Ο Δήμος Χανίων έκλεισε την παράνομη είσοδο-έξοδο στο Τζάμπο

Στο κλείσιμο του πολυσυζητημένου δρόμου πρόσβασης στο κατάστημα Τζάμπο στην περιοχή του Μακρύ Τοίχου προχώρησε ο Δήμος Χανίων. 
Χθες το πρωί συνεργεία του Δήμου, έφραξαν την είσοδο επι της παλαιάς Εθνικής Οδού Χανίων-Κισάμου τοποθετώντας τσιμεντένια μπλόκια και μπάρες.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χανίων κ.Μανώλης Κεμεσίδης, το επόμενο χρονικό διάστημα θα κατασκευαστεί και πεζοδρόμιο στο συγκεκριμένο σημείο, ως συνέχεια του πεζοδρομίου που ήδη υπάρχει.

O κ.Κεμεσίδης ανέφερε ότι η σχετική απόφαση ελήφθη – κατά πλειοψηφία (η παράταξη του κ.Βιρβιδάκη δήλωσε παρών) – από την επιτροπή ποιότητας ζωής και το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, μετά από καταγγελίες πολιτών και τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στο συγκεκριμένο σημείο.

«Αυτός ο δρόμος δεν υφίσταται. Δεν είναι καν δημοτικός δρόμος και δεν είναι καν κατεγραμμένος στο Κτηματολόγιο. Είναι ένα οικόπεδο που ανήκει σε συγκεκριμένο ιδιώτη» τόνισε ο κ.Κεμεσίδης, διευκρινίζοντας πως «η νόμιμη κυκλοφοριακή σύνδεση που έχει το πολυκατάστημα, είναι από τα φανάρια προς την οδό Δελφών και μετά στην οδό Καστελίας».

Μάλιστα ο αντιδήμαρχος Χανίων επεσήμανε πως «από την στιγμή που δεν υπήρχε νόμιμη κυκλοφοριακή σύνδεση είμαστε υποχρεωμένοι να κλείσουμε αυτό το τμήμα διαφορετικά θα πηγαίναμε για παράβαση καθήκοντος»

Flashnews.gr/Ναπ.Σ.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Αυστραλία: Σφοδρές αποδοκιμασίες κατά του βασιλιά Κάρολου – «Διαπράξατε γενοκτονία εναντίον του λαού μας. Δώστε μας πίσω τη γη μας»

Ο βασιλιάς της Βρετανίας Κάρολος Γ’ δέχτηκε αποδοκιμασίες από μια Αβορίγινα βουλευτή, αφού έφτασε στην Αυστραλία για την πρώτη επίσκεψη στη χώρα από μονάρχη…

28 mins ago

Οι καπετάνισσες της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης

Σπουδάστριες της Ακαδηµίας Εµπορικού Ναυτικού Κρήτης έχουν επιλέξει ένα επάγγελμα, το οποίο κατά το παρελθόν θεωρούνταν… κατ’ εξοχήν…

31 mins ago

Και ο ΣΕΠΕ Χανίων καλεί σε συμμετοχή στην απεργία στις 23 Οκτωβρίου

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Χανίων (ΣΕΠΕ Χανίων) συμμετέχει στην 24ωρη απεργία για την Τετάρτη…

40 mins ago

Ανοίγει ξανά το 3ο Ειδικό Σχολείο Χανίων μετά το περιστατικό νορβηγικής ψώρας

Το 3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Χανίων θα λειτουργήσει κανονικά από αύριο Δευτέρα, μετά το περιστατικό…

49 mins ago

Χωρίς νερό οι κάτοικοι στην περιοχή του Κλαδισσού

Από το βράδυ της Κυριακής, έχει σημειωθεί διακοπή νερού στο Φυντίκι Μετόχι, δίπλα από τον…

56 mins ago

Η ΕΛΜΕ Χανίων καλεί σε 3ωρη στάση εργασίας και απεργιακή συγκέντρωση στις 23 Οκτώβρη

Η Ένωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων (ΕΛΜΕ Χανίων) προκηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας στις 23 Οκτωβρίου…

1 hour ago

This website uses cookies.