Categories: ΕΛΛΑΔΑ

Ο αποτυχημένος Θεοχάρης, στην κρατικοδίαιτη Eurobank; Ε, κάποιος πρέπει να εκποιήσει τις υποθήκες και να θάψει καλά το ΤΤ και την Proton

Ολοι έχουν δικαίωμα στην εργασία.

Από αυτό τον κανόνα δεν μπορεί να αποτελεί εξαίρεση ο κ. Χάρης Θεοχάρης, πρώην Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, ο οποίος εκ της θέσεώς του είχε στην διάθεσή τουτο φορολογικό προφίλ εκατομμυρίων Ελλήνων φορολογουμένων και επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ο κ. Χάρης Θεοχάρης είναι πλέον στέλεχος της Εurobank.

Οχι, δεν είχαμε κάποια επίσημη ενημέρωση από μέρους της τράπεζας ούτε και διάψευσή τής ενδιαφέρουσας- από πολλές απόψεις- είδησης.

Μάλιστα γράφτηκε ότι αναλαμβάνει σύμβουλος επενδύσεων. Κι αυτό την ώρα που η Eurobank ρίχνει όλο σχεδόν το βάρος της σε αποκλειστικά τραπεζικές υπηρεσίες-προιόντα κι ενώ στην αγορά βρίσκονται πολλά ικανά τραπεζικά στελέχη.

Στα πλαίσια του απεγκλωβισμού της τράπεζας από τις υπόλοιπες δραστηριότητες η πώληση των περιουσιακών στοιχείων που έχει στην κατοχή της ηEurobankPropertys μπαίνει ψηλά στην ιεράρχηση της νέας- υπό τον κο Μεγάλου- διοίκησης.

Πληροφορούμεθα ότι μέχρι στιγμής ο κ. Μεγάλου διατηρεί την εμπιστοσύνη των επενδυτών που συμμετέχουν στο επενδυτικό κεφάλαιο της τράπεζας.

Εδώ ως το τέλος του χρόνου και μετά από τις αναμενόμενες αυξήσεις κεφαλαίου θα περιορισθεί- μέχρι εξαφανίσεως- ο ρόλος του TXΣ.

Σ΄αυτή την περίπτωση ανοίγει ο δρόμος στα επιθετικά funds να χτυπήσουν: Η EurobankPropertys έχει στην διάθεσή ένα σχεδόν συναρπαστικό χαρτοφυλάκιο με 80 ξενοδοχειακές μονάδες-φιλέτα σε ολόκληρη την χώρα. Ανάμεσα σ΄αυτές βαριά ονόματα της τουριστικής βιομηχανίας.

Επιθετικά ξένα funds έχουν ήδη μυρίσει αίμα και περιμένουν το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων για να κάνουν τις αστραπιαίες κινήσεις τους.

Είναι έτοιμα να αγοράσουν κοψοχρονιάς τα δάνεια-υποχρεώσεις σε εξευτελιστική τιμή και στην συνέχεια αφού τα κρατήσουν για μικρό χρονικό διάστημα να τα πουλήσουν με ένα καλό ποσοστό κέρδους.

Εχοντας ζήσει ένα καλοκαίρι με 20 εκατομμύρια τουρίστες να έχουν κατακλύσει την Ελλάδα πολλοί από τους επιχειρηματίες που βρίσκονται σήμερασε δεινή θέση υποστηρίζουν ότι κάτω από ορισμένες προυποθέσεις μπορούν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους και η τράπεζα-στην συγκεκριμένη περίπτωση η Eurobank-να μην εξαναγκασθεί να πουλήσει τα ασημικά της σε σκοτωμένες τιμές, την στιγμή μάλιστα που έχει λάβει δις ευρώ κρατικών ενισχύσεων.

Ιδού ένα πεδίο δόξης λαμπρό και ταυτόχρονα μεγάλη πρόκληση για τους κ.κ Μεγάλου και Θεοχάρη την στιγμή μάλιστα που πολλοί από τους εγκλωβισμένους ξενοδόχους είναι τόσο βαριά ονόματα που προκαλούν δέος και τα εγχώρια  ΜΜΕ θα έχουν μια πλούσια θεματολογία με πολιτικοεπιχειρηματικότραπεζικό σασπένς να αφηγούνται στους αναγνώστες-θεατές τους…

http://kourdistoportocali.com

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Απευθείας αναμετάδοση της συναυλίας μνήμης Τεμπών στο πρώην Στρατόπεδο Μαρκοπουλου

Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει μια συναυλία αφιερωμένη στα θύματα του τραγικού…

1 hour ago

Μήνυμα του Κόλπου στις ΗΠΑ: «Μην αφήσετε το Ισραήλ να χτυπήσει το πετρέλαιο του Ιράν» – Κρίσιμη συνεδρίαση του ισραηλινού συμβουλίου

Τις έντονες πιέσεις των κρατών του Κόλπου προς τις ΗΠΑ να μην επιτρέψουν στο Ισραήλ…

2 hours ago

Ομιλία Παύλου Πολάκη στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και βουλευτής Χανιών Παύλος Πολάκης θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική…

3 hours ago

Πού θα στηθούν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά για τον δεύτερο γύρο

Ανακοίνωση σχετικά με το πώς θα διεξαχθεί ο δεύτερος γύρος εκλογών για την ανάδειξη του…

3 hours ago

Kίνδυνος να χαθεί η χρηματοδότηση στο τμήμα Χανιά – Ηράκλειο του ΒΟΑΚ

Η σύμβαση κατασκευής του τμήματος Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ) κόστους 157…

3 hours ago

Χανιά: Πυρκαγιά σε όχημα εν κινήσει στην εθνική οδό

Μια φωτιά σε όχημα προκάλεσε αναστάτωση το απόγευμα της Πέμπτης στην Εθνική οδό Χανίων-Κισσάμου, στο…

3 hours ago

This website uses cookies.