Με τον πιο γευστικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι που ήταν αφιερωμένες στην Ελιά και το Λάδι.
Την Κυριακή το απόγευμα έγινε διαγωνισμός μαγειρικής ντόπιων πιάτων με τη χρήση ελαιοκομικών προϊόντων. 20 γυναίκες έφεραν τα φαγητά και τα γλυκά τους τα οποία δοκίμασαν και έκριναν διακεκριμένοι σεφ και ο γευσιγνώστης Ηλίας Μαμαλάκης.
Το ελαιόλαδο έχει γίνει μόδα υπογραμμίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης και είναι από τα έλαια με τα λιγότερα λιπαρά. Στους Μεσογειακούς λαούς η θρεπτική αξία και η γεύση του είναι γνωστή και απαραίτητη στο καθημερινό τραπέζι.
Το ελαιόλαδο υπογράμμισε ο γεωπόνος Κώστας Χαρτζουλάκης δε μπορεί να υποβαθμίζεται στο ελαιουργείο ή μέχρι και στο εστιατόριο. Όλοι όσοι συμμετέχουν στην αλυσίδα παραγωγής του ελαιολάδου πρέπει να είναι πολύ προσεχτικοί μέχρι να φτάσει στον τελικό αποδέκτη τον καταναλωτή.
Τιμητικό βραβείο πήρε και ο Ηλίας Μαμαλάκης.
neatv.gr
Δυσαρέσκεια για την κυβέρνηση σε αντίθεση με την τάση βελτίωσης τον περασμένο μήνα, παρά τη…
Στην τηλεόραση της Ναυτεμπορικής και την εκπομπή In Business, με τη Μαρία Σμιλίδου, μίλησε η καθηγήτρια Διατροφής…
Απειλές κατά της Ρωσίας εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά του Ρώσου ομόλογού του, Βλαντιμίρ Πούτιν, αν δεν σταματήσει άμεσα ο πόλεμος…
Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας (ΕΕΚΕ) για…
«Την ανάγκη αξιοποίησης της συμμετοχής του Δημοσίου και αύξηση της παρέμβασης της πολιτείας και στους…
Στις 7-8 Φεβρουαρίου αναμένεται να συμπληρωθεί το 18μηνο της προφυλάκισης γιατρών που κατηγορούνται ότι εμπλέκονται…
This website uses cookies.