

Είναι πρώτα απ’ όλα η ενότητα και δραστηριοποίηση μέσα από τους Συλλόγους και τις Επαγγελματικές μας ενώσεις. Δυναμώνοντας την αλληλεγγύη μεταξύ μας και τους άλλους εργαζόμενους συμπολίτες μας. Αποκτώντας την δυνατότητα πληροφόρησης της πραγματικότητας ακυρώνοντας τη τακτική αποσιώπησης και διαστρέβλωσης από κεντρικές και κατευθυνόμενες πηγές «ενημέρωσης».Είναι η διαφύλαξη των αρχών της Δημοκρατίας και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Είναι πάνω απ’ όλα ο αγώνας να μην μας μετατρέψουν σε ζώα που αλληλοσπαράσσονται.

Το ΔΣ καλεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους στο κλάδο της Εστίασης σε αυτό το κοινό αγώνα. Καλεί επίσης εκείνες τις τοπικές επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν ότι στηρίζουν τη τοπική οικονομία και κοινωνία να συμπαραταχθούν με τη τοπική κοινωνία και το συλλογικό της συμφέρον. Η σχέση πρέπει να είναι αμφίδρομη και ο αγώνας κοινός.

Ο πρόεδρος: Αντώνης Παπαδεράκης

Ο Γεν. Γραμματέας: Ιωάννης Παυλάκης

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Ηράκλειο: Κυνήγησε με αλυσοπρίονο τον δικαστικό επιμελητή!

Απίστευτο είναι το περιστατικό που καταγράφηκε το πρωί του Σαββάτου (28/9) σε περιοχή του δήμου…

4 hours ago

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση 78 μεταναστών στη Γαύδο

Συνελήφθησαν τέσσερις διακινητές μετά τη διάσωση 78 μεταναστών νότια της Γαύδου Σε νέο περιστατικό διακίνησης…

4 hours ago

Εφικτή η εκκίνηση πάνω από τα 8 ευρώ για το πρώτο ελαιόλαδο – Θετικά μηνύματα για αύξηση της παραγωγής στην Κρήτη

Σε ό,τι αφορά την επιτραπέζια ελιά, όπως εκτιμάται, μεγάλο ποσοστό πρόκειται να καταλήξει στα ελαιοτριβεία,…

4 hours ago

Άμεσες εκταμιεύσεις για το μεταφορικό ισοδύναμο ζήτησε ο Φραγκίσκος Παρασύρης

Ο Φραγκίσκος Παρασύρης καλεί τους υπουργούς να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για την άμεση πληρωμή…

4 hours ago

ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα: Την ώρα των βασανιστηρίων φορούσε χειροπέδες, λέει στο in η δικηγόρος της οικογένειας

Εν μέσω αντιδράσεων για τον βασανιστικό θάνατο του Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα στις 21 Σεπτεμβρίου, η έρευνα για…

4 hours ago

Ουραγός η Ελλάδα στην ποιότητα εργασίας – Είμαστε οι πιο αγχωμένοι εργαζόμενοι της Ευρώπης

Μπορεί η κυβέρνηση να καυχιέται για τη μείωση της ανεργίας, υποσχόμενη «πολλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας»,…

4 hours ago

This website uses cookies.