Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Καντάνου – Σελίνου από την Πανσελινιώτικη Συνεργασία

H ΠΑΝΣΕΛΙΝΙΩΤΙΚΗ Συνεργασία ζήτησε από το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο να πληρωθούν άμεσα οι εργαζόμενοι και να εξασφαλιστούν πλήρως τα εργασιακά τους δικαίωμα στις Δημοτικές εταιρείες. Η  παραμονή των επιχειρήσεων στο Καθεστώς της αδιαφάνειας δημιουργεί τεράστια προβλήματα στην κοινωνική πολιτική του δήμου μας. Η Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να ξεκαθαρίσει τα οικονομικά έτη που εκκρεμούν και να προχώρηση άμεσα στην ρύθμιση χρεών για να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση των κοινωνικών προγραμμάτων στο Δήμο μας . Ήδη έχει καθυστερήσει.

Ζητήσαμε να προκηρυχτούν άμεσα οι θέσεις εργασίας και να αναρτηθούν σε δημόσια θέση για να εξασφαλιστεί η διαφάνεια Τονίσαμε ότι ψηφίζουμε τον προϋπολογισμό δεσμεύοντας την δημοτική αρχή ότι θα προχώρηση με γρήγορα βήματα στην ομαλή λειτουργία της εταιρείας πληρώνοντας του εργαζόμενους και εξασφαλίζοντας την βιωσιμότητα στην εταιρεία .

Ζητήσαμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να παρέμβει για την άμεση υπογραφή της μελέτης Προστασίας του Ελαφονήσου ενός τόπου ευλογημένου για το δήμο μας για να προστατευτεί αυτός ο τόπος και να ανακαλέσει άμεσα ο δήμαρχος την ιδιωτική άδεια που έχει δώσει εις βάρος των συμφερόντων του δήμου , Είναι αλήθεια ότι δηχθήκαμε την επίθεση της δημοτικής αρχής και την βεβαίωση του δήμαρχου ότι δεν θα ανακαλέσει ποτέ αυτή την άδεια !!!!! για λόγους που προφανώς γνωρίζει ο ίδιος. Η δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να καταφύγει Στο ΣΤΕ για να εξαφανίσει την φορολογική ανισότητα που σήμερα υπάρχει για τις δημοτικές επιχειρήσεις, φέρνοντας το θέμα στα θεσμικά όργανα της τοπικής αυτοδιοίκησης . Η καθυστέρηση επίλυσης αυτής της φορολογικής εκκρεμότητας βάζει σε κίνδυνο την λειτουργία της μονομετοχικης εταιρείας που διαχειρίζεται τις παραλίες .

Η Πάγια θέση μας για τις παραλίες και τις Καντίνες εινα να προκηρυχτούν Άμεσα για να μπορέσουν οι επαγγελματίες να οργανωνόσουν έγκαιρα την τουριστική σαιζόν.

Η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένοι να εξασφαλίσει την διαφανή λειτουργία των εταιρειών εξασφαλίζοντας με κάθε τρόπο τις θέσεις εργασίας και τα δημόσια έσοδα που θα στηρίξουν κοινωνικές και αναπτυξιακές δομές στο δήμο μας

"google ad"

Αγώνας της Κρήτης

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Recent Posts

Θρίλερ στις ΗΠΑ: «Δεν μπλοφάρει ο Πούτιν» – Οι μυστικές υπηρεσίες πιέζουν Μπάιντεν για «άκυρο» στον Ζελένσκι

Μετά την «κόκκινη γραμμή» που χάραξε ο Πούτιν για τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους…

12 hours ago

Δημοσκόπηση: Οι εκπλήξεις στις μετακινήσεις των ψηφοφόρων

Αξιοσημείωτα είναι τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis για το Mega, ως προς τα συμπεράσματα που…

13 hours ago

Κρήτη: Οι εκτιμήσεις για τις τιμές ελαιολάδου και τη νέα ελαιοκομική περίοδο

Την εκτίμηση ότι η τιμή παραγωγού στο ελαιόλαδο την νέα ελαιοκομική περίοδο στην Κρήτη, που…

13 hours ago

Καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης, ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές στο ερευνητικό της έργο σύμφωνα με το Google Scholar

Η Καθηγήτρια Διονυσία Κολοκοτσά της Σχολής Χημικών Μηχανικών και Μηχανικών Περιβάλλοντος (ΧΗΜΗΠΕΡ) του Πολυτεχνείου Κρήτης ξεπέρασε τις 10.000 αναφορές άλλων…

13 hours ago

Μουσικοχορευτική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

Το Τμήμα Δημόσιας Υγείας και Φροντίδας Τρίτης Ηλικίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Χανίων…

13 hours ago

Κρήτη: Άγνωστοι πυροβόλησαν παγώνι στην Κνωσό

Προ εκπλήξεως βρέθηκαν οι άνθρωποι του συλλόγου Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ που κλήθηκαν…

13 hours ago

This website uses cookies.