ΤΟΠΙΚΑ

Πάτησαν Κρήτη οι θριαμβευτές του Καζάν

Με το χαμόγελο της ικανοποίησης να είναι ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, επέστρεψαν στα Χανιά οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης, Απόστολος Παπαστάμος και Αλέξανδρος Κάχρης.

Τους δύο Χανιώτες πρωταθλητές περίμενε μία ζεστή και συγκινητική υποδοχή στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» από τις οικογένειες τους, ενώ εκ μέρους του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, παρέστη η πρόεδρος, Χαρούλα Πράπα-Μυλωνάκη.

Τα δύο παιδιά έπεσαν στις αγκαλιές των γονιών τους, αλλά και των ανθρώπων που τους περίμεναν στο αεροδρόμιο σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Τόσο ο Παπαστάμος, όσο και ο Κάχρης έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στο Καζάν, με τον απολογισμό τους να είναι γνωστός.

Επίσης, η άφιξη στα Χανιά για τον πρωτομάστορα αυτών των επιτυχιών, Κώστα Τζιλιβάκη, ξεχώρισε, με τον προπονητή του Ναυτικού Ομίλου να δέχεται τα θερμά συγχαρητήρια για το γεγονός ότι οι δύο αθλητές κατάφερε κάτω από επίπονη δουλειά και μεγάλη προσπάθεια να συγκαταλέγονται ανάμεσα στους κορυφαίους στην Ευρώπη.

capitano.gr

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Σπιτικές προτάσεις

Παγωτό Μια κρέμα γάλακτος φυτική. Την χτυπάμε να γίνει σαντιγί. Ρίχνομε ένα εβαπορέ γάλα χτυπώντας…

42 mins ago

Ερντογάν: Ομοφοβικό παραλήρημα για την Eurovision – Δεν πάμε γιατί δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί

Μπορεί να πέρασε πια ο διαγωνισμός της Γιουροβίζιον ωστόσο ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξακολουθεί και ασχολείται…

3 hours ago

ΗΠΑ: Γιατί η Τεχνητή Νοημοσύνη θεωρείται απειλή για τις προεδρικές εκλογές – «Πρόβλημα του σήμερα, όχι του μέλλοντος»

Του Χρήστου Καλουντζόγλου Η απειλή που προέρχεται από προγράμματα Τεχνητής Νοημοσύνης είναι πραγματική και δημιουργεί σοβαρές προκλήσεις…

3 hours ago

Ελένη Βιτάλη: Ακύρωσε συναυλία της στο Ισραήλ – Οργισμένος ο Ισραηλινός τραγουδιστής

Την εμφάνισή της στο Ισραήλ για μια συναυλία ακύρωσε η Ελένη Βιτάλη, με την Πίτσα…

3 hours ago

Βενιζέλειο: Ζητούν να ράβουν τους ασθενείς με βελόνα και κλωστή – “Το Bενιζέλειο νοσοκομείο δεν υπάρχει πια”, λέει ο διευθυντής της Χειρουργικής

"Το Bενιζέλειο νοσοκομείο δεν υπάρχει πια". Με αυτήν την φράση ο Διευθυντής ΕΣΥ της Χειρουργικής…

3 hours ago

Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση διάσωσης Γερμανού πεζοπόρου στο Σφακιανό Φαράγγι

Λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ της Δευτέρας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επιχείρηση διάσωσης ενός…

4 hours ago

This website uses cookies.