Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αντιδρά στην υποβάθμιση και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις

Ο  Σύλλογος Εργαζομένων  του Νοσοκομείου Ιεράπετρας έχει  επιστήσει  επανειλημμένα την προσοχή των ιθυνόντων, του ιδρύματος, της πόλης μας για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου μας. Έχουμε τονίσει σε όλους τις ελλείψεις  σε προσωπικό που καθιστούν προβληματική τη λειτουργία του.

Λάβαμε υποσχέσεις από το Διοικητή του Νοσοκομείου, το Δήμαρχο, τον Υπεάρχη Κρήτης κ. Καρατζή, το γ.γ. του Υπουργείου Υγείας κ. Τιμοσίδη, τον Υπουργό κ. Λοβέρδο και βεβαίως από τον βουλευτή του νομού κ. Καρχιμάκη, ότι το Νοσοκομείο θα έχει οπωσδήποτε τις 4 βασικές κλινικές πλήρως ανεπτυγμένες .

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι υπέγραψαν έναν  οργανισμό -έκτρωμα-, για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας που το θερίζει, μια μέρα πριν παραιτηθούν ως κυβέρνηση. Υπογράφτηκε και επίσημα η καταδίκη του Νοσοκομείου και η εξαθλίωση της Υγείας των πολιτών.

Είχαμε πρόβλημα στην Παθολογική κλινική και την αποτελείωσαν. Έχουμε μια Καρδιολογική κλινική που λειτουργεί και την κλείνουν. Η Παιδιατρική και η Πνευμονολογική κλινική κλείνουν. Το Κ.Υ. αποδιοργανώνεται . Δεν θα μπορεί να γίνεται η συνταγογράφιση των φαρμάκων.

Ποιόν  κοροϊδεύετε κύριοι?????

Είχαμε δίκιο που δεν σας εμπιστευτήκαμε.

κ. Μαρκόπουλε γιατί δεν παραιτηθήκατε τελικά? Για να ολοκληρώσετε την αποστολή όπως και ο προκάτοχός σας?

κ. Αναστασάκη συνεχίζετε να πιστεύετε τις υποσχέσεις που σας έδιναν? Πού είναι η κόκκινη γραμμή που τόσες φορές αναφέρατε?

κ. Μαυρικάκη τώρα καταλαβαίνουμε το λόγο της σιωπής σας. Εκ του αποτελέσματος η σιωπής σας, δείχνει συνενοχή.

κ. Καρατζή μέχρι πότε τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα?

κ. Καρχιμάκη γιατί μας καθησυχάζατε και συνεχίζετε ακόμα? Δεν είχατε καταλάβει τι γινόταν? Η αγωνία του κόσμου δεν έφθασε στ΄  αφτιά σας? Τώρα θα αναστείλετε  την ισχύ του διατάγματος?  Όταν υπογραφόταν που ήσασταν?

κ. Πλακιωτάκη αλήθεια , ΥΠΑΡΧΕΤΕ?

κύριοι,  ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ  ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5 συγκέντρωση στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη στις 7,30 το βράδυ για να συντονίσουμε τους αγώνες μας με όλη την κοινωνία.

Δευτέρα 28/5 στις 9.00 το πρωί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Νοσοκομείο.

Καταγγέλλουμε το νέο οργανισμό που καταργεί το νοσοκομείο μας.

Ξεκινάμε νέους δυναμικούς αγώνες!

Οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Φυλαχτό του Ρομπέρτο Μπολάνιο την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου και το Σάββατο 26 Οκτωβρίου στο Ηράκλειο

(Βασισμένο στο βιβλίο: ΦΥΛΑΧΤΟ του Ρομπέρτο Μπολάνιο Copyright© 1999, The Heirs of Roberto Bolaňo All…

1 min ago

Μαχητική κινητοποίηση της Επιτροπής Ειρήνης για τον όλεθρο στη Μέση Ανατολή – Νέα κινητοποίηση την Τρίτη ενάντια στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του ΝΑΤΟ

Το ανελέητο σφυροκόπημα από το κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ που σπέρνει τον όλεθρο στους λαούς της…

9 mins ago

Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στα Χανιά για τον Μοχάμεντ Καμράν: Να τιμωρηθούν οι δολοφόνοι

Η ΚΕΕΡΦΑ Χανίων καταγγέλλει τον βασανισμό και τη δολοφονία του μετανάστη ντελιβερά Μοχάμεντ Καμράν Ασίκ…

14 mins ago

Χανιά: Σύσκεψη την Παρασκευή με αφορμή την απόλυση εκπαιδευτικών για συνδικαλιστική δράση

Η κυβέρνηση προχωρά σε πρωτοφανείς απολύσεις εκπαιδευτικών, επικαλούμενη συνδικαλιστική δράση. Τρεις εκπαιδευτικοί της ΕΛΜΕ Πειραιά,…

18 mins ago

Η Μπακογιάννη είπε στον Πολάκη: «Τέτοιο χάλι δεν έχει ξανασυμβεί» – «Τον αντρειωμένο μην τον φοβάσαι, θα βρει την άκρη», είπε ο Πολάκης

Χαλαρό διάλογο για την εσωκομματική «θύελλα» του ΣΥΡΙΖΑ είχαν το πρωί της Τετάρτης στην Βουλή η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Παύλος Πολάκης.…

28 mins ago

Ατελείωτη ταλαιπωρία λόγω των έργων στην οδό Κυδωνίας | Φωτός

Η ταλαιπωρία των Χανιωτών τις τελευταίες ημέρες είναι τεράστια λόγω εργασιών τόσο στην οδό Κυδωνίας…

2 hours ago

This website uses cookies.