Παγκρήτια συγκέντρωση ένστολων στα Χανιά

Αγανακτισμένοι δηλώνουν οι ένστολοι της Κρήτης
Στους δρόμους οι ένστολοι της Κρήτης διεκδικώντας τα αυτονόητα, διαδηλώνοντας ότι όπως λένε “δεν πάει άλλο. Έχουμε φθάσει στα όρια μας. Δεν θα μας τελειώσουν. Χρειάζεται αγώνας, αντίσταση, γενικός ξεσηκωμός.”
Λόγια του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Χρήστου Φωτόπουλου, στα πλαίσια της Παγκρήτιας κινητοποίησης των ένστολων από όλα τα σώματα ασφαλείας που έδωσαν το παρόν στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.
Ο κ. Φωτόπουλος με δηλώσεις τόνισε πως πέρα από την απαξίωση των υπηρεσιών στις οποίες υπηρετούμε έρχεται και η εξαθλίωση του κάθε ένστολου.
Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων σημείωσε μεταξύ άλλων, οτι “κι εμείς είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα να μας βάλει απέναντι. Ο αγώνας είναι κοινός, και δεν θα γίνουμε ανάχωμα η απορροφητήρας των κραδασμών των εξεγέρσεων των άλλων κοινωνικών τάξεων.”
Οι κυβερνώντες πρέπει να καταλάβουν σημείωσε ο κ. Φωτόπουλος οτι δεν οφείλουμε μόνο στους δανειστές αλλά και σε εκείνους που ταχθήκαμε να υπηρετούμε.
Από την πλευρά του ο κ. Γ Δριβάγκος, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος σημείωσε πως ” η σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας καταδεικνύει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων στα σώματα ασφαλείας, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης η οποία θέλει εξαθλιωμένους τους πολίτες και κυρίους τους εργαζόμενους στα σώματα ασφαλέιας.”
Ο κ. Δριβάγκος τόνισε χαρακτηριστικά οτι σώματα ασφαλείας χωρίς προσωπικό χωρίς εξοπλισμό και χωρίς μέσα, δεν είναι αποτελεσματικά.”
Ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Πυροσβεστικών Ενώσεων των Υπαλλήλων στο Πυροσβεστικό Σώμα κ. Μανόλης Αντωνακάκης επεσήμανε οτι “όλοι οι ένστολοι νιώθουν αγανάκτηση για τα όσα συμβαίνουν σήμερα, με τις μειώσεις των μισθών μας που φθάνουν το 13% και για περικοπές πρόσθετων αμοιβών που αγγίζουν το 50%. Δηλώνουμε αγανακτισμένοι και πως δεν τα φάγαμε μαζί. Ήρθε η ώρα να πούμε όχι φθάνει πια.”
Το παρόν στη συγκέντρωση των ένστολων της Κρήτης στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς έδωσαν, επίσης εκπρόσωποι και άλλων συνδικαλιστικών φορέων του νησιού.”

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

MRB: Πέμπτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ – Συμφωνούν με την αποπομπή Κασσελάκη οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεβαίνει ο Πολάκης στη μάχη διαδοχής

Την αλλαγή στους συσχετισμούς του πολιτικού σκηνικού καταγράφει η δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του Open. Την…

9 hours ago

“Ο Θεός της Σφαγής” από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης από τις 2 Οκτώβρη – Δείτε το τρέιλερ

Το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κρήτης συνεργάζεται για δεύτερη φορά με τον σκηνοθέτη Μάνο Βαβαδάκη, μετά την πετυχημένη «Πανώρια» του…

9 hours ago

Η στέγη παραδομένη στην αγορά, η «γενιά των ενοικιαστών» χωρίς κρατική μέριμνα

του Θάνου Καμήλαλη Η Ελλάδα είναι σταθερά η χώρα με το υψηλότερο κόστος στέγασης σε…

10 hours ago

Νίσυρος: Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του

Με απέλαση απειλείται ο πατέρας που είχε καταγγείλει αρχαιοφύλακα για παρενόχληση του γιου του στη…

10 hours ago

Σοκ από ψήφισμα στο Ευρωκοινοβούλιο: Η Ουκρανία πρέπει να είναι σε θέση να πλήξει νόμιμους στρατιωτικούς στόχους στη Ρωσία – Με πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο προειδοποιεί η Μόσχα

Σε ψήφισμά του, το Κοινοβούλιο ζητά να αρθούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν την Ουκρανία να χρησιμοποιήσει δυτικά…

10 hours ago

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Ηκερκίδα της Celtic FC στον αγώνα με τη SK Slovan Bratislava για το UEFA Champions League στη…

11 hours ago

This website uses cookies.